Ytringsfrihed suspenderet på hjemmeside!?

slettet_190326
Antal: 328
Tilmeldt:
18-09-2014
User is offline
Ytringsfrihed suspenderet på hjemmeside!?

Ytringsfrihed suspenderet på hjemmeside!?

Efter at ytringsfriheden blev nedlagt på denne hjemmeside, vil jeg forsøge at svare på spørgsmål til de profiler som jeg ikke nåede i mit eget forum i stedet for!

Som er:

http://dinedebatter.forumotion.eu/

Og da jeg ikke forventer, at der kommer nogen for at tage kampen op om en kuglejord eller en flad jord - vandt jeg igen - RJ folket tabte!


marlar
Antal: 2949
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Ytringsfriheden blev ikke

Ytringsfriheden blev ikke suspenderet. Alle indlæggene fra tråden står der jo endnu. Hvilket jeg synes er det helt rigtige.

Men hvordan vi end vender og drejer det, så hører lange diskussionser om Jordens topologi ikke hjemme i et Linux-forum, vel?

#0: Og da jeg ikke forventer, at der kommer nogen for at tage kampen op om en kuglejord eller en flad jord - vandt jeg igen - RJ folket tabte!

Nej, RJ folket har indset at du aldrig giver dig uanset om du selv kom en tur ud i rummet.

Jeg glæder mig til at læse flere indlæg fra dig - om Linux!


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Og da jeg ikke forventer, at

Og da jeg ikke forventer, at der kommer nogen for at tage kampen op om en kuglejord eller en flad jord - vandt jeg igen - RJ folket tabte!

Prøv at høre Poul. Hvis nogle ønsker at sludre videre om flade planeter, så kan de gøre det på dit forum. I mellemtiden, fortsætter du med flere vrangforestillinger, så vil jeg bede mod om at slette din profil.

For dem der skulle være i tvivl om hvad vrangforestillinger er for en fisk, selvom de ikke er uddannet i psykiatri, hvad er så mere nærlggende end at opsøge viden? https://www.google.com/search?q=vrangforestillinge...


meto
meto's picture
Antal: 27
Tilmeldt:
08-11-2014
User is offline
Poul, hvem har givet dig ret

Poul, hvem har givet dig ret til at kopiere hele tekster her fra og sætte ind på din hjemmeside???


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
En tanke, der slog mig, var,

En tanke, der slog mig, var, at rigtigt mange "troende" i forhold til flad jord, mangler ydmyghed. Ydmyghed overfor de kræfter vi er omgivet af. Manglende ydmyghed og respekt, men de banaliserer også tilværelsen. Måske er det fordi det hele er så svært, at rumme, at de derfor finder det nødvendigt, at nedskalere alt der omgiver os.
For hvem kan mon forstå det store verdensrum, uendeligheden, relativitetsteorien, fysik og matematik til fulde, når man måske har nok, at se til i sit eget liv ud for ens egen næsetip?


OracleJMT
OracleJMT's picture
Antal: 517
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
I øvrigt, hvor er det

I øvrigt, hvor er det egentlig latterligt, at du mener nogle taber, når du siger "RJ folket tabte, - jeg vandt". Det forklarer fint, at du kæmper imod et eller andet. Jeg tror langt de fleste af os blot diskuterer. For mit vedkommende forholder det sig sådan, at jeg ikke er i kamp, og hverken kan vinde eller tabe noget. Jeg opfatter mere diskussioner som meningsudvekslinger, fremfor kampe, der skal vindes, eller dem jeg er uenig med skal omvendes til, at mene det samme. Det må da være anstrengende, at have den opfattelse af debatter.


marlar
Antal: 2949
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Fuldstændig

#4:
Fuldstændig enig.

#5:
Igen helt enig!

Inderst inde tror jeg godt at FJ folket ved at Jorden er rund. Det hele passer simpelthen så fint sammen uden man er nødt til at rode sig ud i alverdens konspirationsteorier og selvmodsigelser.

Men på en eller anden måde har man behov for at tro at magthaverne og videnskabsfolk mfl er "onde" og af en eller anden mærkværdig grund vinder på at bilde os ind at Jorden er rund. Selv om det er mig en gåde hvad de skulle få ud af at forholde os "sandheden".


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Men på en eller anden

#6: Men på en eller anden måde har man behov for at tro at magthaverne og videnskabsfolk mfl er "onde" og af en eller anden mærkværdig grund vinder på at bilde os ind at Jorden er rund. Selv om det er mig en gåde hvad de skulle få ud af at forholde os "sandheden".

Jeg ved ikke rigtigt om det er aktuelt iht din kommentar, udover det her konspiratoriske ævl om FE er åbenlyst idiotisk, så flyder historien med beretninger om magthavere, der ikke ønsker at befolkningerne har direkte politisk lovformelig magt. Det sker stadigvæk.

Om magthaverne er onde, dumme, arrogante, eller egocentriske (iht den her stadigt primitive definition af folkestyre, der er defineret i grundlovens forældede 170 årige bestemmelser), vil jeg overlade til "The Eye of the Beholder", men der kan ikke være tvivl om at repræsentativt demokrati ikke er folkestyre.

Magthaverne har mange grunde til at forholde befolkningen sandheder. Den mest indlysende er at beholde magten. Politikerne har misbrugt skatteydernes betaling, eksempelvis ved at tillade at mellem 30 til 40 milliarder bruges hvert år, alene på tåbelig indvandringspolitik. Penge man får brug for fremtidigt til at styrke infra politiske danske omkostninger. Det strider imod al logik set fra et nationalt økonomisk synspunkt

Selv en torskedum klaphat som Uffe Ellemann Jensen indrømmer det. Fyren har trods alt inkasseret godt 80 politiske næser, han selv hævder er hædersbeviser. https://www.google.com/search?q=Uffe+Ellemann+Jens...

I den forbindelse, om magthaverne har interesse i at beholde retten til lovgivning fri for befolkningens direkte indflydelse. Befolkningen må bestemme sig for om de er til grin for magt eliten ...


dakkonblackblade
Antal: 147
Tilmeldt:
30-08-2003
User is offline
#5 og #7 - helt ærligt: I

#5 og #7 - helt ærligt: I brokkede jer ret kraftigt da Poul startede sin "snak/diskussion" omkring dette ligegyldige emne på vores Linux-forum hér. Og jeg er ganske enig med jer i at den tråd var helt ude i hegnet, og skulle lukkes ned.

Men så fortsætter i gudhjælpemig her i samme spor selv!!! Den eneste måde i kan "lukke" munden på manden, er jo ved selv at holde jeres holdninger vedrørende emet helt tilbage....


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 4121
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
#8Jeg er sådan set

#8

Jeg er sådan set enig,
Op i røven med tåbeligheder om flade planeter,

Det handler ikke om at lukke røven på manden ...., men hvad hans vrøvl kan bruges til.

Politikerne hælder vrøvl ud i størrelsesorden af omkostninger på godt 30 milliarder hvert år alene for Danmarks vedk., til omkostninger de har tilladt FN forvalter. Politikerne har desuden brugt enorme summer på aktivistisk krigsførelse, igen, uden først at spørge befolkningen.

Det er mere sindsygt end noget trådstarter kan tænkes at finde på ... I den forbindelse om magthaverne er dumme eller onde.

Bemærk iøvrigt at kommentaren er henvendt til #6 og ikke til #0