Er LinuxIN i krise?

Slettet
Antal: 144
Tilmeldt:
24-06-2010
User is offline
Er LinuxIN i krise?

Ja, og det er nok ikke første gang (jeg har været her/fulgt med/deltaget) i ca. 3 år)

Siden "udrensningen" af først Redeeman og dereftet Bill Gates, har der ikke været nogen principiel diskussion af hvad GNU/Linux egentlig går på. -

Altså at de forskellige programmer/programmeringssprog bygger på et værdisæt, og at de ikke eksisterer uden dette!

I stedet har vi fået en masse bøvlede indlæg om at vi selvfølgelig ikke lever i den perfekte verden, eller at det hele er et spørgsmål om teknik og ikke har en hujende fis at gøre med politik/religion, som det så formfuldendt formuleres (når man nu absolut skal skyde sig selv i foden).

- Ja og så de über-obligate tech-spørgsmål, selvfølgelig, fra folk som har været medlemmer i 100 år og ialt har skrevet 15 indlæg - Nå, dem skal der selvføgelig også være plads til!

Gud, nu glemte jeg dem med games: -)

Er det virkelig hele verden? - I Danmark? - Hvem lukker og slukker? )-O


froksen
froksen's picture
Antal: 412
Tilmeldt:
25-04-2005
User is offline
(Absolut intet personligt

(Absolut intet personligt ment mod dig, det er rent generelt ment)
LinuxIN har været igennem mange kriser og syntes hver gang der er en krise at folk råber højt om alverdens ting. En ting man kunne gøre i stedet for var at bidrage til at der bliver skrevet nyheder, lavet nye forum indlæg m.m. (Ja, er ikke godt til det mig selv, men råber så heller ikke). Det var "Cubano" god til dengang :-)

At reedeman ikke længere er aktiv herinde er i mine øjne trist - Det eneste BG gjorde var at råbe højt og fremme egne politisk dagsorden uden hensynstagen til andres holdninger. Javist, man kan diskutere meget og meget skal diskuteres. Men det skal ske i gensidig respekt for hinandens holdninger og "faglig viden" (f.eks. kendskab til GNU/Linux, BSD, Qt, Nokia osv).

Værdier/overbevisninger har ført til krige, og ja naturligvis kan man ikke undgå at falde i totterne på hinanden fra tid til anden. Tror der var en del som fik et negativt forhold til Linux netop påbaggrund af den meget hårde tone der var mod "uvidenhed" eller manglende viden omkring området. (Er jo da heller ingen Guru, men siger så heller ikke at jeg har "sandheden")

Tror der er meget få KDE/Qt brugere der har skiftet til Gnome pga. BG's oplæg - tror måske snart mere det har afholdt nogle fra at ville røre ved det :-/

Igen dette indlæg er ikke tænkt mod dig personligt og hvis jeg på nogle måder har stødt dig, beklager jeg :-)


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3882
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
- Ja og så de

#1: - Ja og så de über-obligate tech-spørgsmål, selvfølgelig, fra folk som har været medlemmer i 100 år og ialt har skrevet 15 indlæg - Nå, dem skal der selvføgelig også være plads til!

LinuxIN er ikke i krise, eller mindre end set i flere år.

Har du overvejet nogle begrundelser, der kunne forklare hvorfor folk er begyndt at skrive indlæg, selvom de ikke har ladet høre fra sig længe?

Jeg synes spørgsmålet, og hele emnet er irrelevant.


joongle
joongle's picture
Antal: 504
Tilmeldt:
06-04-2003
User is offline
Totalt irrelevant og fører

Totalt irrelevant og fører ingensteds, så topic lukket.

Diskuter Linux istedet for personer.

it's nice to be important but it's more important to be nice
Moderator på LinuxIn.dk