Extension nummer 100 på GNOME 3.4

GNOMEs extension-system til GNOME-Shell har nu nået en milepæl. Extension nummer 100 til GNOME 3.4 er lagt op på extensions.gnome.org.

Extension nummer 100 blev Extension List der passende nok er en extension der gør det nemt at se og administrere extensions.

dbuch
dbuch's picture
Antal: 209
Tilmeldt:
17-09-2010
User is offline
Hvorfor?

Hehe, synes det virker som en "lidt" abskurt extension. Og tænker på hvorfor ham man ikke bare commitede lidt kode så extensions.gnome.org kunne komme lidt videre. Bare en tanke, men tillykke med 100 meter sejeren vil jeg sige :)


bill gates
bill gates's picture
Antal: 3018
Tilmeldt:
25-06-2004
User is offline
Og tænker på hvorfor

#1: Og tænker på hvorfor ham man ikke bare commitede lidt kode så extensions.gnome.org kunne komme lidt videre.

Du siger? :)


dbuch
dbuch's picture
Antal: 209
Tilmeldt:
17-09-2010
User is offline
jeg siger

jeg siger https://extensions.gnome.org/ er i beta og den extension's udviklings tid skulle have været brugt dér istedet :) Men fair nok


phomes
phomes's picture
Antal: 602
Tilmeldt:
24-12-2007
User is offline
Tja, nu fungerer det jo

Tja, nu fungerer det jo sådan at folk laver det de selv brænder for. Dem der gerne vil lave en extension er ikke nødvendigvis de samme der kan eller vil kode på extensions.gnome.org siden. At tiden skulle bruges anderledes er derfor en stor misforståelse af hvordan open source udvikling fungerer.


bill gates
bill gates's picture
Antal: 3018
Tilmeldt:
25-06-2004
User is offline
jeg siger

#3: jeg siger https://extensions.gnome.org/ er i beta og den extension's udviklings tid skulle have været brugt dér istedet :) Men fair nok
Beta er bare en betegnelse fordi de ikke kan garantere et stabilt interface. Det har ikke noget med kvaliteten at gøre. Jeg kan ikke se hvad extension-programmøren "Amanda" har at byde på når det komer til at udvikle Shell-side kode eller web-interfacet på EGO, EGO er stort set et one-man show drevet af Jasper St pierre der har massiv erfaring med Gnome-Shell udvikling. Amanda? Hun vil nok bare lege med interfacet på en nem og fleksibel måde.


pnjn
Antal: 1
Tilmeldt:
26-05-2012
User is offline
respect

The court directed the Indian Council for Forestry Research and Education (ICFRE) to undertake replica watches macro-level EIA study in respect of Tumkur and Chitradurga and submit a reclamation and rehabilitation plan. The court had ordered similar EIA study for Bellary district by its Aug 5 inflows which many emerging, 2011 order.