Fra nu af hedder mit setup ...

OracleJMT
Antal: 1278
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Fra nu af hedder mit setup ...

Windows 10 på min Thinkpad T550 - fordi jeg har en Xbox One X, og fordi det er rart at have Office 365 samt andet, i baghånden.

Slackware på min Lenovo X240 - fordi jeg elsker simpliciteten og minimalismen og den fuldstændigt latterligt gode vedligeholdelse, og jeg kan godt lide SysVinit.

FreeBSD på min Dell T1600 - fordi det er et sindssygt stabilt, kraftfuldt, hurtigt, sikkert, professionelt styresystem, der er nemt, at vedligeholde og yder helt ufatteligt godt, og (integreret ZFS, jails, Kqueue, PF Firewall, BSD network stack, baseseperation, UNIX)

Så jeg er en glad mand nu. Jeg har fundet et setup der bare sparker røv.


snakee
Antal: 495
Tilmeldt:
12-07-2007
User is offline
Windows 10 på min

#0: Windows 10 på min Thinkpad T550 - fordi jeg har en Xbox One X, og fordi det er rart at have Office 365 samt andet, i baghånden.

Fy for pokker :-)

Office 365 (og Windows for den sags skyld) bliver først rigtig rart at have den dag man endelig får afinstalleret det :-)


OracleJMT
Antal: 1278
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Fy for pokker :-)Smag og

Fy for pokker :-)

Smag og behag. Jeg bruger hvad jeg kan lide. Og der er intet jeg hader. - Kun det der ikke virker. Det hører du så til gengæld om, når/hvis det er tilfældet.

Men Windows gad jeg ikke have alligevel - så jeg bruger Ubuntu 20.04 på den her Lenovo Thinkpad T550 igen. Ikke fordi det ikke virker, men fordi jeg ikke gider tænke så meget på computersikkerhed og sikkerhedsprogrammer i Windows hele tiden. Der er for meget vedligeholdelse. Det er den eneste grund. :)
Windows 10 er et fint system ud over det.


snakee
Antal: 495
Tilmeldt:
12-07-2007
User is offline
Men Windows gad jeg ikke

#2: Men Windows gad jeg ikke have alligevel - så jeg bruger Ubuntu 20.04 på den her Lenovo Thinkpad T550 igen. Ikke fordi det ikke virker, men fordi jeg ikke gider tænke så meget på computersikkerhed og sikkerhedsprogrammer i Windows hele tiden. Der er for meget vedligeholdelse. Det er den eneste grund. :)

Det vr en klog/god beslutning, det er musik i mine ører :-)
#2: Windows 10 er et fint system ud over det.

Jeg bryder mig OVERHOVEDET ikke om Windows. Efter jeg er begyndt at bruge Linux for mange mange år tilbage har jeg efterhånden opdaget hvor stor en klods om benene Windows i virkeligheden er. Blandt andet af de grunde du nævner men også fordi Windows bare er superdårligt lavet. Det er bare virkelig super brugeruvenligt. Det finder man bare ud af når man er vant til Linux og så forsøger at sætte en USB-pind i som Windows ikke kender. Seriøst lortet skal først installere en driver, det kan det så bruge 2-3 minutter hvor den bare står og tygger drøv inden det kommer til sagen. I linux sætter man den bare i BANG og så kører det, UDEN ventetid. Sådan er der virkelig bare RIGTIG mange irriterende ting ved Windows og så hele sikkerhedsaspektet som stort set er ikke-eksisterende i Windows o.s,v. o.s.v....


OracleJMT
Antal: 1278
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Ok, fint nok. Det er da en

Ok, fint nok. Det er da en mening der er til at forstå. :) Personligt bruger jeg bare hvad der virker bedst for mig, og det er lidt af hvert.

Jeg er OS agnostisk.