Enterprise Open Source

djmartin
Antal: 28
Tilmeldt:
15-12-2004
User is offline
Enterprise Open Source

Få bedre økonomi i jeres virksomhed og fuld fleksibilitet i jeres IT miljø med Open Source Software

I udlandet ser vi en kraftigt stigende anvendelse af Open Source baserede IT løsninger, da Open Source kan nedbringe de stigende omkostninger til software licenser og support, samt give fleksibilitet så man hurtigt kan tilpasse sig nye situationer.

I Danmark går det også fremad for Open Source anvendelsen. Sidste år brugte mere end hver 9. virksomhed Open Source, hvilket var en fremgang på 22% i forhold til året før. Inden for det offentlige kommer der jævnligt rapporter der dokumenterer, at der er penge at spare ved at bruge Open Source Software, og adskillige kommuner og statslige organisationer bruger allerede Open Source.

Er din virksomhed begyndt at høste gevinsterne ved Open Source Software?

Casalogic vil – i samarbejde med Red Hat og EnterpriseDB – gerne invitere dig til en eksklusiv inspirationsdag for CEO/CIOs, hvor du kan få indblik i, hvordan man med Open Source løsninger kan spare betragtelige beløb på licenser og ressourcer (f.eks. ROI på 569% og tilbagebetaling på 6 mdr.), og forbedre fleksibiliteten uden at sætte sikkerheden eller stabiliteten over styr.

Du vil få lejlighed til at møde repræsentanter for nogle af verdens førende kommercielle Open Source leverandører, samt fra danske virksomheder, der allerede bruger Open Source Software i deres missionskritiske IT miljøer. Der vil være god lejlighed til networking i pauserne.

Arrangementet finder sted den 14. juni 2011 fra kl. 9.15 til ca. 15.30 i Admiral Gjeddes Gaard i den centrale København. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding på mail til css (a.t.) casalogic.dk eller på tel. 7020 1063. Information vedr. adgang og parkering fremsendes i god tid inden arrangementet.

Vi ser frem til at møde dig den 14. juni 2011.

http://www.casalogic.dk/nyhed/invitation-til-ceoci...