Dungeons of Dredmor tilføjet til Desura

Long ago, the Dark Lord Dredmor was bound in the darkest dungeons beneath the earth by great and mighty heroes. Centuries later, the magical bonds that hold him in place are loosening and his power grows ever stronger. The land cries out for a new hero, a powerful warrior or a mystic wizard like those spoken of in the prophecies of yore.

What they have, unfortunately, is you.

Step into the Dungeons of Dredmor! Embrace your destiny! Face evil of the likes the world has never known - the terrifying Swarmies, the undulating Thrusties, and the adoreable nest-building Diggles. Wield shoes decorated by the Dwarven Glittersmiths, all of whom have now committed suicide because of their shame, and embrace the joys of destroying giant moustache-wielding brick demons with a mace decorated with tawdry, delicious bacon.

While you’re at it, be prepared to die. A lot. In hideous, screaming pain that makes you throw your keyboard out the window.

The Dungeons await. Are you ready for them?

Dungeons of Dredmor:
http://www.dungeonsofdredmor.com/

Desura:
http://www.desura.com/

julemand101
julemand101's picture
Antal: 1719
Tilmeldt:
17-01-2004
User is offline
Jeg kan desuden anbefalet

Jeg kan desuden anbefalet spillet. Spillet er roguelike hvilket betyder at hvis man dør så er man død (dette kan slås fra som en option hvis man synes det er lige barsk nok) samt det er turbaseret på den måde at hver gang der sker en handling så går der en tur hvor fjenderne også flytter sig. Dette er faktisk en ret nice feature da der så intet sker hvis man blot står stille og man har tid til at overveje sin taktik.

Nu kan spillet virke lidt seriøst men det skal det på ingen måde. Dungeons of Dreadmor skal ikke ses som et seriøst roguelike men derimod et spil der gør tykt grin af genren og der er en masse herlige skills som fx Viking Wizardry, Necronomiconomics og Mathemagic. Desuden er der masser af sjove items i spillet og utrolig mange ting man dør af (du kan i sjældne tilfælde dø af at slå på en dør).

Spillet kommer aldrig til at virke ensformigt da banerne er tilfældigt genereret og hver gang du spiller kommer du lidt længere fordi du ikke begær samme fejltagelse som forrige gang. Personligt synes jeg at man bør spille spillet med permanent død da man får et helt andet forhold til sin karakter. Man går ikke i en kamp hvor man tænker "måske kan jeg klare det her" da man ved hvilke konsekvenser det har.

Hvis nogen har spørgsmål til spillet kan jeg svare på en del af dem :)

(note: når man kommer ned i niveau 2 begynder der at være monster-zoo rum. Disse rum indeholder ca. 50 monstre og det er på ingen måde sjovt at støde ind i :D)


Anonym7
Antal: 863
Tilmeldt:
13-06-2004
User is offline
men det er vel ikke så

men det er vel ikke så vigtigt endnu da Desura ikke er tilgængelige for linux folk endnu.

(Forstå mig ret, jeg venter i spænding på at det udgives!)


kimr1508
Antal: 171
Tilmeldt:
21-12-2008
User is offline
#2 Er det ikke?

#2
Er det ikke? http://www.desura.com/desura-i686.tar.gz . Versionen skulle være en beta2.

Jeg har ikke selv fået det installeret endnu.

I deres spiloversigter kan man også filtrere på kun at vise Linux spil.

Mvh
Kim


McDonnell
Antal: 885
Tilmeldt:
25-12-2007
User is offline
Det er ikke udgivet endnu,

Det er ikke udgivet endnu, men du kan sagtens bruge betaen. Tilmeld dig gruppen på deres hjemmeside. Der gik nogle dage før mit request blev accepteret, men kan da bruge den nu.


kimr1508
Antal: 171
Tilmeldt:
21-12-2008
User is offline
#4 Det er der tilsyneladende

#4
Det er der tilsyneladende lavet om på.

Installerede lige klienten, oprettede en konto via klienten, efter login kunne jeg prompte hente og installerer spil.

Herligt :)

Mvh
Kim


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Det er nogle ret

#1: Det er nogle ret standart roguelike features nu nævner. Nogen speciel grund til at man skulle bruge penge på dette? Der er ikke ligefrem mangel på gratis roguelikes.


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1719
Tilmeldt:
17-01-2004
User is offline
#6Det er primært humoren

#6
Det er primært humoren og den noget lettere tilgang til genren. Hvis man er hardcore roguelike spiller så vil man nok næppe finde det ret interessant med mindre man synes humoren er god. De har skåret mange af de mere kompliceret features fra og lavet en udmærket tutorial inde i spillet. Jeg prøvede selv at rode lidt med fx nethack men er gentagende gange gået død i det fordi det kan blive for kompliceret efter min smag (jeg ved godt at roguelike spil ikke kan blive for kompliceret :D). Så hvis man ikke aner noget som helst om roguelike men synes konceptet lyder spændende så er Dungeons of Dreadmore en fin måde at komme ind i genren på. :)


Anonym7
Antal: 863
Tilmeldt:
13-06-2004
User is offline
what ? Betaen er åben for

Har lige prøvet - jeg kan fortsat ikke logge ind med min klient - har lige tjekket og opdateret den.. Er du sikker på at du ikke har lavet en konto tidligere og meldt dig ind i gruppen "DESURA" ?


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Tak for uddybelsen. Det

#7: Tak for uddybelsen. Det er altså en coffebreak roguelike ;)


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1719
Tilmeldt:
17-01-2004
User is offline
Jeg kan lige tilføje at

Jeg kan lige tilføje at hvis man ønsker spillet men ikke ønsker at bruge Desura (hvorfor ved jeg ikke) så kan man købe Steam udgaven og installere det med wine. I mappen ligger der så binære filer der kan køre direkte i Linux uden brug af wine. Har lige testet dette selv og det fungerer fremragende (hentede filerne fra en Windows partion med Steam).


Marcus
Antal: 255
Tilmeldt:
11-01-2010
User is offline
I burde skrive til

#10:

EDIT: Glemte at læse hele beskeden ordentligt! Beklager.


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1719
Tilmeldt:
17-01-2004
User is offline
#11 Øv jeg så slet ikke

#11
Øv jeg så slet ikke din tidligere besked så når man ser sådan et indlæg som det du skriver nu så bliver man bare nysgerrig. :D


kimr1508
Antal: 171
Tilmeldt:
21-12-2008
User is offline
#8 Jeg er 99% sikker på, at

#8
Jeg er 99% sikker på, at jeg ikke har oprettet en konto tidligere og meldt mig ind i en gruppe.

Efter konto oprettelsen i klienten modtog jeg også en confirmation email:
"Thanks for registering with us at Desura. We look forward to seeing you around the site.
To complete your registration, you need to confirm that you got this email.[...]"

Og jeg er 100% sikker på, at jeg aldrig haft installeret klienten før på nogen maskine.

Kim


kimr1508
Antal: 171
Tilmeldt:
21-12-2008
User is offline
#8 Lige en opfølgning på

#8
Lige en opfølgning på Desura.

I dag da jeg ville logge ind på Desura, får jeg besked om, at jeg skal tilmelde mig desura linux beta, og jeg kan efterfølgende ikke logge ind.

Det må næsten være en form for bug, at jeg i samme session, som jeg oprettede mig fik adgang til at installere spil (gratis spillet Neverball - lige til at blive køresyg af :) ).

Mvh
Kim