wordpress og muligheder ?

sv-erik
Antal: 564
Tilmeldt:
06-11-2006
User is offline
wordpress og muligheder ?

Hejsa

Jeg har til brug for et par projekter online købt en aftale med SurfTown, prøver at rode lidt med wordpress på deres byg selv system men det er ret begrænset hvad man kan med de værktøjer. Jeg vil gerne selv udvikle noget men i henhold til wordpress da det som jeg læser mig frem til så vil være opdateret og bedst beskyttet løbende af SurfTown. Nogle gode råd til hvordan jeg kommer videre mht. at få wordpress på min computers web-server og hvor og hvordan jeg finder ud af hvad jeg kan og ikke kan mht. at lave sjove ting på de hjemmesider jeg nu skal til at rode med ? Links og erfaringer modtages med kyshånd :)


stra
Antal: 353
Tilmeldt:
08-08-2007
User is offline
Er det ikke netop derfor

Er det ikke netop derfor Wordpress er udbredt. Det er enkelt, men kan ikke tilpasses ret meget.

For at få flere muligheder ville jeg vælge et andet CMS.
Fx er Joomla også fri/gratis, men har langt flere muligheder end Wordpress


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 1195
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Er det ikke netop derfor

#1: Er det ikke netop derfor Wordpress er udbredt. Det er enkelt, men kan ikke tilpasses ret meget.

Den holder ike stik. Der findes over 30.000 forskellige plugins til WordPress og Webbutik som bare fungerer https://wordpress.org/plugins/woocommerce/

"Man kan modstå alt undtagen fristelser" - Oscar Wilde
Frit Software


Domiino
Domiino's picture
Antal: 512
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
#1 Naaarrrrhhhh - hvis du

#1 Naaarrrrhhhh - hvis du vidste hvad man kan få Wordpress til! Den har praktisk talt uanede mængder af muligheder.... og som FrugalMan skriver er der TONSVIS at plugins!

Man har en nemt og overskuelig administrationsdel - og der skal ikke sættes meget op så kører det bare. Og vil man gerne ind og rode lidt rundt i koden er det "nemt" at overskue i modsætning til f.eks. Joomla og Drupal!


marlar
Antal: 2906
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Helt enig. Wordpress kan

#3:

Helt enig. Wordpress kan skræddersys i meget høj grad, med tonsvis af muligheder, men det forbliver generelt let at bruge og langt mere intuitivt end fx Joomla.

Indtil vistnok Wordpress 3.2 var det mest et bloggerværktøj, men det har vokset sig til et fuldblods CMS med et hav af muligheder. Jeg brugte Joomla førhen, nu foretrækker jeg Wordpress.

Det kan dog være at SurfTowns indbyggede Wordpress-opsætning er begrænset for at gøre det endnu lettere, men i så fald kan man jo bare installere sin egen Wordpress.


sv-erik
Antal: 564
Tilmeldt:
06-11-2006
User is offline
Tak for tips mv. jeg skulle

Tak for tips mv. jeg skulle bla lave en fotoside til mine billeder, men har i stedet brugt 500px hvor det blot er at uploade og så vide at tusindevis er på samme sted og ser det ;) Jeg får nok brugt det til noget andet.