Baggrundsstøj i Pop_OS! under streams / lydoptagelser.

TankeSkud
Antal: 11
Tilmeldt:
29-07-2020
User is online
Baggrundsstøj i Pop_OS! under streams / lydoptagelser.

Først og fremmest. Hej folkens :-)
Så kiggede jeg lige ind.
Hovedsagelig fordi jeg har et problem og gerne vil lærer nogle tricks.

Anyway: Lad mig gå lige til sagen.

Jeg har en youtubekanal, hvor jeg laver lidt af hvert (blandt andet noget linux content).
I følgende: video streamer jeg World of Warcraft fra min stationær computer, men I kan nok hører, at det er lidt støj i baggrunden. Jeg bruger OBS til at streame og har tilføjet filtrene noisegate og støjundertrykkelse, men der er stadig støj. Min mikrofon er af mærket Røde, men tvivler på at mikrofonen er problemet, da lyden er fin på min lenovo T440, der kører linux mint. Jeg tror heller ikke, at der er problemer med stikket / computeren, da lyden er fin når jeg kører OBS i windows... Jep jeg ved det... Jeg skammer mig også.

Mit bedste bud er, at det er et software problem. Enten med pulseaudio eller et problem i Pop_OS! Er der nogen som har et bud eller kan give mig et fingerpeg i retningen af, hvad jeg kan gøre?

Det er bare et TankeSkud...


Domiino
Domiino's picture
Antal: 558
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
Min gør det samme hvis jeg

Min gør det samme hvis jeg bruger indgangen i selve computeren, men hvis jeg bruger et eksternt USB lydkort gør den ikke. Mit bedste gæt er måske noget statisk støj fra kabinettet?


TankeSkud
TankeSkud's picture
Antal: 11
Tilmeldt:
29-07-2020
User is online
Mit bedste gæt er måske

Mit bedste gæt er måske noget statisk støj fra kabinettet?

Men der er jo ikke støj når jeg bruger windows på computeren, derfor har jeg lidt udelukket den idé.

Det er bare et TankeSkud...


julemand101
julemand101's picture
Antal: 1706
Tilmeldt:
17-01-2004
User is offline
Kunne måske være et

Kunne måske være et problem hvor mikrofonforstærker er slået til. Jeg aner intet om Pop_OS! så skal ikke kunne sige hvor sådan en indstilling er gemt af vejen.


osjensen
osjensen's picture
Antal: 1589
Tilmeldt:
14-01-2007
User is offline
Start alsamixer, og luk /

Start alsamixer, og sluk / skru ned, for alt der ikke skal bruges, under din optagelse.

Brug
F1: Hjælp
og se dine muligheder.

Windows, giver dig det du betaler for.
Linux, giver dig det du vælger.


TankeSkud
TankeSkud's picture
Antal: 11
Tilmeldt:
29-07-2020
User is online
Godt spørgsmål

#3:
Kunne måske være et problem hvor mikrofonforstærker er slået til. Jeg aner intet om Pop_OS! så skal ikke kunne sige hvor sådan en indstilling er gemt af vejen.

Jeg har lige været inde i lydindstillingerne på Pop_OS! og eksperimentere lidt. Tror jeg har løst problemet. Lyden er i hvert fald rimelig god på de seneste optagelser. Det krævede dog, at jeg skulle finde et sweet spot, så jeg gør ikke mere ved det. Der kan stadig komme en lille smule støj, men det er ingenting i forhold til videoen i starten af tråden.

Skal dog teste det på en stream for, at se om jeg har løst problemet helt eller om det vender tilbage.

Edit:
I kan også få en lille video
Så kan I selv hører forbedringerne.

Det er bare et TankeSkud...