Cinnamon 2.0-skrivebordet er officielt udgivet

LinuxMint har udgivet Cinnamon desktop GNOME Shell 3.x-forgreningen.

Udgivelsen inkluderer lydeffekter, bedre brugerhåndtering, forbedringer af filhåndteringen Nemo, forbedringer af vindueshåndteringen samt meget andet.

Denne udgivelse vil blive en del af Linux Mint 16 »Petra«, der forventes udgivet i slutningen af november, og bagud-porteres også til LMDE og Linux Mint 13 LTS.

Engelske udgivelsesnoter: http://segfault.linuxmint.com/2013/10/cinnamon-2-0...

frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4831
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Og kan installeres på

Og kan installeres på Ubuntu 12.04 Precise (LTS) med flere inklusiv Nemo, hvis man ønsker. Jeg fik lidt problemer formentlig fordi den er ny, men efter lidt roden, blandt andet med skærmhåndteringen, kom den op at køre:

https://db.tt/zBJD1mkm


Looop
Looop's picture
Antal: 1063
Tilmeldt:
30-10-2008
User is offline
Kunne være man skulle kikke

Kunne være man skulle kikke lidt på det, det lyder ret interesant med bedre filhåndtering, for det er noget af det jeg har haft problemer med


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4831
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Kunne være man skulle

#2: Kunne være man skulle kikke lidt på det, det lyder ret interesant med bedre filhåndtering, for det er noget af det jeg har haft problemer med

Man kan stadig finde et par småfejl, men den er jo også helt ny. Indexeringen er meget hurtig, og Cinnamons contextmenu er blandt de mest brugervenlige, med Open as root (Nemo og Terminal) for hurtig root adgang.

Et indexerings eksempel, der finder en fil dybt i systemet på 2 sekunder:

https://db.tt/QwT6jHW2