Linus Torvalds tilbage på GNOME 3

Efter en kort flirt med XFCE er Linus tilbage på GNOME. Han er ikke 100% tilfreds med default-indstillingerne, gnome-tweak-tool og extensions har fået ham tilbage. På hans G+ konto skriver han:

Hey, with gnome-tweak-tool and the dock extension, gnome-3.2 is starting to look almost usable.

Now I just hope those things become part of the standard gnome shell setup and made available in the regular "system config" thing rather than hidden off. Sure, make them default to off if you want that "clean default", but make them easy to find and part of the standard install.

https://plus.google.com/u/0/102150693225130002912/...

Acpivii
Antal: 521
Tilmeldt:
14-04-2008
User is offline
Hehe, ja så skal der sq

Hehe, ja så skal der sq heller ikke meget til at gøre manden glad :) Hvis nogle få ekstensions kan ændre hele hans opfattelse af et DE. Store dele af arbejdsgangen vil jo stadig være det samme, uanset hvilke af de nyværende ekstensions der er sat til.
Men det er da dejligt at han begynder at blive glad igen.


phomes
phomes's picture
Antal: 602
Tilmeldt:
24-12-2007
User is offline
Mon ikke det hele bare var

Mon ikke det hele bare var et stunt for at prøve at påvirke udviklingen. Det giver jo en del opmærksomhed når han taler. Det er lidt ligesom da han erklærede at han ville skifte til kde og efter et par måneder begyndte at sende en masse patches til gnome.

Men hvad han bruger er naturligvis totalt lige meget. Behovet til et DE for en hardcore kernel udvikler er meget anderledes end andre brugere.


snakee
Antal: 495
Tilmeldt:
12-07-2007
User is offline
Jeg kører også Gnome 3.2

Jeg kører også Gnome 3.2 så nu forventer jeg at hele Linuxins brugerskare skifter til dette fordi JEG kører det.

Pointe: Det kan godt være at Linus gjorde noget rigtig godt med skabelsen af Linux men den gudedyrkelse der finder sted er jeg godt og grundig træt af. Hvorfor er det lige at det er så vigtigt hvad Linus bruger af DE, hvis et DE virker for en bestemt person så er det vel det der i sidste ende afgører om det er det rigtige DE og bare fordi det virker for Linus betyder det ikke at det virker for alle andre. Jeg valgte at give Gnome 3.2 en chance fordi jeg ville prøve noget nyt og fordi jeg synes det så spændende ud. Indtil videre er jeg ikke blevet skuffet. Bevares, der er da altid plads til forbedringer og ind i mellem er der da også ting der kan drille men sådan har det alle dage været i alle DE. FOr mig er Linus bare en helt almindelig mand der har opfundet et fedt styresystem som jeg holder af men hvad han bruger af DE er fløjtende ligegyldig for mig.


hightower
Antal: 652
Tilmeldt:
09-06-2009
User is offline
tjae, uanset om det er

tjae, uanset om det er relevant eller ej, er der tilsyneladende mange der gerne vil høre hvad "skaberen" kører med af DE...

læser man tråden igennem kan man se han har en notebook der kører openSUSE og han for nyligt har prøvet kde4 og hader plasma widgets, og iøvrigt er langt fra tilfreds med gnome 3.x...


Anonym7
Antal: 863
Tilmeldt:
13-06-2004
User is offline
YES! Min gud kører openSUSE

YES! Min gud kører openSUSE ? Det gør jeg også! Kom så! SKIFT ALLE SAMMEN! SKIFT TIL openSUSE!


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Men hvad han bruger er

#2: Men hvad han bruger er naturligvis totalt lige meget.Hvorfor har du så oprettet tråden? >.<

Linus mening er relevant af samme årsag, som gør det mere interessant hvis droning Magrethe kaldte Villy Søvndal for en retarderet flødebolde, end hvis jeg gjorde det.

Jeg forstår ikke at folk whiner så meget over at folk føler at hans mening er interessant. Manden er en kendis. Han er interessant, og ligeså er alt hvad han ytrer.


phomes
phomes's picture
Antal: 602
Tilmeldt:
24-12-2007
User is offline
fordi jeg synes at det var

fordi jeg synes at det var sjovt ovenpå det cirkus der var da han skiftede væk :)


Kappa
Antal: 435
Tilmeldt:
06-11-2011
User is offline
Hva` så med Unity

Lad dog manden snakke, vi bruger jo det vi bedst kan li, men har han ytret sig om Unity desktoppen, hvilken jeg personlig synes er noget ad det mest rædselsfulde jeg har set i min tid med pc.


Prezioso
Prezioso's picture
Antal: 551
Tilmeldt:
17-05-2008
User is offline
Havde satme forventet at alt

Havde satme forventet at alt blevet gjort i en terminal når det var ham :D


cb400f
cb400f's picture
Antal: 3482
Tilmeldt:
20-02-2005
User is offline
#5 Han submittede endda

#5
Han submittede endda nogle bugreports (med patches) til openSUSE 12.1 allerede i beta-fasen.


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Fair nok. Det kan jeg

#7: Fair nok. Det kan jeg godt se.

Jeg så forresten et tv-program under valgkampen med en række kendisser der sad omkring et bor og udtalte sig om politik. Det var tydeligt at de ikke vidste mere om emnet en Hr. og Fru. Danmark. Totalt tåbeligt.


thorbjørntux
thorbjørntux's picture
Antal: 705
Tilmeldt:
30-04-2007
User is offline
Fremgår det klart at han er tilbage på Gnome?

Umiddelbart synes jeg kun, at det antydes at han holder sig orienteret ... (men muligvis er gået tilbage - eller blot giver en indikation af hvad der skal til for at han vil skifte). Han fortæller klart hvad han ønsker af Gnome 3 ....