Synergy - del mus og keyboard over flere systemer.

tetrimino
Antal: 174
Tilmeldt:
08-06-2007
User is offline
Synergy - del mus og keyboard over flere systemer.

Jeg har længe manglet en sekundær monitor og faldt over noget software, som ville gøre det muligt at dele mus og keyboard over flere systemer (i mit tilfælde desktop og laptop).

Softwaret hedder Synergy og fungere mellem forskellige platforme, så har man lyst til at dele mus og keyboard mellem Linux, Mac og Windows så er det ikke noget problem. Man kan tilmed copy/paste fra et system til et andet og i en fremtidig update vil man også kunne dele lyden, så man slipper for en mixer eller lignende.

Tænkte at jeg ville dele navnet, da jeg selv er blevet ret glad for programmet og håber jo selvfølgelig at der er andre, som kan få noget ud af det

https://symless.com/synergy


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Tænkte at jeg ville

#0: Tænkte at jeg ville dele navnet, da jeg selv er blevet ret glad for programmet og håber jo selvfølgelig at der er andre, som kan få noget ud af det

Tak for oplysningen. Synergy er bestemt interessant.

Iht install, muligvis også fra https://www.brahma.world/synergy-stable-builds/ og at pakke manageren i Linux, formentlig også tilbyder en lidt ældre version. I mit repos er det version Synergy 1.6.2-0ubuntu2. Programmet får rigtig gode anmeldelser.

Jeg har ingen erfaring med Synergy, men vil selv teste det.

Måske er det også på plads at nævne, hvis man administrere flere maskiner med både ens og forskellige operative systemer, at deling af mus og tastatur, inklusiv file fetch og deling af klippebordet, også kan udføres af visse cross platform remote desktops.