Køb af ny skanner

jørgen
Antal: 164
Tilmeldt:
23-02-2003
User is offline
Køb af ny skanner

Min gamle skanner tror at hvidt er to farver (gult til højre og rødt i venstre halvdel), og det ser grimt ud, så jeg skal købe en ny. (Det er en usupporteret CanoScan D660U, som jeg ikke vil spilde ret meget tid på)

Mit behov er en helt almindelig flatbed skanner, og den skal bruges et par gange om måneden.

Jeg har set på listen på http://www.sane-project.org men er lige ved at drukne i information, og de tre første Epson skannere jeg kontrollerede var usupporterede.

Derfor; Vil I give et tip til en robust flatbed skanner? - Tak

- jørgen


dusted
Antal: 273
Tilmeldt:
14-10-2006
User is offline
Jeg har en hp psc 1600 eller

Jeg har en hp psc 1600 eller deromkring til at stå, det er en printer+flatbed scanner, glimrende scanner, hplip er awesome og på arbejdet har vi endda en hp netværks scanner/printer, den virker også bare uden problemer.

Så jeg tør næsten sige, "alt der står hp på".


mich
mich's picture
Antal: 1112
Tilmeldt:
13-10-2007
User is offline
Så jeg tør næsten

#1: Så jeg tør næsten sige, "alt der står hp på".

Også kun næsten. Jeg har en HP scanner, der ikke understøttes af SANE, i hvert fald ikke sidst jeg checkede. Men eller er det da rigtigt, at HP har mange modeller, der er understøttede. De fleste hvis ikke alle af deres PSC-serie (printer+scanner+kopi) virker fint.

Du har kigget på http://www.sane-project.org/ og kan du ikke finde tilstrækkelig information der, kan du prøve at spørge på SANEs mailing llist:
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/lis...

Hvis du spørger om nogle mulige kandidater, kan de fortælle om de er understøttede og sikkert også, hvilken driver, du skal bruge.