Linuxin patched til ny PHP version

Som I sikkert har bemærket, har der været nogle problemer med sitet siden webhotellet opgraderede deres server til PHP 5.6. Bl.a. duede profilvisningen slet ikke, og man kunne derfor ikke rette site kodeord mv.

Nu har jeg så udført dette patch på sitet som umiddelbart ser ud til at have løst problemerne. I hvert fald virker profilen igen.

Det kan ikke helt udelukkes at patchen har skabt nye problemer, så hold øje med evt. uregelmæssigheder og sig endelig til hvis I finder noget.

froksen
froksen's picture
Antal: 416
Tilmeldt:
25-04-2005
User is offline
HejNaturligvis er der meget

Hej

Naturligvis er der meget viden gemt her på LinuxIN og du, marlar, gør det godt arbejde med at holde siden i stand. Men synes, at der både med den gamle side (den Skunk lavede), og denne meget gamle drupal version gerne er problemer. Nu svært med at følge med (såvidt jeg har forstået) opdateringerne fra Drupal.

Derfor tænkte jeg, om det ikke nu efter 16 år måske ville være OK, at lave et "clean cut". Med "clean cut" mener jeg, at man på en eller anden måde gemmer alle indlæg/forumet i sin nuværrende tilstand i en læsetilstand (et slags snapshot), og laver en helt ny installation af Drupal som kan følge med opdateringerne.

Brugeroplysninger skal naturligvis over, men forstår at problemet er indlæg, artikler m.v.

Det er et forslag, og hjælper 1. at forumet kan blive opdateret og 2. at lette/simplificere arbejdsbyrden for dig, marlar.


marlar
Antal: 3335
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Man kan godt overveje at

Man kan godt overveje at lave et clean cut som du skriver og så bevare det gamle forum som et arkiv.

Er på ferie nu så vender lige tilbage når jeg er hjemme.