Hej fra ny bruger

scootergrisen
Antal: 11
Tilmeldt:
28-06-2016
User is offline
Hej fra ny bruger

Jeg har lige oprettet mig som bruger og i den forbindelse vil jeg da lige komme med lidt kommentar set fra en ny bruger.

Jeg opretter mig og modtager en e-mail med emnet:
Konto detaljer for scootergrisen på LinuxIN.dk

Og e-mails indhold:
[SLETTET], Tak fordi du registrerede dig på LinuxIN.dk. Du kan nu logge ind på http://www.linuxin.dk/user ved at bruge det følgende brugernavn og adgangskode: brugernavn: [SLETTET] adgangskode: [SLETTET] Du kan også logge ind ved at klikke på dette link eller kopiere det til din browser: http://www.linuxin.dk/user/reset/[SLETTET] Dette er et engangs login, så det kan kun blive brugt en gang. Efter login, bliver du sendt videre til http://www.linuxin.dk/user/[SLETTET]/edit så du kan ændre din adgangskode. -- LinuxIN.dk team

Det står bare ud i ét uden linjeskift.
"Tak" efter komma skal vel være med småt.
"ved at bruge det følgende brugernavn og adgangskode: brugernavn:" kunne måske rettes til:
"ved at bruge følgende brugernavn og adgangskode: brugernavn:"
Jeg kan ikke rette min adgangskode på edit-linket. Hvis jeg vælger fanebladet Ret så er der kun en Gem-knap.
"dette link" kunne ændres til "følgende link".
Skal "engangs login" være "engangslogin" eller "engangs-login"?
"det kan kun blive brugt en gang" kunne ændres til "det kan kun bruges én gang".
"så du kan ændre din adgangskode" kunne ændres til "hvor du kan ændre din adgangskode".
Måske ville det være en god ide ikke at sende brugerens adgangskode i e-mails.

Måske dette ville være bedre:
Hej [SLETTET].

Tak fordi du registrerede dig på LinuxIN.dk.
Du kan nu logge ind på http://www.linuxin.dk/user ved at bruge det følgende brugernavn og adgangskode:
brugernavn: [SLETTET]
adgangskode: [SLETTET]

Du kan også logge ind ved at klikke på følgende link eller kopiere det til din browser:
http://www.linuxin.dk/user/reset/[SLETTET]
Dette er et engangs login, så det kan kun bruges én gang.
Efter login, bliver du sendt videre til http://www.linuxin.dk/user/[SLETTET]/edit hvor du kan ændre din adgangskode.

-- LinuxIN.dk team


Domiino
Domiino's picture
Antal: 545
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
Hej Scootergris Hvad laver

Hej Scootergris

Hvad laver du reelt set inde på LinuxIN.dk - du har indsat indtil nu 7 indlæg - ingen af dem omhandler det som forummet handler om = Linux.

Jeg undres bare


scootergrisen
Antal: 11
Tilmeldt:
28-06-2016
User is offline
Svar på offtopic spørgsmål

Du kan læse forummets beskrivelse på http://www.linuxin.dk/forum
Linuxin.dk
Idéer, forslag til artikler, der mangler at blive skrevet samt generel diskusion om linuxin.dk.

Der står noget om offtopic på http://www.linuxin.dk/node/7
* Undgå at hijacke tråde. Et offtopic spørgsmål kan være ok, men lad være med at kapre tråden til eget formål. Start så hellere en ny tråd. Dette gælder også hvis du kan se at dit offtopic-spørgsmål udvikler sig mere end du havde forventet.

Du lader til at have skrevet 181 indlæg.

Jeg undres.


marlar
Antal: 3115
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Hej ScootergrisMange af de

Hej Scootergris

Mange af de fejl og problemer du beskriver i dine forskellige indlæg (manglende linjeskift i emails, formatteringsproblemer, manglende knapper osv) skyldes at serveren for ca. 3 uger siden blev opdateret til en højere PHP-version som desværre ikke er kompatibel med den aldrende Drupal 5 som sitet benytter. Og jeg har ikke haft tid til at se gøre noget ved det andet end at disable de mange PHP-warnings som genereres.

Egentligt burde sitet migrereres til Drupal 7, men desværre er det en meget omstændig og arbedskrævende proces idet det skal gøres manuelt, og det har der endnu ikke været resurser til. Det bliver der nok en dag, men ikke lige foreløbig :)

Så er der stavefejlene. Det er af gode grunde år siden jeg sidst så aktiveringsmailen, og den blev hurtigt læst og glemt igen. Ingen før dig har påpeget stave- og slåfejl, så problemet er til at overse. Vi lever fint med det indtil det bliver rettet. Men nu har du gjort opmærksom på det, tak for det.

Som andre har påpeget, så handler alle dine indlæg om de ting du ikke er tilfreds med på Linuxin.dk. Det er måske ikke ligefrem den mest optimale måde at entre et forum på for en ny bruger - man har som bekendt kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk :-)

Kan du ikke leve med de småproblemer der er, står det dig frit at søge andre græsgange. Ellers vil jeg ønske dig velkommen, og jeg glæder mig til at læse dine linuxrelaterede indlæg.

Mvh
Martin aka marlar


scootergrisen
Antal: 11
Tilmeldt:
28-06-2016
User is offline
Jeg tænkte i kunne ønske

Jeg tænkte i kunne ønske feedback set fra en ny brugers synspunkt det er derfor jeg skriver det inden jeg ville skrive om det jeg egentligt kom her for.

Ved ikke hvorfor i ikke kan tage imod positiv kritisk af hjemmesiden og at jeg ikke må komme med forslag til rettelse af stavefejl fordi der er stavefejl i det jeg selv skriver.
Hvis der er brugere på min hjemmeside som oplever fejl eller har forslag til forbedring af hjemmesiden så vil jeg da rigtig gerne vide det så jeg kan rette det i stedet for at fejl bare ligger og aldrig bliver rettet. Specielt hvis det er noget vigtigt der gør at de ikke kan logge ind eller skift adgangskode eller noget i den stil.

Jeg har skrevet om de fejl jeg som ny bruger oplever når jeg tilmelder mig og bruger hjemmesiden for første gang da det er en unik mulighed for at se fejl som i andre måske ikke har bemærket.

Jeg forstår ikke hvorfor i har et forum med følgende beskrivelse hvis ikke i ønsker skal komme med forslag til hjemmesiden.

Idéer, forslag til artikler, der mangler at blive skrevet samt generel diskusion om linuxin.dk.

Så er det måske bedre ikke at have det også kun have fora og beskrivelser som kun handler om at skulle snakke om Linux.

Jeg har nævnt at Min profil/Bruger konto/edit-siden ikke virker så jeg har ikke mulighed for at slette min bruger selv men det er vel ikke noget der skal rettes. Din kommentar forklarer det jo fint.

Kan du ikke leve med de småproblemer der er, står det dig frit at søge andre græsgange.

Slet gerne min profil så spørger jeg om det jeg egentligt kom her for et andet sted.

I kan eventuelt lade de indlæg jeg har skrevet stå hvis i kommer på andre tanker og vil rettede tingene eller kopiere dem ud inden i sletter dem.


marlar
Antal: 3115
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Jeg har ingen problemer med

Jeg har ingen problemer med kritik, men det virker påfaldende når en ny brugers første 6-7 indlæg udelukkende handler om ting han ønsker at få rettet. De fleste virkeligt i småtingsafdelingen, som fx i hvilket vindue et link åbner. Oven i købet er du ikke selv særlig åben for kritik og henviser straks som modsvar til forumreglerne når nogen mener du lægger lidt negativt ud.

En forumbruger er en gæst på et forum. Forestil dig at du fik en gæst i hjemmet der bruger 20 minutter på at fortælle dig alt det du bør ændre. Der er rodet, der skal males der, du skal pudse vinduerne osv. Og intet positivt har at sige. Hvad ville du mene om den gæst?

For min skyld er der ingen grund til at slette din profil og du er velkommen på forummet. Men hvis du ønsker det, sletter jeg den gerne.


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 938
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Prøv, at høre her. Det er

Prøv, at høre her. Det er sådan set fint, at melde sig ind, som ny bruger, men når man er ny et eller andet sted, kan man ikke bare komme ind og råbe. I så fald vil det næsten altid få en negativ effekt, især hvis man, som du gør, brager ind og laver 4-5 indlæg om de samme ting. Det er aldeles glimrende, at komme med kritik, men det her er ikke et chatforum, og du kan ikke bare tillade dig, at komme ind på den måde. Lav i stedet en ENKELT tråd, f.eks. "konstruktiv kritik," og tag den derfra, i stedet for 5-6 tråde, der omhandler kritik. Det vil altid blive opfattet negativt, fordi det er ikke i tråd med god opførsel på forums generelt - og andre steder kan tonen blive langt mere hård overfor den slags.

International GNU/Linux og BSD*-gruppe på MeWE.
https://mewe.com/join/linuxbsd