Postscripting

Dette underkapitel vil kort redegøre for princippet bag postscripting samt komme med en række eksempler på postscripting printere.
Indhold
1. PostScript printing
2. Eksempler på postscript printere

1. PostScript printing
Laserprintere kombinerer de bedste egenskaber fra printere og plottere. Ligesom plottere, tilbyder laserprintere høj kvalitet, og ligesom dot-matrix printere er de i stand til at generer sider med tekst og grafik. Ulig andre printere eller plottere, så gør en laserprinter det muligt at placere høj-kvalitetsgrafik og tekst på samme side. Postscript gjorde det muligt fuldt ud at udnytte disse egenskaber, ved at tilbyde et enkelt kontrolsprog, der kunne bruges på en hvilken som helst printer.

Postscript gik videre end den typiske printerkontrol sprog og blev et komplet programmerings sprog. Mange programmer kan transformere et dokument til et postscript program, hvis udførsel vil resulterer i dokumentet som det så ud i redigereringsprogrammet. Dette program kan blive sendt til en fortolker i en printer, hvilket resulterer i et printet dokument eller til et program, som vil vise dokumentet på skærmen. Siden dokumentprogrammett er det samme uanset destinationen, kan man kalde det et enhedsuafhængigt program. Oversat fra Wikipdia.

Originalt dokument => Postscript / Fortolker i printeren => Udskrift

2. Eksempler på postscript printere
Brother HL 5240
HP DesignJet 1050c/1055cm
HP Color LaserJet 3800dtn printer (Q5984A)

Føj din postscripting printer til listen eller skriv til mig med link så gør jeg det

stra
Antal: 359
Tilmeldt:
08-08-2007
User is offline
Re: Postscripting

Ligger du ikke lige din beskrivelse af postscript op på

http://search.wikia.com/wiki/Search_Wikia

Den nye brugerbaseret søgemaskine.


no1
Antal: 3
Tilmeldt:
19-12-2007
User is offline
Re: Postscripting

Det hedder ikke en "postscripting printer" men en postscript printer.

Det har det gjort siden 80'erne.