En opfordring

OracleJMT
Antal: 1274
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
En opfordring

Okay, nu vil jeg gøre dette så civiliseret som overhovedet muligt.

I tråden om Linux-myter skete der noget helt utroligt, som jeg tror vil give samtlige psykologer på planeten hovedbrud. Du kan som bruger selv gå ind og læse hvad der skete.

Det er mig fuldstændigt og hamrende ubegribeligt så dårlige vi som voksne mennesker er til, at kommunikere og forstå hinanden på denne side. Ting, der bliver skrevet i et fattet toneleje med en fattet, neutral tilgang bliver kørt op til noget helt andet, end det er. Jeg bliver skudt noget i skoene, jeg på ingen måde som menneske kan stå inde for. At jeg er uretfærdigt, uprovokeret nedladende overfor et andet menneske, uden grund.

Det vil jeg simpelthen ikke høre på, og her kommer en opfordring:
Spoiler alert, *der kan forekomme bandeord* - siger det på min måde nu, så læs godt efter:

//RANT
Hvad helvede du har tænkt dig at bruge denne side til, brug den konstruktivt, gå for fuck sake efter bolden og emnet, og prøv på menneskeligt at nå hinanden i debatter og samtaler på forummet. Hav en civiliseret tilgang til debat. Lad være med, at tro ting om folk, der kun er din egen tolkning, for eksempel at en anden er nedladende. Det er ultimativt din egen paranoia, der spiller dig et puds. Rank ryggen og opfør dig som et voksent intellektuelt individ, eller flet kæften. Jeg er pikketræt af, at vi ikke kan have en fornuftig tilgang til hinandens meninger og kommentarer, uden at der går totalt snefnug og ondt i bagdelen over det mindste.

En opfordring:

Nu tager hele side sig kraftedeme sammen og opfører os godt.

Det gælder også mig. TRÆT af bullshit. Nok er nok!
Og lad os SÅ få snakket noget Linux med fed stemning!

Hav det godt derude.

Rant over //


Domiino
Domiino's picture
Antal: 580
Tilmeldt:
26-03-2008
User is offline
Jeg er pikketræt That's

Jeg er pikketræt
That's what she said!

Undskyld kunne ikke lade være... men HØRT!


OracleJMT
Antal: 1274
Tilmeldt:
26-05-2013
User is offline
Haha!

Haha!