Linus Torvalds modtager anerkendt teknologipris

beer
Antal: 175
Tilmeldt:
27-12-2007
User is offline
Linus Torvalds modtager anerkendt teknologipris

Syndes lige jeg vil dele denne gode nyhed med jer:
http://www.bbc.com/news/technology-18423502


mich
mich's picture
Antal: 1011
Tilmeldt:
13-10-2007
User is offline
Til lykke til Linus

Der er også et interessant interview med ham, http://www.bbc.com/news/technology-18419231 , hvor han bl.a. fortæller om, hvorfor Linux udviklede sig som det gjorde, og ikke endte som et glemt hobbyprojekt, og om hvorfor han ikke arbejder for et af de store firmaer, der bruger Linux.

./mich


dklinux
Antal: 838
Tilmeldt:
10-03-2009
User is offline
Tillykke

Fuldt ud fortjent , et af de mest inspirerende mennesker i de sidste 2 årtier. Og det er ikke for at tilsidesætte den enorme indsats som de andre udviklere har gjort eller RMS som støbte fundamentet , men Linus formår at være en dygtig ingeniør og på samme tid have humør , selvironi ,både tænke ud af boksen og være pragmatisk.

Et af de ultimative forbilleder for IT kulturen som har taget fanen og båret verden videre i en retning der har langt mere indflydelse på samfundet end nogen humanist eller almen filantrop kunne håbe på at have.

Enhver der interessere sig for IT skylder sig selv som minimum læse et interview eller to med ham , eller f.eks se hans foredrag om GIT, http://www.youtube.com/watch?v=4XpnKHJAok8

Theres only two men I trust. One of them is me. The other one is NOT you!


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Enhver der interessere

#2: Enhver der interessere sig for IT skylder sig selv som minimum læse et interview eller to med ham , eller f.eks se hans foredrag om GIT, http://www.youtube.com/watch?v=4XpnKHJAok8Eller læse bogen Just For Fun :)


Slettet
Antal: 144
Tilmeldt:
24-06-2010
User is offline
Og vi puster og vi puster ...

#2: Et af de ultimative forbilleder for IT kulturen som har taget fanen og båret verden videre i en retning der har langt mere indflydelse på samfundet end nogen humanist eller almen filantrop kunne håbe på at have.

Ja, lad os nu endelig ikke underdrive:) Venlig hilsen en (forholdsvis) beskeden humanist.

PS. Ja gu er Linus da vigtig, men gu det er han da ikke :-)