LINUX JOBS

Kapstan
Antal: 4
Tilmeldt:
15-09-2018
User is offline
LINUX JOBS

HEJ ER STADIG Linux ubuntu tidligere Arch Linux nørd...

Men er desværre arbejdsløs..

Har en gæld på 200-350.000 Jeg håber på at at kunne arbejde væk på en stabil arbejdsplan.. på under 10år..

Så hvis der er nogen IT - ansvarlige som har løst til at hjælpe ville det være luksus..z
Hihi er rigtig stærk i webprogrammering.. HTML PHP CSS JavaScript (jQuery m.m.)

Men kan også let forstår syntaksen i andre programmerings sprog som C++ (microsoft) Visual Basic osv.

Har brugt meget tid på at lave symetriske/psykedeliske skovbilleder og quartz. Mens jeg har været arbejdsløs..

Grunden til min gæld er:

jeg har haft lavet et 6-8år selvstudio som Voodoo shamanisme.. og har haft gået i lære ved både shamanisme og voodoo på sammen tid.
Så er gælden er mest for togbøder parkeringsbøder.. og et depositumslån til at have lejlighed.. inden jeg har været hjemløs nogle år..

Er heldigvis ikke hjemløs mere så håber der er netværk nok her på linuxin til at jeg kan få et arbejde.. og komme igang med livet igen :)

**EDIT

FREELANCE PROJEKTER i stedet for en sikker månedslåns arbejde er jeg er også klar på

Greetings Kapstan RegnbueUrt
tidligere http://ringler.dk ( Michael Ringler Melecini )
nu http://kapstan.dk


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1675
Tilmeldt:
17-01-2004
User is online
Har desværre ikke et job

Har desværre ikke et job til dig men imens du står som arbejdsløs synes jeg du skulle give dig i kast med at få din egen hjemmeside til at fremstå (mere) professionel og udstille dine evner indenfor webprogrammering. Din hjemmeside lige nu ligner desværre noget en folkeskoleelev har banket sammen i Frontpage på en eftermiddag i år 2000 med undtagelse af du mangler nogle gif animationer.

Derudover så bør du få opbygget en portefølje at tidligere projekter. Din beskrivelse i din "Om" side er meget imponerende men det er desværre temmelig svært at tage seriøst uden konkrete eksempler eller referencer (specielt når designet af din side er som den er).

Held og lykke med det.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4062
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Hej Kapstan.Det flyder ikke

Hej Kapstan.

Det flyder ikke med stavefejl, men jeg fandt et par stykker.

distrubitioner -> distributioner.
reperation -> reparation.

Hvis du kan bruge det til noget, så tror jeg også du kan imponere en arbejdsgiver med et mere moderne tema. Det fortæller lidt om din villighed til at udvikle dig og gå på kompromis med din status. At du personligt udskiller dig fra mængden, kan være/blive til din fordel ... Oplev det som en udfordring.

Du har, med en jobansøgning, web eller ej, rundt regnet 2-3 min. til at overbevise en arbejdsgiver, før han eller hun reagere. Mere har du ikke ...

Never deny a mistake. Never forget the adaptation to reality. Never forget to learn. Finally we all forget and then it's time to die.

Blot til inspiration: https://www.deviantart.com/kiwus1drew/art/Nemo-Win...
Held og lykke.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4062
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
KapstanHvis din intention

Kapstan

Hvis din intention primært er at betale gælden for dine noget ualmindelige dispositioner, så bør du måske spørge dig selv om du selv styrer dit liv, eller om du har tilladt andre (diverse organisationer, inklusiv religiøse) at overtage styringen? En 1/4 million i tog- og parkeringsbøder. Kan du selv høre det?

Du tror måske, ret mig hvis det er forkert, at diverse religiøse og ideologiske mainstreams kan vejlede dig?

Prøv at høre, de kan aldrig, never ever, erstatte din egen "potentielle" realitets fornemmelse, heller ikke i en job samtale. Din uvildighed er blandt dine vigtigste aktiver, overalt hvor din personalitet kommer først ...

Referencerne til ideologiske og religiøse opfattelser, kan nemt blive job-afvisning på forhånd.

På samme vis hjælper det ikke at du fremstår som en vagabond. Billedet af dig er ikke ideelt. Det signalere alt andet end stabilitet for de fleste arbejdsgivere. Du er nødt til at forbedre dit image. Jeg tillader mig at highlite sætningen, på grund af forment vigtighed.

Du er, derfor, også nødt til at forholde dig til hvordan andre opfatter dig som person, selvom det ikke nødvendigvis er sandt. Beklager, men virkelighedsopfattelse er ubønhørlig. Naturligvis skal du samtidig forholde dig til om du passer til kulturen i din fremtidige arbejdsplads. I praksis medfører det reduktion blandt udvalget, uanset jobfunktionen.

Noget andet er gratis arbejde for diverse foreninger. Dem kan du ikke afvikle din gæld med ... Med andre ord, før du oplyser om alternative levemåder i et CV, så sørg for din økonomi beviser den er bæredygtig, for ellers ikke at give indtrykket af være en taber.

Måske er det slet ikke IT der er bedste valg for dig? Måske er det musik, billedkunst, eller noget helt andet?

Håber du forstår.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4062
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Jeg håber ikke du opfatter

Jeg håber ikke du opfatter kommentarene som nedladende. Sådan er de bestemt ikke ment.

For ca 18 år siden, fortalte min daværende boss at jeg havde vundet en konkurrence i webdesign. Jeg var ikke klar over at jeg deltog. Han havde tilmeldt mig uden at fortælle mig det. Jeg var ansat til LAN administration og havde intet med webdesign at gøre. Det har jeg stadig ikke.

Sitet var totalt minimalistisk. Koden er herunder, ikke helt som dengang, men udseendet er grundliggende det samme. Det ville ikke være gået idag, men blot for demonstrere hvor lidt der tilsyneladende skal til, så er det "barnemad" for dig.

<html>
<head>
<style type="text/css">
.id-tabel {
  background: #322F2E;
  table-layout: fixed;
  width: 700px;
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;
  border-collapse: collapse;
  border-style: solid;
  border-color: white;
}
.id-vaerdi {
  text-align: left;
  padding: 4px;
  word-wrap: break-word;
  color: #E1DEDE;
}
  tr:hover {
  background-color:#252424
}
</style>
</head>
<body>
<table class="id-tabel">
    <tr>
      <th class="id-vaerdi"> Tekst <br>
Tekst
      </th>
    </tr> 
</table>
<table class="id-tabel">
    <tr>
      <th class="id-vaerdi"> Tekst <br>
Tekst
      </th>
    </tr> 
</table>
</body>
</html>

Kapstan
Kapstan's picture
Antal: 4
Tilmeldt:
15-09-2018
User is offline
Tak for svarene

Tak for svarerne.. Prøver bare nogle netværk. af..

Har nemlig lidt svært ved at få job da jeg har en plet på straffeattesten. for butiks tyveri..

Dårlig omgangskreds da jeg var hjemløs...

Men går nok i gang med at at opgradere min portfolio

og tilføjer nogle psykedeliske/symetriske wallpaper packs på torrent.. når det ikke bliver bannet hele tiden..

Greetings Kapstan RegnbueUrt
tidligere http://ringler.dk ( Michael Ringler Melecini )
nu http://kapstan.dk


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1675
Tilmeldt:
17-01-2004
User is online
#5 Jeg tror ikke dit

#5
Jeg tror ikke dit største problem er din plet på straffeattesten men at du ikke forstår din egen situation. Du ønsker at finde et job indenfor tech-branchen og så synes du at følgende et noget du bør bruge tid på:
"og tilføjer nogle psykedeliske/symetriske wallpaper packs på torrent.. når det ikke bliver bannet hele tiden.."

Hvor meget tror du selv på at disse wallpapers vil hjælpe på din nuværende situation? Hvad er dit grundlag for at tænke at vejen til et arbejde lige nu kun er forhindret af at folk ikke kan hente dine wallpapers i en samlet pakke over Torrent?

Nu kender jeg dig på ingen måde ikke men dit indlæg stinker desværre af du forsøger at finde en undskyldning for hvorfor du er havnet i den situation du er i lige nu. Fx at dit problem lige nu er at du oplever Torrent bliver blokeret og det forhindre dig i et lave en samlet wallpaper pakke som i sidste ende skal bane vejen for din succes. Din plet i straffeattesten er heller ikke din skyld men derimod din dårlige omgangskreds og du har vel også været komplet uden skyld i din hjemløse situation.

Jeg siger ikke at du har haft det nemt men start med at indrøm overfor dig selv at du selv er skyld i din lorte situation lige nu og begynd at tage ansvar overfor dit eget liv. Start med at gøre det der gør mest ondt og erkend at du har taget fejl i flere af dine valg i livet. Du kan starte med at pakke dit voodoo væk og erkend at hele dette projekt har været komplet spild af tid. Og herefter pakker du dine wallpapers og kunstprojekter og gemmer dem langt væk og dropper enhver tanke om at disse på nogen måde kommer til at redde dine røv. Gå desuden ud og få dig noget tøj så er parat til at stå bare nogenlunde seriøs til en jobsamtale.

Når du så engang er parat til at komme tilbage til virkeligheden så kan du begynde at snakke med kommunen omkring uddannelse og kurser der kan hjælpe dig med at komme videre i livet med evt. en praktikplads så du kan lære hvordan det er at gå på arbejde. Snak evt. med kommunen omkring din gæld. Det kan være at den vurderes til ikke at kunne betales og derved blive eftergivet eller udskudt.

Men allervigtigst er du stopper med at komme med undskyldninger for din egen situation og starter med at se fremad.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4062
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
#6Selv tak.Din

#6

Selv tak.
Din straffeattest bliver slettet efter 5 år, men det er lang tid.

I mellemtiden er det rimeligt nemt at finde et arbejde for tiden, hvis du er villig til tage hvad der viser sig. Årsagen er højkonjunkturen, hvor mange arbejdsgivere ikke kan finde den arbejdskraft de skal bruge. Set fra den vinkel er du lidt heldig.

I forbindelse med din portefølje, så vil de fleste arbejdsgivere gerne se et skriftligt CV og en ansøgning, der er sort på hvidt, eventuelt suppleret med en hjemmeside, som ikke er for spraglet. Designet må meget gerne skille sig ud fra mængden, men det må ikke være distraherende. Jeg tænker lidt du har hørt det alt sammen før på din uddannelse.

En arbejdsgiver er ligeglad med dine GPO, veganer og religiøse referencer. Erstat dem med beviser for dine personlige evner.

For hvad det er værd, så lidt mere inspiration:

<html>
  <head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <style type="text/css">
.id-tabel {
  background: #222634;
  table-layout: fixed;
  width: 700px;
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;
  border-collapse: collapse;
  border-style: solid;
  border-color: white;
}
.id-vaerdi {
  background: #2E6488;
  text-align: left;
  padding: 4px;
  word-wrap: break-word;
  color: #E1DEDE;
}
.id-vaerdi2 {
  text-align: left;
  padding: 4px;
  word-wrap: break-word;
  color: #E1DEDE;
}
  tr:hover {
  background-color:#0B0E19
}
</style> </head>
  <body>
    <table class="id-tabel" style="width: 733px; height: 153px;">
      <tbody>
        <tr>
          <th class="id-vaerdi" style="width: 190px;"><br>
          </th>
          <th class="id-vaerdi2"><br>
          </th>
        </tr>
      </tbody>
    </table>
  </body>
</html>

I henhold til julemand101's kommentar, så er det hovedet på sømmet. Det er gentaget flere gange, fordi der ikke er nogen vej udenom.

Du er nødt til, tvunget til, at erkende at det her ikke fungerer på dine betingelser.

#6: Start med at gøre det der gør mest ondt og erkend at du har taget fejl i flere af dine valg i livet. Du kan starte med at pakke dit voodoo væk og erkend at hele dette projekt har været komplet spild af tid. Og herefter pakker du dine wallpapers og kunstprojekter og gemmer dem langt væk og dropper enhver tanke om at disse på nogen måde kommer til at redde dine røv. Gå desuden ud og få dig noget tøj så er parat til at stå bare nogenlunde seriøs til en jobsamtale.

--------

Helt personligt ... Arbejdsgiverne gider ikke høre dette her i en jobansøgning ...

Linux og OpenSource, er baseret på frivillighed. Økonomi er kun sekundært. Lidt ligesom de her frivillige GPO organisationer, du deklarerer du har involveret dig med, men i modsætning til dem, så er OpenSource næsten blottet for proprietær indblanding/virksomhed. Flere af disse GPO'ere er involveret i menneskesmugling (trafficking ) m.m., støttet af partier i bl.a. Folketinget og EU. Feministiske GPO'ere opdagede aldrig at kvindelige ludere fra Afrika, frivilligt involvere sig med menneskesmuglerne. De aner ikke en skid om hvordan trafficking fungerer.

Vidste du at generalsekretæren for Dansk Flygtningehjælp (Christian Friis Bach) tidligere udenrigsminister for Radikale Venstre i en Socialdemokratisk regering, støttet af socialisterne, donerede 200 millioner til Zimbabwes forhenværende diktator Mugabe? Thorning gav Afghanistans præsident og mange-milliardær 4 milliarder af skatteydernes penge? Det er nærmest hjernedødt. Sådan fortsætter det bagud i tiden. Establishment har en imponerende liste af evnesvage dispositioner, der går 40 år tilbage i tiden.

Det er skatteyderbetalte penge der kunne være brugt på at få en "Klods Hans" på ret køl, på at tørre røv på de gamle og at forbedre konkurrenceevnen, men sådan tænker en tåbe ikke. PT er det 36 milliarder, hvert år, fjolserne i Folketinget smider ud af vinduet. Penge der ikke er deres egne.

Det er netto udelukkende et underskud til socialforsørgende indvandrings omkostninger. Der er ikke tale om andet end et enormt underskud, vedtaget af Folketinget og fortsat af EU.

OpenSource handler ikke om at redde en eller andens økonomi. Den handler om at ændre politisk establishment til noget der er demokratisk transparent. Det er i høj grad et demokratisk projekt, hvor man ikke anerkender vedtaget konstitution for at være tilstrækkeligt udviklet. konstitutionen har, stort set, ikke udviklet sig i ca. 170 år, (siden 1849) mens befolkningernes globale uddannelsesniveau og info-teknologien er totalt forandret ... Derfor har de fleste OpenSource deltagere allerede orden i økonomien.

Hvis du ønsker at tjene penge på Linux og OpenSource, så er du nødt til at komme op med noget genialt, der er donor betalt iht GPL's licens betingelser.

Hvis du mener at licenser, generelt, er en "bitch", så er jeg personligt enig. Det er noget proprietære halv-demokratiske røvhuller har opfundet før IT, men alt sådan noget er du nødt til at holde for dig selv ...


Spitten
Antal: 160
Tilmeldt:
05-02-2012
User is offline
Jeg tror, du skal overveje

Jeg tror, du skal overveje at få opdateret din alder under menupunktet OM.

I følge den og det nuværende årstal, så startede du på Webintergrator uddannelsen da du var 14-15 år. ;)