FRIcomputer.dk åbner officielt d. 1 oktober.

Domiino
Antal: 525
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
FRIcomputer.dk åbner officielt d. 1 oktober.

Jeg har igennem længere tid eftersøgt "Forhandlere" til mine produkter, uden held. Nu tager jeg et andet skridt i min egen fremtid.
Jeg går ALL-IN... den 1. oktober åbner jeg min egen fuldtids virksomhed. Jeg stopper ved min nuværende stilling, og vil tilbyde mere end bare Linux Computere.

Dertil skal det siges at jeg sparker en kampagne i gang der kommer til at hedde "Skaf en ny kunde og få et gavekort".

Så bliver der delt gavekort ud til ALLE dem der skaffer en ny kunde der lægger en ordre over 2.000,-

Jeg vil sælges ALT hardware og software - der går under kategorierne "FRIT VALG"... jeg vil helst kun sælge hardware og software, jeg ved understøtter Linux, Windows og MacOS.

Samtidigt vil jeg koncentrer mig om Service / Support, samt salg af hele hjemmesideløsninger, evt. med webshop med integration til regnskabssystem (Dinero), POS System og Infoskærm.

Jeg håber der er nogen der vil bakke mig op herinde, evt. gøre lidt god reklame og sprede budskabet.... husk, et gavekort på 500,- for hver ny kunde.

FRIcomputer.dk


dakkonblackblade
Antal: 147
Tilmeldt:
30-08-2003
User is offline
Halløj. Det ser fornuftigt

Halløj. Det ser fornuftigt ud. Din hjemmeside er blevet ganske flot og informerende. Dog ville jeg passe på med at anvende udtrykket "Ingen proprietær software" på forsiden, nu når du også vil sælge proprietære styresystemer. Og der er vel også f.eks. nvidia-drivere på din linux-distribution?

En sidste ting: Transmission gir' en fejl, når jeg forsøger at downloade distributions-iso'en til test: Unregistered torrent pass...


FrugalMan
FrugalMan's picture
Antal: 1274
Tilmeldt:
18-12-2007
User is offline
Jeg har spredt budskabet

#1:

Jeg har spredt budskabet på Facebook. så det kommer ud til flest milige


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Dog ville jeg passe på

#1: Dog ville jeg passe på med at anvende udtrykket "Ingen proprietær software" på forsiden, nu når du også vil sælge proprietære styresystemer.

Jeg tænkte præcist det samme. I den forbindelse lagde jeg mærke til at der er et Linux ikon ved udtrykket, man muligvis ikke bør tro brugerne hæfter sig ved, såfremt brugerne overhovedet kender forskellen, eller ved hvad proprietær betyder.


Domiino
Domiino's picture
Antal: 525
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
#1 + #3: Det er derfor jeg

#1 + #3: Det er derfor jeg elsker jer herinde på LinuxIN!

Takker... det er hermed rettet til:

LANGTIDSHOLDBARE LØSNINGER

Vi vil leverer langtidsholdbare løsninger, der ikke har software der er skabt til at forælde hardwaren før tid eller gøre enheden ubrugelig.
Det gælder både Computere, Printere og Mobiltelefoner.