LinuxForum 2005

linuxforum

Nordens største Linux, BSD og open source-konference - med vokseværk - afholdes 4. og 5. marts 2005 på Kunstakademiets Arkitektskole. Efter 7 års konference-succes er de vante rammer i Symbion blevet for små, LinuxForum flytter for at få plads til flere udstillere og over dobbelt så mange deltagere. Open source er populært!
Novell er hovedsponsor på LinuxForum i 2005.

Businessdagen - fredag den 4. marts Henvender sig til erhvervslivet, professionelle og det offentlige.
Vi har fundet spændende casestories fra ind- og udland, der viser at open source er kommet for at blive. Hør om et af de største offentlige Linux-projekter fra Bergen eller hjemlige erfaringer med open source fra
Hanstholm kommune. Vi skuer også frem mod .NET til open source systemer, mere om brugen af åbne standarder fra folkene bag den populære Mozilla/Firefox browser. Jürgen Geck, CTO fra SuSE nu Novell og den anerkendte guru Jon "Maddog" Hall fra Linux International vil præsentere den bedste viden om hvornår og hvordan open source skal anvendes.

Teknikdagen - lørdag den 5. marts Henvender sig til teknikerne der til daglig har fingrene i operativsystemer og applikationer og til dem som gerne vil forstå det væld af muligheder open source giver.
Vi får besøg af nogle af de dygtigste programmører og administratorer, der vil give deres viden videre. Hvad enten man vil lave databaseløsninger med PostgreSQL, gerne vil have en Postfix mailserver tunet, lave high availability løsninger med Linux, så er LinuxForum stedet.

Programmet
Se hele programmet på http://linuxforum.dk/.

Udstillerområde
med over 20 udstillere på 740 m2 har du en enestående mulighed for at møde de førende firmaer indenfor open source, Linux og BSD. Fra de mindre specialicerede leverandører til de store hardware- og
softwareleverandører. Kom og hør udstiller-foredrag fra flere af leverandørerne under konferencen.

Sted
Konferencen afholdes på Kunstakademiets Arkitektskole, Philip de Langes
Allé 10, 1435 København
på Holmen bag det nye Operahus.

Billetter
købes online på http://linuxforum.dk/
Billetpriser: Fredag d. 4 marts: 500,00 kr - Lørdag den 5. marts: 150,00 kr.
Yderligere information
kan fås ved henvendelse til Hanne Vilmann hos DKUUG på telefon
7027-9989, email hsv@linuxforum.dk