USB Scanner

donotcompute
Antal: 1
Tilmeldt:
29-12-2018
User is offline
USB Scanner

Hej LinuxIN

Canon canoscan lide 400 - den er helt sikker fin til mit behov, men der skrives ikke noget om, om den vil køre sammen med en linux pc.

Der skrives desværre ikke noget om linux, så hvad kan jeg forvente: At den ikke rigtig virker som den skal, eller kun det der er markeret med * Auto Photo Fix

Cannon canoscan Lide 400

Ulrik


1bot.dk
Antal: 133
Tilmeldt:
16-12-2017
User is offline
Scannersoftware i linux

Hej Ulrik

Jeg havde et ligene problem med min canon lide220 som jeg ik kunne bruge under linux, men fik vha en tråd herinde at vide at scannersoftwaren som man brugte var fra xsane (program: simple scan). Jeg kender ik dit behov, men det kan ihvertefald scanne billeder...

/allan


osjensen
osjensen's picture
Antal: 1425
Tilmeldt:
14-01-2007
User is offline
#0Der er rpm, og deb driver

#0
Der er rpm, og deb driver pakker, til rådighed -
https://www.canon-europe.com/support/consumer_prod...

hvis ikke xsane understøtter den.

Pakken består af driver og scangearmp2
https://i.stack.imgur.com/VmTqr.png
https://i.stack.imgur.com/sl0Ll.png

Windows, giver dig det du betaler for.
Linux, giver dig det du vælger.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4107
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Hej donotcompute / Ulrik og

Hej donotcompute / Ulrik og velkommen til.

Husk en anden gang at oplyse hvilken Linux du har installeret og ønsker oplysninger om. Linux er ikke som Windows, kun en ting, men rigtig mange (flere hundrede), med hver deres standard flavours og driver support.

Det er ikke usandsynligt at en Linux allerede har en kompatibel driver forud-installeret, men det er umuligt at afgøre, før du informere tilstrækkeligt.

Det vil sige du kort oplyser om det er en Debian, Ubuntu, Mint, OpenSuse, eller en anden Linux, inklusiv versions nummer og Desktop Environment (fx Gnome, Mate, Xfce, Cinnamon, KDE med flere).

Ifølge Canon, så oplyser de om Linux support iht canoscan-lide-400 her: https://www.usa.canon.com/internet/portal/us/home/... (Requires ScanGear MP Driver Installed.)

Download Canon Canoscan Lide 400 drivers: https://www.canon-europe.com/support/consumer_prod...

Er din Linux Debian/Ubuntu relateret (DEB), kan du formentlig installere denne driver: https://www.canon-europe.com/support/consumer_prod...

Er din Linux OpenSuse/Fedora relateret (RPM), så prøv med næst nederste link fra denne kommantar, (som jeg lige forsinket opdagede #2 allerede har indsat).

Før du forsøger, så gør dig selv den tjeneste at undersøge mere om XSANE, som nævnt i tråden, såvel som device ikke allerede fungerer uden videre.

På forhånd tak.


mich
mich's picture
Antal: 971
Tilmeldt:
13-10-2007
User is offline
Canoscan Lide 400 driver

SANE-project ( http://www.sane-project.org/sane-mfgs.html#Z-CANON ) lister ingen driver for LiDE 400, men siden er sidst opdateret i maj 2017.
Mailinglisten sane-devel giver dog ikke meget håb. Et indlæg for en måned siden efterspørger en driver, men udvikleren svarer, at han mangler en scanner at undersøge, så den er nok ikke lige om hjørnet.

Dit bedste bud er nok ScanGear MP fra Canon.

./mich