OpenSuse og

leon
Antal: 16
Tilmeldt:
24-04-2011
User is offline
OpenSuse og

Hej, er der nogen der har erfaring med firefly på OpenSuse jeg har googlet hele dagen men kan ikke finde nogle sider om instalation/konfiguration af firefly. Jeg fandt den officielle firefly side fireflymediaserver.org men kunne ikke åbne siden.

Jeg håber nogle har nogen ideer.


stra
Antal: 353
Tilmeldt:
08-08-2007
User is offline
Firefly Media Server is not

Firefly Media Server is not under active development, although there have been a few attempts to resurrect it. There has been an abortive effort to continue this project as Firefly2 Media Server without any developers coming forward, however the old forums and links to many forked versions are available at the new website. Since July 2009, development continues on a Linux/FreeBSD fork named forked-daapd. The latest version of forked-daapd is v23.1.
Taget herfra
https://en.wikipedia.org/wiki/Firefly_Media_Server


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3889
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Jeg håber nogle har

#0: Jeg håber nogle har nogen ideer.

Hvis det handler om en velfungerende og enkel medie server, mere end Firefly, så vil jeg anbefale Twonky. Jeg har ikke kunne finde en mere codec kompatibel medie server. Twonky opdaterer sin medie database hvert minut, så efter nye medie filer er tilføjet, vises de øjeblikkeligt i fx dit TV's medie menu.

Den er ikke donor finansieret, men har en trial periode. Twonky har samme browser baserede interface uanset PC platform.

http://twonky.com/downloads/

Imidlertid kræver Twonky, med den nyeste version 8.4, at man logger på en ekstern server før den aktiveres. Det er ikke tilfældet med version 8.3. Hvis man ikke bryder sig om det, hvilket jeg ikke selv gør, så virker 8.3 ganske glimrende.

Index of download: http://www.twonkyforum.com/downloads/

Årsagen til du ikke kan åbne Firefly's site (fireflymediaserver.org) er at linket er forkert. Det korrekte er her: http://www.fireflymediaserver.net/