macOS Mojave (10.14)

frogmaster
Antal: 4575
Tilmeldt:
20-05-2010
User is online
macOS Mojave (10.14)

macOS Mojave (10.14), ser ud til at være det bedste Apple OS firmaet nogen sinde har præsteret. Desværre er Mojave ikke umiddelbart kompatibel med Mac hardware fra før 2012, men det kan patches, hvis nogle synes de tør tage chancen ...

En åbenlys fordel er at Mojave kun bruger det halve RAM af tidlige macOS (OS X) og mindre fordele er nye funktioner, bl.f. et mørkt tema, udvidede funktioner med iOS og Brug stakke til organisering af skrivebordet.

Er interessen til stede, så spørg ...

Tidligere virtuelle macOS installationer (eksempelvis Yosemite), kan umiddelbart opgraderes til Mojave i VMware Fusion, selvom Mojave ikke hardwaremæssigt er supporteret. Det gælder på nyere versioner af VMWare Fusion, og VMWare Workstation (til PC enten Linux el. Windows), der dog fortsat først er nødvendig at unlocke, med mindre VMWare Workstation/Player ikke allerede er, i strid med Apples proprietære licens betingelser.

Har du spørgsmål, indvendinger, eller andet, så vær venlig at kommentere ...


Domiino
Domiino's picture
Antal: 545
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
Hvorfor ikke lave en

Hvorfor ikke lave en Hackintosh hvis det endelig skal være?


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4575
Tilmeldt:
20-05-2010
User is online
Hvorfor ikke lave en

#1: Hvorfor ikke lave en Hackintosh hvis det endelig skal være?

Det har andre gjort og personligt har jeg hverken tid eller lyst. Det er også meget nemmere, med de grafiske hardware begrænsninger en VM medfører, at oprette en virtuel disk.