Forslag til indkaldelse til Generalforsamling

Slettet
Antal: 144
Tilmeldt:
24-06-2010
User is offline
Forslag til indkaldelse til Generalforsamling

God aften i stuen, eller god morgen, som de siger i henholdsvis Tyskland og Frankrig.

- Det her drejer sig om GNU/Linux og hvordan noget sådant bedst kan trives i Danmark. - Det er jo det der er meningen med LinuxIN?

Nu var jeg lige ved at varme op til den problemstilling, men så faldt Nordkorea-hammeren: "tråden lukket, det her drejer sig om Linux"! - Ja, det var jo netop det jeg var i gang med (ved moderatoren hvad GNU/Linux er for noget?)

Det drejer sig ikke om personer: nogen som vil omvende nogen fra Gnome til KDE, nogen som tror de bare kan være tekniker i vores af politik/religion gennemsyrede verden.

-Det her drejer sig om Basics, hvad er GNU/Linux? - Hvordan ville Richard Stallman eller Linus Torvalds blive behandlet, hvis de stak næsen indenfor her?

- Kort sagt, hvorfor kan LinuxIN ikke bare gøre som fx Ubuntu-DK - (Min gamle Ubu 6.o6, åh hvor jeg dog mindes dig!) ,og så gøre som gamle Knold og Tot Danmark: Indkalde til generalforsamling, vedtage et regelsæt, vælge en bestyrelse, lave regnskab osv. og bummelum?

Nej, nej! - Skriger Nordkorea gentagne gange! - LinuxIN er privat!
-og hvem ejer så bemeldte LinuxIN? - Ved måske selveste Marlar det?


Kappa
Antal: 435
Tilmeldt:
06-11-2011
User is offline
Vås

Sikke dog en gang fordrukkent sludder, nu er LinuxIN blevet moderet sådan, at man tør anbefale alm. Pcbrugere, at komme her for at deltage, og endelig være sluppet af med de personager, der gør det nærmest uudholdeligt at bruge dette forum, nu er det et behageligt forum, hvor man kan udstille sin mangel på teknisk kunnen, uden at få de dengang obligatoriske drøn, af mennesker der efter deres egen opfattelse, kan alt - ved alt.
Til moderatorerne, go on, det i laver er skidegodt.


m_abs
m_abs's picture
Antal: 885
Tilmeldt:
13-12-2003
User is offline
Hvordan skulle man kunne

Hvordan skulle man kunne tage dig seriøst, når du sammenligner det der skete med din gamle tråd med et diktatur, hvor man risikere at DØ hvis man siger noget forkert og man bliver kontrolleret i hoved og røv?

Hvis du vil snakke om hvordan LInux bedst trives, så fint nok men lad nok vær med det ævl om at et modereret forum svare til Nord Korea.

Derudover er jeg helt enig med Kappa.


fallen
Antal: 438
Tilmeldt:
16-07-2007
User is offline
jeg tror #0 har drukket af

jeg tror #0 har drukket af natpotten.... for jeg fornemmer ikke lige nordkoreanske tilstande herinde og jeg er da moderator.... generelt synes jeg vi trækker regelbrud temmelig langt og er meget tålmodige så der er ikke meget diktatur over linuxin


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Vi kan da godt blive

#0:
Vi kan da godt blive enige om, at det siden har mistet noget med de folk der ikke længere er i blandt os. Men dem moderatorene har fjernet, har selv været ude om det.

Derudover ser jeg ikke nogen rød tråd i dit indlæg. Hvad er det du ønsker at opnå med denne tråd?


Spitten
Antal: 158
Tilmeldt:
05-02-2012
User is offline
-og hvem ejer så

#0: -og hvem ejer så bemeldte LinuxIN? - Ved måske selveste Marlar det?

Det gør Skunk, som i sommeren eller var det i efteråret 2011, gav tøjlerne videre til Marlar.

Og jeg er enig med resten i denne tråd.


cb400f
cb400f's picture
Antal: 3449
Tilmeldt:
20-02-2005
User is offline
#0Er det denne tråd det

#0
Er det denne tråd det handler om?
http://www.linuxin.dk/node/20303

Det er selvfølgelig trist at blandt de mange ting Bill Gates fik ødelagt, inden han omsider blev bannet, var muligheden for at diskutere licenser, filosofi og politik (udover i den afsondrede sandkasse man måtte oprette til BG, for at redde forum, når nu man ikke ville banne ham).


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
muligheden for at

#6: muligheden for at diskutere licenser, filosofi og politik

Det skulle vel være muligt at genoptage, så længe det kan forgå med respekt for andre, og naturligvis at mods slår ned på individer, der er udenfor pædagogisk rækkevidde.

Bortset fra det, så er en sådan formentlig afsporet personage mypayday i dette øjeblik igang med at spamme logon.


paldepind
paldepind's picture
Antal: 1649
Tilmeldt:
20-02-2010
User is offline
Det er selvfølgelig

#6: Det er selvfølgelig trist at blandt de mange ting Bill Gates fik ødelagt, inden han omsider blev bannet, var muligheden for at diskutere licenser, filosofi og politikMan kan også vende det om og sige, at det var umuligt at bliver fri for at diskutere politik mv. Og altid på samme præmisser ;)

Men hvad, nu er det ret tydeligt at denne tråd handler om BG. Og som jeg var inde på i mit forrige indlæg, kan jeg bestemt godt følge OPs tankegang. Jeg kunne på mange måder godt lide BG, og han har bestemt bidraget til at øge mit perspektiv på mange måder, hvilket jeg er taknemmelig for.


thorbjørntux
thorbjørntux's picture
Antal: 698
Tilmeldt:
30-04-2007
User is offline
Nu er jeg slet ikke klar

Nu er jeg slet ikke klar over om BG er smuttet eller har fået sparket, men jeg ved at jeg foretrækker et roligt linuxin fremfor at man skal tage stilling til nogle politisk motiverede angreb og provokationer, og ikke bare en gang i mellem.

Selvom BG var god til at poste nyheder, er jeg dog af den holdning, at han skadede mere end han gavnede, og jeg støtter klart op omkring moderatorne i den forbindelse.

Jeg synes det er fint, at linuxin er blevet mere roligt - og at der er ro på tyder jo også på færre problemer med Linux. Måske kunne der mangle lidt nyheder, men jeg fik da købt mit første Humble Indie Bundle for ikke så lang tid siden :)

Derudover ser jeg håb om at forummet kan vokse igen. Der er jo en del, der er smuttet med henvisning til BGs opførsel ... Det er svært at gøre alle tilfredse .... men en ting, som du kan gøre #0, er at f.eks. at poste nyheder i stedet for at køre rundt i dette .... :)


marlar
Antal: 2907
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Jeg er på ferie og derfor

Jeg er på ferie og derfor ikke så aktiv i forummet i et par uger, men jeg vil dog alligevel kommentere tråden. Jeg er helt enig i at BG var et stort aktiv for forummet, men til sidst blev det for meget med hans opførsel. Han havde fået så mange advarsler at han kunne tapetsere væggen med dem og til sidst faldt hammeren altså.

Af årsager jeg ikke kender har han dog ikke leveret nyheder et halvt års tid, så på den front har tabet nu ikke været så stort.

I øvrigt synes jeg ikke vi skal diskutere et bannet medlem, han har trods alt ikke mulighed for at tale sin sag. Men hvis BG læser med, skal han da vide at han er velkommen igen hvis han accepterer at følge spillereglerne.


cb400f
cb400f's picture
Antal: 3449
Tilmeldt:
20-02-2005
User is offline
Man kan også vende det

#8: Man kan også vende det om og sige, at det var umuligt at bliver fri for at diskutere politik mv. Og altid på samme præmisser ;)

Jeg ved nu ikke om jeg vil kalde det diskussion - bare en flodbølge af gentagen spam som de fleste større botnets ville have været stolte af at kunne matche.

Men andre kunne jo være interesseret i seriøs debat om filosofien omkring fri software/open source - og der vil man jo nu enten skulle bøje forumreglerne lidt, eller poste sine indlæg i en afsondret gummicelle. Jeg havde f.eks. lidt betænkeligheder om jeg var på kant med reglerne da jeg for et par uger siden oprettede en tråd angående Software Freedom Day (udenfor gummicellen).