Citrix on 64 bit linux

mhh
Antal: 40
Tilmeldt:
26-01-2004
User is offline
Citrix on 64 bit linux

Er der nogen, som har en Citrix Receiver kørende på en 64 bit linux? Det er ikke rigtigt lykkedes mig på debian, men måske er der en anden, hvor det er nemmere. I øjeblikket kigger jeg på Suse Leap.

Jeg ved, at der findes alle mulige vejledninger på nettet, og jeg har prøvet et par stykker uden held.

Skal jeg virkelig bruge 32bit bare for at kunne tilgå citrix eller er der en vej???

(bortset fra det, så er det ringe at et firma som citrix ikke leverer 64 bit pakker ... :-/ )


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1668
Tilmeldt:
17-01-2004
User is offline
Er med på en lytter da jeg

Er med på en lytter da jeg selv ikke har haft det store held med at få Citrix Reciever til generelt at virke på Linux (kører 64 bit Arch Linux).


cb400f
cb400f's picture
Antal: 3450
Tilmeldt:
20-02-2005
User is offline
Jeg brugte citrix-klienten

Jeg brugte citrix-klienten for nogle få år siden på et uddannelsessted - godt nok på et 32-bit system. Det fungerede fint nok, dog var der lidt problemer med at jeg selv skulle finde nogle certifikater, og kopiere til en passende placering for at kunne logge på.

Har aldrig forsøgt mig med at få det til at virke på 64-bit. Jeg troede faktisk ikke det kunne lade sig gøre. Men det kunne godt være relevant, hvis det ikke er alt for langhåret.

I yderste konsekvens kunne man vel køre en virtuel maskine med et 32-bit system, hvori man kørte Citrix, men det ville godt nok blive meget virtuelt det hele så.

Og ja. Det er lidt til grin at de ikke kan levere et 64-bit-plugin. Især enterprise-linux er vel snart 64-bit only. SUSE Linux Enterprise er i hvert fald.