Sommer over Danmark

FrugalMan
Antal: 1274
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Sommer over Danmark

Nu det er så godt vejr får i lige et screenshot af mit skrivebord (fuldrigger) men hvilken. gæt.
http://ylva.bluemarlin.dk/screen-22-7-18.jpg


osjensen
osjensen's picture
Antal: 1430
Tilmeldt:
14-01-2007
User is online
Her oppe i nordjylland, er

Her oppe i nordjylland, er der knas tørt, og ørkenen breder sig langsomt.
Kun tornede Akacie-buske overlever...........

https://imgur.com/a/3NDdoJD

Windows, giver dig det du betaler for.
Linux, giver dig det du vælger.


mich
mich's picture
Antal: 972
Tilmeldt:
13-10-2007
User is online
Ekstremt

Ja, det er næsten som at være i sydeuropa en normal sommer. tørt og afsvedet overalt.
Vores lokale mælkebonde har hentet køerne ind i stalden. Græsset på markerne er vissent, og der er ikke noget, de kan æde der.

Nu ser vi virkningerne af vores CO2-udledninger.

./mich


marlar
Antal: 2949
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Kun tornede Akacie-buske

#1: Kun tornede Akacie-buske overlever.

Sikker på det ikke er havtorn?

#2: Nu ser vi virkningerne af vores CO2-udledninger.

Det kan man nu ikke være så sikker på. At CO2 udledninger er et problem er der ikke tvivl om, men det er ikke til at afgøre om en enkelt varm og knastør sommer skyldes dette. Sidste år var den våd og kold, og det bliver den måske igen næste år.


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 1274
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Her oppe i nordjylland,

#1: Her oppe i nordjylland, er der knas tørt, og ørkenen breder sig langsomt.

Ja varmt er det. Jeg står op kl. 05:00 og arbejder så undendørs til 11:30 Herefter står det på computer arbjede reste af dagen


osjensen
osjensen's picture
Antal: 1430
Tilmeldt:
14-01-2007
User is online
#3Det er naturlig vis.

#3
Det er naturlig vis. ældgamle Havtorn.
Billedet blev taget først i maj, og det har ikke regnet siden.
Der er rigtig mange kubikmeter sand.
Tag en rundtur - Her i 2015.
https://www.google.dk/maps/@57.4487651,9.7765777,3a,75y,349.63h,72.83t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPJ5FbMJlJEngkB-D45BvYtPKNlmAypBHTA3yWr!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPJ5FbMJlJEngkB-D45BvYtPKNlmAypBHTA3yWr%3Dw203-h100-k-no-pi0-ya277.4945-ro-0-fo100!7i10240!8i5120

Windows, giver dig det du betaler for.
Linux, giver dig det du vælger.


mich
mich's picture
Antal: 972
Tilmeldt:
13-10-2007
User is online
Det kan man nu ikke

#3: Det kan man nu ikke være så sikker på. At CO2 udledninger er et problem er der ikke tvivl om, men det er ikke til at afgøre om en enkelt varm og knastør sommer skyldes dette. Sidste år var den våd og kold, og det bliver den måske igen næste år.

Vi har i de seneste årtier været vidne til en lang række meteorologiske rekorder og tangeringer af rekorder, langt flere end man skulle forvente, hvis klimaet fulgte klimanormalen 1961-1990. Varmeste måned, varmeste efterår, varmeste måned flere måneder i træk, vådeste sommer, koldeste forår og nu er vi tæt på den tørreste juli i meget lang tid.
Men det kan da godt være, at vi får den koldeste og vådeste sommer til næste år, eller bare en, er ligner 2017, og at Grønland får den varmeste sommer i mands minde.
Alle disse kraftige udsving og rekorder er tegn på, at atmosfæren er blevet varmere og indeholder mere energi.
At vores kollektive CO2-udledninger har bidraget en hel del til den opvarmning, er vist påvist med en høj grad af sandsynlighed.

./mich


Spitten
Antal: 163
Tilmeldt:
05-02-2012
User is offline
Der har altid været

Der har altid været kraftige udsving i temperaturerne år for år. Jeg medgiver at CO2 udledningen har en del at sige, men man kan ikke give den hele skylden for denne sommer.

I 1968 blev jeg født d 2/4, min mor blev transporteret på sygehuset med militær eskorte, da der var snestorm i vestjylland. I slutningen af April blev min far færdig i marken. Den 23/5 blev jeg døbt, og der blev taget et billede, hvor min mor står i haven med mig i armene, og så er der ellers snedriver i baggrunden, da der lige havde været en lille snestorm et par dage før.
I 1975-76, havde vi to meget varme og tørre somre, med varmerekord i Holstebro i '75.
I vinteren '77-'78, '78-79 og '79-'80 var der rigtig meget frost og sne, og mindst en af dem blev betegnet som en isvinter.
Foråret '83 regnede væk.
Sommerne '85-'86 var våde, og regnen drillede i høsten.
Vinteren '86-'87 var lang kold og hård, i en weekend frøs det 16-18 grader, og blæste så kraftigt at med chillfaktoren svarede det til ca 40 minusgrader.
Det startede mere eller mindre på at regne d 1/6-87 og stoppede faktisk først 1/4-88.
Vinteren '87-'88 var våd og varm, en af de første vintre jeg kan huske, som ikke rigtigt indeholdt noget sne.
'92 var varm og tør, og landmændene havde også der, meget store problemer med udbyttet fra markerne, dog ikke så slemt som i år.
Vinteren '03-'04 (kan være året før) var kold lang og tør. Dvs det frøs mere eller mindre fra 1/11 til midt i marts, og der var næsten ingen sne.
Sommeren '04 var forholdsvis kølig.
Vinteren '09-10 havde vi Nordjylland ca 80 cm sne.
Vinteren '10-'11 var Bornholm totalt lukket i sne, og vi havde en lang frostperiode.

Dette er bare de ting jeg lige kan huske, men det viser også at vejret skifter i perioder. Men ja, CO2 udledningen påvirker vejret, men den skal ikke have skylden for alle omskiftninger. For som min farfar altid sagde -" vi har først 7 dårlige år, derefter får vi 7 gode år"-
Den tror jeg så ikke holder længere ;)


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Kigger I aldrig op og undrer

Kigger I aldrig op og undrer jer over skytyper som jeg i hvert fald ikke husker fra min barndom - eller fly som "trækker streger" på kryds og tværs af himlen som ikke forsvinder men tvært om bredes mere og mere ud ?

Det fik mig til at undre mig tilstrækkeligt til at begynde at søge på det. Det her er lidt af det jeg fandt. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men det ser rimeligt officielt ud - og jeg kan ikke lide, hvis det er rigtigt, at det gøres i det skjulte og vi ikke ved hverken konsekvens eller hvem det tjener.

https://yournewswire.com/the-united-nations-admits...

https://www.geoengineeringwatch.org/links-to-geoen...

https://www.geoengineeringwatch.org/popular-scienc...

Jeg ved linkene ikke er helt nye, men er det mest troværdige jeg kender pt.

Mhv. Uffe


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Jeg hørte for noget tid

Jeg hørte for noget tid siden en ekspert på området afkræfte påstandene og give begrundelsen at flybrændstoffet simpelthen fryser til is i de højere luftlag.


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
"Jeg hørte for noget tid

"Jeg hørte for noget tid siden en ekspert på området afkræfte påstandene og give begrundelsen at flybrændstoffet simpelthen fryser til is i de højere luftlag."

- og om lidt kommer den: Konspirationsteori !
Hvis det betyder at jeg tror at der er nogen der konspirer mod os, så vil jeg sige at jeg ikke anser det for værende en umulighed. Penge og magt kan virke tiltrækkende på nogen.

Jeg vil ikke til at rode mig ud i en større diskussion om diverse teorier, men hvis CO2 (som planterne bruger) er "giftig", bliver den så mindre "giftig" når der er betalt afgift af den?
Og er en ekspert der udtaler sig mod sin organisations linje ikke en fyret ekspert?

Jeg skal ikke overbevis nogen om noget, kun opfordre til at hvis noget ikke ser rigtigt ud så forsøg selv at finde oplysninger om det og ikke stole blindt på hvad der bliver sagt officielt. ;-)

Mhv. Uffe


marlar
Antal: 2949
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Kigger I aldrig op og

#8: Kigger I aldrig op og undrer jer over skytyper som jeg i hvert fald ikke husker fra min barndom - eller fly som "trækker streger" på kryds og tværs af himlen som ikke forsvinder men tvært om bredes mere og mere ud ?

Chemtrails. Joh, kender dem da godt, men mener ikke der er noget om snakken. Der har altid været den slags striber på himlen, jeg var fascineret af dem som barn i halvfjerdserne. Naturligvis er der mange flere i dag, der er jo mange flere fly i luften.

#10: hvis CO2 (som planterne bruger) er "giftig", bliver den så mindre "giftig" når der er betalt afgift af den?

Nej, men det kan måske få folk/myndigheder/regeringer til at udlede mindre af den. Men så er der det med kvoter som sælges og købes, det er jo decideret tåbeligt.


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Bare så du er klar over

Bare så du er klar over det, Uffe. Jeg har i flere år gået meget op i de her ting, Agenda 71, Chemtrails, NWO osv.

Jeg er nu gået mere over til, at lære om videnskab, for man kan nemlig også blindt stole på den modsatte side, uden der forelægger nogen videnskabelig dokumentation eller beregning.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Jeg vil ikke til at

#10: Jeg vil ikke til at rode mig ud i en større diskussion om diverse teorier, men hvis CO2 (som planterne bruger) er "giftig", bliver den så mindre "giftig" når der er betalt afgift af den? Og er en ekspert der udtaler sig mod sin organisations linje ikke en fyret ekspert?

Co2 er ikke giftig i sig selv. Det handler om system-økologisk balance.

Flytrafikken udgør formentlig kun en lille delmængde, mens industrialiseringen, inklusiv udledning fra motoriserede køretøjer, står for marjoriteten.

For hvad angår andelen af menneskelig udledning af carbondioxid, målt pr. land, så er Kina, USA, (EU), Indien, Rusland og Japan, i nævnte rækkefølge, de egentlige syndere. EU er (heldigvis) endnu ikke land, men måler man EU med som samlet Co2 udleder, så lægger EU sig ind mellem USA og Indien.

Måler man udledningen pr. indbygger, så er rækkefølgen: Qater, Trinidad and Tobago, Kuwait, Brunei Darussalem, Aruba, Luxembourg, United Arab Emirates, Falkland Islands, Kazakhstan, Bahrain og Saudi Arabia.

Den globale befolkningstilvækst, på PT ca. 9 milliarder, bliver formentlig afgørende når den når 11 milliarder. Carbondioxid er nemlig ikke lige så slem som metan (CH4). Dyrehold, især drøvtyggere, udleder enorme mængder metan gas, der teoretisk kan få balancen til at tippe.

Der er ved at være for mange mennesker til at opretholde planetar bæredygtighed. At det voksende antal mennesker fælder skove og udrydder dyrearter, ganske enkelt for at brødføde sig selv, ser ud til være tabu for en række organisationer, der kalder sig humanitære.

Så jo. En såkaldt "expert", der arbejder for organisationer, er bare så fyret, hvis han/hun's analyser modsiger organisationens agenda. Sandheden er lidt at en sådan expert blot er et ganske almindeligt kvajhoved, der har læst noget i en bog.


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Sandheden er lidt at en

Sandheden er lidt at en sådan expert blot er et ganske almindeligt kvajhoved, der har læst noget i en bog.

Men du vil vel give mig ret i, at almen videnskab, der kan dokumenteres både matematisk og praktisk, ikke bliver mindre rigtigt selvom en ekspert (der "måske" har læst det i en bog",) bekræfter det?


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
#14Ja bestemt. Det var ikke

#14

Ja bestemt. Det var ikke meningen at påstå at "eksperter" generelt er idioter, kun at de er nødt til at indrømme de ikke kan bevise noget som helst.

Naturligvis er nogen klar over man ganske enkelt ikke ved nok, og nogle ved også at der er tale om både naturlige fænomener og menneskeskabte på samme tid. En samlet påvirkning, hvor kun de menneskeskabte kan ændres.

Man ved også at nogle er skide ligeglade, hvis de kan skabe en $ mere i porteføljen. Ikke mindst organisationer hvis agenda er snæver, eksempelvis de humanitære, ikke at glemme de olieproducerende ...

Bortset fra det, så glæder jeg mig til en snestorm ;)


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Bortset fra det, så glæder

Bortset fra det, så glæder jeg mig til en snestorm

Efteråret. For mig. For så kan jeg refærdiggøre en helvedes masse blæsende, regnende, 5 grader iskolde eftermiddage foran Linux og BSD maskinerne. Hæ hæ. ;-)


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Efteråret. For mig.

#16: Efteråret. For mig. For så kan jeg refærdiggøre en helvedes masse blæsende, regnende, 5 grader iskolde eftermiddage foran Linux og BSD maskinerne. Hæ hæ. ;-)

Jeg sidder lidt i varmen, efter at have forladt det kølige serverrum, og drømmer om en krystalklar isvinter. Nogen sagde engang de varme lande er noget lort ...


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Ok, skal vi så ikke ta'

Ok, skal vi så ikke ta' nogle ting helt fra bunden.

Bare så du er klar over det, Uffe. Jeg har i flere år gået meget op i de her ting, Agenda 71, Chemtrails, NWO osv.
Agenda 71 ?? du mener 21 og 30 eller .......

Nysgerrighed - en glimrende drivkraft - men ikke ensbetydende med naivt og kritikløst at stole på alt.
For nogle år siden så jeg at der lå afsnit af fjernsynsprogrammet "How it's made" på youtube - og satte mig til at se et par stykker. I youtubes forslag dukkede en video op der hed "How money is made" - det var så ikke lige det jeg forventede som jeg fik at se. Der er en let opdateret version her: https://www.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0

Efter at ha' set den - adskilligt klogere og lettere rystet, var tanken: Nå, men sådan kan det da ikke være her hjemme, det er jo "Danmarks Nationalbank". Det er det så åbenbart ikke !!
https://da.wikipedia.org/wiki/Danmarks_Nationalban... siger at :"Nationalbanken i København blev oprettet d. 1. august 1818 som et privat aktieselskab"
Et forsøg på finde ud af hvem der så ejer aktierne giver en masse uvedkommende hits samt følgende (måske ikke fuldt dokumenterede)
https://new.euro-med.dk/20150814-how-rothschild-co...
Hvis nogen kan finde en bedre information om ejerskabet vil det være fint for som oftest så gi'r "Follow the money" et rimeligt fingerpeg om hvor der kan findes facts.

Mhv. Uffe


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Hvis nogen kan finde en

#18: Hvis nogen kan finde en bedre information om ejerskabet vil det være fint for som oftest så gi'r "Follow the money" et rimeligt fingerpeg om hvor der kan findes facts.

Der kan siges rigtig meget om penge og hvad penge medfører af fordele og ulemper.

Helt kort, hvis man har besvær med at forstå et emne, så spørg om penge er involveret. Det kan være territorialt (kamp om hvilken kultur der har herredømmet), eller politiske partier, GPO'ere og virksomheder der er gået "grassat".

Mange sange er skrevet. Her en af dem:
System of Survival https://www.youtube.com/watch?v=0XCPVjJjjhQ

Personer ansat, eller blot tilknyttet, til sådanne organisationer, overholder ofte ikke betingelserne for uvildige analyser og statistik, og er derfor notorisk upålidelige, om de så kalder sig eksperter eller ej.

Ellers kan man bare se, hvad en tråd om en overophedet Dansk sommer kan udvikle sig til.


marlar
Antal: 2949
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Ellers kan man bare se,

#19: Ellers kan man bare se, hvad en tråd om en overophedet Dansk sommer kan udvikle sig til.

Den er heldigvis stadig ret fredelig ;-)

Og her er så nogle billeder fra sommernatten, nemlig af den netop overståede måneformørkelse:

https://photos.app.goo.gl/kv9tzXJ6KkAmpswb6


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 1274
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Og her er så nogle

#20: Og her er så nogle billeder fra sommernatten, nemlig af den netop overståede måneformørkelse:

Fint. Vi kunne desværre ikke se den


mich
mich's picture
Antal: 972
Tilmeldt:
13-10-2007
User is online
Og her er så nogle

#20: Og her er så nogle billeder fra sommernatten, nemlig af den netop overståede måneformørkelse:

Flotte billeder. Vi så den fra en rasteplads på vej hjem fra Lolland, og da jeg ikke lige havde et stativ på mig, blev det en rystende oplevelse - fotografisk set.

./mich


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Den er heldigvis stadig

#20:
Den er heldigvis stadig ret fredelig ;-)

Det burde også være en forudsætning for tanker omkring løsninger, såvel som årsager, til spørgsmål om global udvikling og bæredygtighed at man kan diskutere emnet fredeligt.

Der kommer intet godt ud af lade følelserne løbe af med sig, såvel som status quo medfører at fortsat global befolkningstilvækst, muligvis medfører at planetens bæredygtighed ødelægges over de næste 20-30 år.

Emnet er bestemt ikke fredeligt i sig selv ... Jeg ser krige, sygdomme, sult og tørst, som begyndelse før global bæredygtighed knækker til sidst, og at de humanitære organisationer har en delmængde af skylden, ved at nægte af forholde sig til andet end deres (annalistiske) agenda ...

Organisationer hvis agenda er olie og kul, er helt ligeså skyldige ... Ingen, hverken de humanitære eller de olieproducerende, har interesse i en pragmatisk løsning ... tror de, halvhjerner som de er.

Naturligvis håber jeg det her er en metafor og ikke en profeti, men desværre ser den globale befolkningstilvækst, der nu er på 9 milliarder, ud til at blive afgørende, der allerede estimeret er 3-4 milliarder mere end ideelt.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Prøv at se den film nye

Prøv at se den nye film Avengers Infinity War. Nogle vil kalde den en børne film og det er den da også, men den er hverken hjernedød eller kedelig og handler om hvad der sker når en verden er overbefolket.

Nogle vil også tænke at det vist ikke har noget med en dansk sommer at gøre, hvilket den heller ikke har, men den har bestemt med organisationers agenda gøre, i forbindelse med eksempelvis klimaforandringer.

Hvem er god og hvem er ond?

Under alle omstændighed er filmen ganske underholdende for børn (og voksne) i alle aldre ...


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Den er heldigvis stadig

#20: Den er heldigvis stadig ret fredelig ;-) - og vedbliver forhåbentlig det :-) - selv om min tilgang emnet til nok er at jeg er lidt bekymret for der er rimelig meget sandhed i nogle af de teorier om konspiration som nogle præsenterer.
Jeg har ikke fantasi til at forestille mig bare een grund til at sådan en IT-mand som ham her lægger så meget tid i research af dokumentation, websidekonstruktion, vedligehold af samme og fremstilling af videoer, hvis ikke det er fordi han er bekymret og prøver at sprede et budskab.
https://www.youtube.com/watch?v=6hJ7DgfYLIg

#14: Men du vil vel give mig ret i, at almen videnskab, der kan dokumenteres både matematisk og praktisk, ikke bliver mindre rigtigt selvom en ekspert (der "måske" har læst det i en bog",) bekræfter det?
Der synes at være en rimelig stor mængde af beviser præsenteret rundet omkring vedrørende videnskaben og praktikken i "Weather modification" - så er det ikke et emne der bør diskuteres og graves i ?

Mhv. Uffe


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
så er det ikke et emne der

så er det ikke et emne der bør diskuteres og graves i ?
Jo, absolut. Ligesom alt andet videnskab.

Men desværre synes jeg ofte man ser, at kvaliteten af disse dokumentationer og beviser fra konspirationsteoretikere er for dårlig og af for lav kvalitet, og derfor mangler gennemslagskraft til, at kunne udfordre den gængse og almindelige videnskab på forskellige områder.

Der er rigtigt meget hat og briller og påstande mod fakta, i stedet for rent faktisk, at bruge de metoder til dokumentation, som er bredt anerkendt. Disse amatørdetektiver bruger ofte hjemmelavede metoder til, at undersøge og bevise, ofte fra noget nogen har sagt eller skrevet på en hjemmeside eller i en video, i stedet for rent faktisk, at forske på højere niveau, så de rent faktisk kan tages alvorligt.

Filmen for mig knækkede, da der gik for meget voodoo og hokus pokus i det, og ikke engang ens egne påstande kunne fremstamme en smule sund selvkritik, eller skepsis, for slet ikke, at tale om den manglende kildekritik.

Der er for meget løst useriøst pis til, at jeg gider sortere i det. :-)


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 1274
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Der er for meget løst

#26: Der er for meget løst useriøst pis til, at jeg gider sortere i det. :-)

Lidt ude for emnet, men okay det er rart at se at der diskuteres store problemer omkring vores klode. Jeg gør alt for at genbruge. Er vores jord ikke skøn. https://www.youtube.com/watch?v=KTwJwMRc7AE og nej, jeg stemmer ikke socialdemokratisk , men jeg er enig med budskabet.

http://akrylkunst.dk/blog/pas-nu-paa-vor-jord/


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Er vores jord ikke

#27: Er vores jord ikke skøn.

Jo og sandsynligvis det mest spektakulære sted i dette univers, i hvert fald indtil andet er bevist. Af samme grund er det overordentlig kritisabelt (er udtrykket stærkt nok?), at ingen siddende regeringer, inklusiv diverse organisationer overalt på kloden, har handlekraft nok til at begrænse befolkningstilvæksten.

Overbefolkning er det egentlige overordnede problem, der ikke bliver bedre af at teknologierne stadig er primitive og at de humanitære organisationers agenda er at redde liv. Den menneskelige race er bogstaveligt ved at æde planeten ihjel.

I dyreverdenden taler man om at "regulere en bestand". Når det handler om dyrearten mennesket, så er klappen gået ned.


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Den menneskelige race

#28: Den menneskelige race er bogstaveligt ved at æde planeten ihjel.

Er ikke uenig!

Tog nogle af jer tid til at se videoen jeg linkede til i #18: og forstår I hvad konsekvensen af de oplysninger I får det indlæg er? Jeg har svært ved at se at der også i den video kan være "for meget løst useriøst pis" så den ikke er værd at se.

Det som det blandt andet siger mig er: Vi er pr design nød til at blive flere og flere for at holde det hele kørende og ha' råd til pensioner, social og sundhed, infrastruktur - you name it.
Hvor tit har vi ikke hørt politikere beklage sig over faldende fødselstal ? Ku' det tænkes at problemet ikke er fødselstal men værdiforringelse af indtægter - også til staten som også betaler renter til ...........hvem ?

Mhv. Uffe


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Prøv, at høre. Jeg er ikke

Prøv, at høre. Jeg er ikke for eller imod noget særligt. Men hvis argumenterne imod almindelig vanetænkning og fakta skal udfordres på et seriøst plan, så er måden der skal skaffes beviser på og forskes nødt til, at foregå på niveau med de professionelle, og ikke sådan noget privat videodokumentation og websider, men faktisk en masse mennesker, der gør arbejdet på et plan, der kan udfordre den almindelige opfattelse af tingene, og det kan aldrig blive taget seriøst, hvis det er på et niveau, hvor man bruger dokumentation fra noget man har læst, eller set i en video. Det er der sgu ikke nogen der gider høre på.


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Ja men det er da også

#30:Ja men det er da også rigtigt: Latterliggør budbringeren og kilden og lad være med at ta' stilling til budskabet så er diskussionen lukket.

Jeg trækker mig for det er ikke værd at spille tid på.

Mhv. Uffe


marlar
Antal: 2949
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Når man læser første

#8:

Når man læser første link står der som noget af det første:

The truth is the government is spraying deadly chemtrails in hopes of population reduction.

Så tænker jeg bare: sådan som befolkningstallet nærmest er eksploderet de sidste mange år, er det ikke særlig effektivt, det de angiveligt skulle sprøjte ud fra flyene. Mon ikke man ville have stoppet forlængst når det virker så dårligt? Chemtrails har man trods alt hørt om i mange år nu.


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Det her løb er kørt. I

Det her løb er kørt. I stedet for at vække jeres nysgerrighed fik jeg jer op "på bagbenene" - autoritetstro og i forsvarsposition, så uanset hvad jeg skriver for at forsvare mine synspunkter vil det være en tabt kamp.
Beklager jeg tog jeres tid.

Mhv. Uffe


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
#33Der sker altid mange

#33

Der sker altid mange konspirationer når et emne ikke kan bevises. Sådan nogle får følelserne i kog og det er man nødt til at acceptere.

Tilsvarende konspirationer, der vedr. det globale befolknings antal, handler om at eksempelvis AIDS og Ebola virus er menneskeskabte, angiveligt for at begrænse befolkningseksplosionen.

Jeg tror ikke på disse konspirationer, fordi der er grund til at antage at vira er en delmængde af udviklingen af liv. Vira er årsag til mutationer af gen-puljerne og derfor naturens egen "kode-programmør".

Det er så kompliceret at siden alle tilfældigheder er i spil, så vil de fungere som naturens eget forsøg på at regulere en bestand. Matematikken beskriver det som fraktaler, der viser et mønster i et tilsyneladende kaos.

Hvad der er beviseligt er dog at mennesket forsøger at øge mulighederne for at overleve som art, ved at udrydde sygdomme. Spørgsmålet kan så være om det får den modsatte effekt?


osjensen
osjensen's picture
Antal: 1430
Tilmeldt:
14-01-2007
User is online
Jeg trækker mig for det er

Jeg trækker mig for det er ikke værd at spille tid på.
+
Beklager jeg tog jeres tid.

Sådan føler du det måske, Uffe, - men det er helt forkert.

Jeg har nydt hvert et ord, og der er flere af dine og frogmasters links, jeg skal have undersøgt nærmere.

Jeg er enig med jer, og deler jeres bekymringer.

Windows, giver dig det du betaler for.
Linux, giver dig det du vælger.


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Uffe. Jeg vil meget gerne

Uffe. Jeg vil meget gerne tro på, at det du siger er rigtigt. Fordi der foregår utroligt meget væmmeligt imod menneskeheden.

Men præmissen er nødt til, at være en anden. Fordi ellers har det ingen effekt. Ingen som helst effekt. Enhver kan komme og påstå noget, som de gør i videoerne. Men hvis der ikke ligger lysende klare beviser og kildemateriale, er det intet værd.

Og for mig er det slut med, at tro blindt på rygter. Jeg skal have vildtdyret råt serveret, før jeg vælger, at acceptere det som fakta. Og da JEG ikke mener, at kilden er troværdig for MIG, så giver jeg udtryk for, at der skal mere til.

Det er såmænd ikke fordi jeg ikke vil lytte, og det er såmænd ikke fordi, at jeg ikke har lyst til, at tro på det du deler. Men der skal mere til, før at jeg vil sidestille det med matematik og tørre tal.

Og det forholder sig ikke således, fordi jeg vil genere dig, eller provokere dig. Men fordi jeg vil bevare integriteten af mine holdninger.

Ellers er det for mig det glade vanvid. Det håber jeg du forstår.


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Ok, point taken. Først så

Ok, point taken.
Først så husk at jeg kommer ikke og siger: Sådan er det!
Jeg kommer og siger at: Det her har jeg fundet, og for mig ser det ud som om at der kan være hold i hvad der bliver skrevet og/eller sagt, men hvad er jeres mening?

Videoen jeg linkede til oppe i #18: om pengeskabelsen er lavet så jeg tror at selv en 10-årig kan forstå den med masser af animation - hvilket for nogle af os fremmer forståelsen - gjorde det berømte lys gik op for mig.
Jeg søgte videre på emnet og fandt blandt andet http://www.vorespenge.com/bankmanden-taler-ud-den-...

Jeg har set flere andre som jeg ikke lige kan huske titlen på, men de fortæller stort set det samme.

Så: Bliver vi snydt eller ej ?

Mhv. Uffe


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Så: Bliver vi snydt

#37: Så: Bliver vi snydt eller ej ?

Det er der ingen der kan bevise, for uvidenhed er i spil.

Det man tilnærmelsesvis kan bevise er at klodens menneskeantal er ude af kontrol.

I forsøget på at trække emnet ned på et mere forståeligt niveau, så kan man spørge hvor mange mennesker man kan indeholde i sin bolig, før den bliver ubeboelig. Det samme kan man spørge for hvad angår et land.

I det hele taget er problemet ude af kontrol, ikke mindst fordi politisk beslutningsproces ikke evner potentielle løsninger.

Det nærmeste jeg kan se, som en forholdsvis fredelig løsning er Kina's et-barns politik, kineserne nu tilsyneladende har opgivet. Videre er ganske uhyggeligt ...

Intet ser ud til at kulturer, der har tradition for 10-12 børn, med begrundelse i forældres overlevelse og forsørgelse i deres alderdom, er i stand til ændringer, før deres overlevelse varetages af social-politik. Hvor mange børn får deres børn efterfølgende ...?

For dem der ikke ved det, så er 90% af denne verden en ghetto ... https://www.youtube.com/watch?v=t0ncHXNPEXU

Det efterfølgende nummer er Take Five, hvad der måske er en god grund til lige at trække vejret.


Uffe
Uffe's picture
Antal: 388
Tilmeldt:
24-07-2008
User is offline
Jeg ved ikke rigtigt hvad

Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige ................
For en time siden postede jeg linket til en 2-timers video om emnet - det synes mig lidt svært at føre en diskussion hvis ikke man har set og kender oplægget?

Jeg siger ikke at Mads Palsvig har ret i alt hvad han siger, men det er primært den video jeg synes at det er værd at bruge tid på at diskutere :-)

Mhv. Uffe


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Naturligvis er hans

#39:

Naturligvis er hans video diskussions værdigfuld på linje med andre betragtninger. Jeg tror lidt at man ikke skal opgive håbet om klodens overlevelse, såvel som den danske sommers usædvanlige varme forhåbentlig blot er et komma, selvom det ser sløjt ud over tid.

Håbet er vel altid lysegrønt, indtil det ikke længere er ...

Noget lidt andet, hvis jeg må tillade mig at være polemisk, hvem har så påstået at menneskeracen er andet end naturens forsøg på at blive bevidst om sig selv?