WPA2 cracking med Kali Linux 2

frogmaster
Antal: 4831
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
WPA2 cracking med Kali Linux 2

Et par ting du bør vide hvis du bruger Kali Linux 2

- Opgrader ikke først med terminalen og derefter med grafiske opdatering. Du ender sandsynligvis op med at systemet ikke booter. Brug kun den grafiske, selvom du fortælles at den kan skade systemet som root. Vælg alt default.

Imidlertid vil det opgradere Kali 2 til version beta 2. Det medfører at samba kun virker til Windows maskiner på LAN. Samba virker ikke til OS X maskiner. En af ændringerne vil medføre at Iceweasel udskiftes med Firefox.

Der vil formentlig ske det at titlerne i alle grafiske programmer vises med firkanter i stedet for skrift. Ret det med: apt --reinstall install fonts-cantarell og genstart.

Vælger du at opdatere med terminalen, uden at dist opgradere, (kun: apt-get update && apt-get upgrade) får du formentlig ikke ovenstående problemer.

Bemærk at den grafiske opgradering opgradererer til Kali 2 beta 2, ikke stable.

- Vælg US Engelsk som systemsprog og Dansk som tastatur sprog. Ellers vises ikke alle apps i gnome menuen.

- For at køre Armitage (GUI til Metasploit's LAN maskiners exploits), skriv: msfdb init i terminalen (kun Kali 2).

Hvis du ønsker at tjekke air, og andre relevante programmers funktionalitet, så prøv eventuelt at følge video vejledningen, inklusiv bash script, fra linket herunder som jeg ikke selv har produceret. Videoen, inklusiv original link, kan findes på Youtube.

Linket indeholder relevante programmer, hvis du ønsker at prøve dette på andet end Kali Linux.

https://db.tt/wgG8HsKm

Respons er ønsket og velkommen. Tak.