Køb af brugt laptop

copycat
Antal: 199
Tilmeldt:
25-09-2007
User is offline
Køb af brugt laptop

hej alle på forum
I har nogen gange nævnt butikker/web-shops, der sælger brugte bærbare og som man kan stole på. Vil i være så venlige at nævne nogen af dem, da min søn har fået stjålet sin bærbare under omstændigheder, der næppe udløser noget fra forsikringsselskabet, så forældrene må nok træde til.
Hvis i kan nævne nogen gode og forholdsvis kraftige bærbare også, vil det blive modtaget med kyshånd.
På forhånd tak.


mich
mich's picture
Antal: 968
Tilmeldt:
13-10-2007
User is offline
Re: Køb af brugt laptop

For nylig købte jeg en brugt Lenovo X200s hos www.datamarked.dk som reserve- og rejsecomputer, og jeg har været godt tilfreds både med handelen, computeren og prisen.

./mich


berylmagic
Antal: 521
Tilmeldt:
02-07-2007
User is offline
2 mere

#0:
refurb.dk har rigtige mange gode lenovo. Min egen L430 købte jeg nu hos brugtecomputere.dk
God jagt ! I reglen er det skærmen, der sætter prisen. Jeg vil nødig have en skærm med ringere opløsning end 1650x900. Spiller-grafik kvaliteter er naturligvis ikke almindeligt på disse 2 sites. Det er skole/kontor laptops.
Skal sønnen have linux på ? En SSD på 250 Gb er til at betale for en tudse eller mindre, og det løfter performance meget og gør laptop'en mere stødsikker. Så kyl den den magnestiske ud, eller bedre køb et lille usb-kabinet til den, og brug den eksternt til forskellige lagringer.


Domiino
Domiino's picture
Antal: 512
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
Her er en lille frækkert

Her er en lille frækkert jeg selv købte for ca. 3 år siden - det er i dag min aller bedste ven (sørgeligt at tænke på, men det er RIGTIGT det jeg siger)

Lenovo Thinkpad X200

Min er med i5 CPU, puttede en 120GB SSD og 8 GB RAM i - på med Debian XFCE og NØJ hvor jeg nyder den hver eneste dag på arbejde... de andre griner godt nok lidt af mig, men jeg er da ligeglad - jeg har kun købt den de sidste 3 år, hvor de andre af mine kollegaer har skiftet bærbar 2-3 gange i den tid hvor jeg har haft min lille kærlighed!


copycat
copycat's picture
Antal: 199
Tilmeldt:
25-09-2007
User is offline
Re: Køb af brugt laptop

Tak for indsparkene, jeg ser hvad jeg kan finde ud af. Og ja der skal Linux på dyret.
copycat / Erik