Distributionsudgivelse: Emmabuntüs DE4-1.03

Den 27. februar 2023 har Emmabuntüs udgivett Emmabuntüs Debian Edition 4 1.03-opdatering (32 og 64 bit), baseret på Debian 11.6 Bullseye-distributionen og understøtter både Xfce og LXQt-skrivebordsmiljøer.

Denne distribution blev oprindeligt designet til at lette istandsættelsen af computere doneret til humanitære organisationer, startende med Emmaüs-samfundene, for at fremme opdagelsen af GNU/Linux for begyndere, samt for at udvide levetid for computerhardware for at reducere det spild, der forårsages af overforbruget af råvarer.

Emmabuntüs er en desktopdistribution, let tilgængelig og klar til brug. Den er nu baseret på Debian Stable. Det er let tilgængeligt dustribution for begyndere og effektivt nok med hensyn til systemressourcer til at blive brugt på computere, hvor Windows XP, Vista eller 7 tidligere var installeret.

Den indeholder et stort antal moderne programmer, der er forudkonfigureret til daglig brug i forbindelse med 'familiebrug', og det er meget nemt at gendanne de nyttige ikke-frie softwareelementer og multimedie-codecs, som generelt mangler, når man går i gang. Selve installationen er optimeret ved hjælp af scripts (automatiske programmer) og kan udføres hurtigt offline. Distributionen er tilgængelig på dansk, tysk, engelsk, arabisk, spansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Dansk video: https://youtu.be/uEujdwJnZDg

Anoncering : https://emmabuntus.org/on-february-27-2023-emmade4...
Download: https://emmabuntus.org/download/

mich
mich's picture
Antal: 1082
Tilmeldt:
13-10-2007
User is offline
Tak!

Tak for en fin orientering.