Steelseries Siberia v2 forsvinder fra min soundmenu.

tetrimino
Antal: 174
Tilmeldt:
08-06-2007
User is offline
Steelseries Siberia v2 forsvinder fra min soundmenu.

Hey Linuxin

Jeg har et problem med mit USB-headset fra steelseries, som har integreret lydkort.
Det forsvinder konstant fra min Sound menu i Elementary OS og når det breaker efter at havde virket, så begynder mit desktop at lagge indtil jeg unplugger det fra maskinen.

Jeg har forsøgt at få hjælp hos #elementary og #ubuntu, men ingen af stederne lader til at være villige til at svare på spørgsmål og jeg begynder så småt at savne Arch's community, men magter ikke at skifte distro.

Jeg prøvede lige at lave en grep usb efter den breakede sidst og her er et resultat der i mine øjne ser temmelig funky ud - http://pastebin.com/80C4DcsB

Håber i har nogle ideer til hvad jeg kan gøre for at fikse mit problem, men indtil videre må jeg bare genstarte hver gang mit headset breaker, hvilket jeg ikke synes er en specielt optimal løsning :P


cb400f
cb400f's picture
Antal: 3449
Tilmeldt:
20-02-2005
User is offline
Der er sjældent så meget

Der er sjældent så meget man kan gøre ved problemer med hardware-understøttelse. Udover at 1) prøve om det virker bedre med en nyere kerneversion (og/eller pulseaudio-version) eller 2) bruge noget bedre understøttet hardware. Har du overvejet et headset med minijack-tilslutning og intet integreret lydkort eller lignende kompleksitet, de volder sjældent problemer ;-)

Medmindre selvfølgelig du kan finde et mønster i hvornår skidtet går ned, som du måske kan påvirke ved at ændre nogle indstillinger, eller deaktivere nogle bestemte features eller lade være med at gøre nogle bestemte ting eller noget.

Jeg ved ikke om man kunne forestille sig det kunne være et problem med at der er lidt strøm på dine usb-porte til at drive lydkort og stuff, som måske kunne give de udfald.

Og test evt. om headsettet har lignende problemer med andre computere og styresystemer. Det er ikke altid at ansvaret for alle problemer skal findes på Linux-siden.


marlar
Antal: 2916
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Og test evt. om

#1: Og test evt. om headsettet har lignende problemer med andre computere og styresystemer. Det er ikke altid at ansvaret for alle problemer skal findes på Linux-siden.

Det er også mit forslag. Prøv en anden computer, gerne med fx Windows, og se om det virker. Gør det ikke, så har headsettet et problem.


tetrimino
tetrimino's picture
Antal: 174
Tilmeldt:
08-06-2007
User is offline
Jeg har brugt headsettet på

Jeg har brugt headsettet på andre maskiner og på en windows partition uden problemer, men gætter på at jeg bliver nødt til at bruge lidt penge på et nyt headset med minijack. Er der forresten nogle af jer som kender til et godt bluetooth headset, som er velunderstøttet. Jeg hader ledninger, så tænkte det kunne være noget, hvis jeg alligevel skal ud og investere i nyt headset.


marlar
Antal: 2916
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Er der forresten nogle

#3: Er der forresten nogle af jer som kender til et godt bluetooth headset, som er velunderstøttet.

Du kunne overveje en bluetooth-adapter som du kan sætte på ethvert headset med minijack. Jeg har selv denne her og er godt tilfreds:

https://media.dustin.eu/image/17086/400/320/jabra-...

Jabra BT3030. Men den er er sikkert kommere nyere og bedre, min er 4-5 år gammel.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3885
Tilmeldt:
20-05-2010
User is online
Du kan også finde Bluetooth

Du kan også finde Bluetooth headset og højtaler løsninger, der ikke har noget som helst med USB eller minijack at gøre. De fungerer udelukkende over, ja bluetooth.

Jeg bruger godt nok ikke headset, men Micropod's eksterne computer højtalere, og i mit tilfælde Mint's trådløse bluetooth, eller hvis jeg ønsker, på OS X og diverse Windows. Det gælder om at finde det overall kompatible, inklusiv Desktop Environment og operativsystem.

https://www.hifiklubben.dk/globalassets/product-im...