Jobannonce

KFJ1972
Antal: 33
Tilmeldt:
20-06-2011
User is offline
Jobannonce

Faldt lige over denne jobannonce, hvis en eller anden herinde skulle være interesseret.

Kickstart din IT-karriere fra en Linux-platform

Linux er kun én af mange teknologier, som du kan kaste dig over i et IT-landskab med en kompleksitet du ikke finder lignende andre steder i Danmark. Lige nu søger vi en ny kollega som systemadministrator af et Linux-miljø, så hvis du er parat til at vokse med opgaven, har vi drømmejobbet til dig!
Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

Sammen med dine kolleger i afdelingen for Application Management får du ansvaret for en mindre portefølje af IT-systemer, der tilsammen udgør én af vores mest kritiske IT-services. Både IT-systemerne og servicen er i rivende udvikling, og softwareudviklingen foregår også i afdelingen. Porteføjlen består af både egenudviklede systemer og systemer med standardkomponenter, og er del af et større IT-landskab med en kompleksitet, som du ikke finder lignende andre steder i Danmark.

Dine væsentligste opgaver bliver:

At være systemadministrator for en mindre portefølje af IT-systemer
At bidrage til den øvrige opgaveløsning i teamet
At bidrage til udvikling af IT-systemer og -services

Vi er et team, der har stor erfaring inden for drift, vedligeholdelse og udvikling af IT-systemer, og vores nye kollega skal være med til at løfte ansvaret for nogle af de mest kritiske systemer vi har i porteføljen.

Vi har et godt sammenhold og fællesskab i teamet. Vi investerer gerne i din udvikling – det har vi jo en fælles interesse i - og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring og uddannelse i vores IT-systemer, teknologier og metoder.

For den rette kandidat kan FE tilbyde:

Et ansvarsområde af stor betydning for FE’s virke
Et godt arbejdsmiljø
Gode muligheder for kompetence- og karriererudvikling

Du og din baggrund er vigtig

Den rette indstilling til opgaven og flair for IT, er det vigtigste. Du kan komme med en IT-uddannelse i bagagen, en anden IT-stilling eller have talent og interesse for at gå denne vej. Du er indstillet på at skulle sætte dig ind i vores måde at håndtere Application Management, men vi forventer også, at du med tiden bidrager til, hvordan vi kan gøre tingene bedre. Du formår at holde hovedet koldt, også hvis situationen spidser til, fordi det er kritiske systemer vi håndterer. Det sker heldigvis sjældent, for vi har godt styr på tingene og det skal vi blive ved med at have. Det kommer du også til at bidrage til.

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har:

Relevante IT-kompetencer vi kan bygge videre på
Lysten til at dygtiggøre dig inden for Application Management
Interesse for Linux og andre teknologier

Din nye arbejdsplads

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 19. september 2023.

Vi indkalder til samtale løbende og stiler mod en ansættelse fra 1. januar 2024. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Link: https://www.it-jobbank.dk/jobannonce/489671/kickstart-din-it-karriere-fra-en-linux-platform