Konfigurer ny printer

Knudkruse
Antal: 8
Tilmeldt:
22-07-2014
User is offline
Konfigurer ny printer

Jeg har en stationær PC med Linux Mint 17. Har lige købt en ny printer Canon Pixma TS8053. Printeren kan fungere uafhængig af PC, og alle printerens funktioner fungerer korrekt.
Der medfølger en instal. CD, men den servicerer kun Windows og MacOS.
Det er lykkedes via Canons support at hente en driver, der er kompatibelt med Linux. Dog med forbehold, at muligvis ikke alle funktioner er optimale. I mit kontrolcenter på min Linux vises, at printerens installation er korrekt og complet.
Men når jeg forsøger at foretage et udprint, havner bestillingen i printerkøen, og der sker ikke mere. Jeg har forsøgt med, at udskifte USB kablet.
Jeg håber, nogen kan hjælpe mig. Jeg formoder, at der skal skrives noget i Terminalen. Men jeg er ikke god til at bruge terminalen, så jeg håber på, at jeg kan få en god vejledning.
Bør jeg opgradere til Mint 18 ?


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 944
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Har du fulgt denne

Har du fulgt denne vejledning https://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject...

"Man kan modstå alt undtagen fristelser" - Oscar Wilde


Knudkruse
Knudkruse's picture
Antal: 8
Tilmeldt:
22-07-2014
User is offline
Konfigurer ny printer

#1:
Jeg har nu prøvet nævnte link. Det eneste jeg har opnået er, at når jeg bestiller et udprint, så aktiveres printeren. Ikke som tidligere, hvor printet havnede i printerkøen. Diplayet på printeren viser: "Behandler .... Vent et øjeblik!" Efter 5-6 sekunder går displayet i Hjem, og der sker ikke mere. Ingen fejlkoder.
Jeg har nu skrevet en fejlrapport til Canon Support.dk. Så jeg håber på brugbart svar derfra.
Et sted i ovennævnte link forslåes, at indsætte/copy en linie i Terminalen. Der svares tilbage, at omhandlede fil ikke findes.
Det korte og det lange. Det må være i printeren indstillinger, fejlen skal findes.


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 944
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Hvis man skal bruge

Hvis man skal bruge blikprinter, så er en HP næsten altid undestøttet af Linux. Prøv at ser her: http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html

Laserprintere, her er et godt valg Brother, printer fint i sort/hvid billige partroner som stræker langt Jeg har selv haft en, ligeledes min dater, og det kørte bare med linux (80.000 print inden de blev kasseret). Nu bruger jeg så denne XEROX https://www.store.xerox.eu/dk_DK/workcentre/WC6505...

Har haft den lidt over et år. Fantastiske farver på print. Bare lidt dyr i drift, æder hurtig toner

"Man kan modstå alt undtagen fristelser" - Oscar Wilde