Tonen på Linuxin

marlar
Antal: 3189
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Tonen på Linuxin

Det er gået helt galt med omgangsformen herinde på det seneste.

Frogmaster angreb er ikke acceptable så jeg håber han fremover vil moderere sig hvilket jeg også har skrevet i en PM. For han er også en meget hjælpsom person herinde som bruger meget tid på at hjælpe folk.

Til OracleJMT vil jeg sige at du ikke skal tage angrebet personligt. Nu var det dig Frogmasters hedeslag gik ud over, men det kunne lige så godt have været en anden. Og det gik også ud over mig med "Go fuck yourself". Hvilket selvfølgelig heller ikke er i orden.

Hvis Frogmaster fremover vil undgå den tone, skal han være velkommen. Og så kunne det være på sin plads med en undskyldning.


ksb
Antal: 9
Tilmeldt:
04-02-2020
User is offline
hmm

Jeg ved godt tonen skal være ordentlig, men jeg forstår godt hans frustrationer med de svar han modtager, jeg bliver også fornærmet når nogen siger noget om Linux, men ikke kommer med facts..

Måske en moderator fremover skal blande sig relativt hurtigt overfor den type adfærd? Ikke for at tørre den af på Linuxin holdet, men det er ikke just med til at gøre Linuxin bedre..

Evt. ved brug af noget karantæne for en periode..

Men god sommer til alle.


marlar
Antal: 3189
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Karantæne kan godt komme

Karantæne kan godt komme på tale, men en PM med påpegelse af retningslinjerne er at foretrække.

Det er muligt det er frustrerende med diverse uunderbyggede påstande, men det berettiger ikke til groft sprogbrug. Det bedste er at forlade tråden.


TankeSkud
TankeSkud's picture
Antal: 37
Tilmeldt:
29-07-2020
User is offline
Hvis jeg stod i situationen

Hvis jeg stod i situationen ville jeg nok:

1. Sige:
Hvad bygger du dine udtalelser på? Kan du komme med benchmarks eller vise det i en youtube video (eller på en anden video platform, hvis du ikke kan lide youtube).

2. Hvis der ikke bliver fremlagt noget data vil jeg ikke tage kommentaren særlig seriøst. Så enten forlader jeg samtalen eller også holder jeg samtalen kørende uden, at eskalere en konflikt. Hvis der begynder, at komme en hård tone, kan man prøve at nedtone det på en rolig måde, men hvis man ikke kommer nogen vegne, så spilder jeg ikke tiden på det.

En god huskeregel er også, at man ikke skal skrive når man er sur. Så er det bedre at tage en pause, lave noget andet og vende tilbage når man ikke længere er sur.

Det er bare et TankeSkud...


marlar
Antal: 3189
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
En god huskeregel er

#3: En god huskeregel er også, at man ikke skal skrive når man er sur. Så er det bedre at tage en pause, lave noget andet og vende tilbage når man ikke længere er sur.

100% enig!