Installation af LimeWire på Ubuntu 6.10 og Linux Mint 2.2

Limewire

Her er en lille guide til at installere LimeWire 4.12.11 på Ubuntu 6.10 og Linux Mint 2.2, hvis din computer er for langsom til FrostWire, eller du bare hellere vil bruge LimeWire.

Først, skal du sørge for, at du har Java (minimum version 1.5.0). Dette tjekker du ved at skrive "java -version" i en terminal.

Derefter, installerer du alien, hvis ikke, du allerede har gjort det ved en anden lejlighed. Dette gøres ved at skrive "sudo apt-get install alien" i en terminal.

Så henter du LimeWire på følgende måde: Skriv "cd (stien til din download-mappe)" og derefter "wget http://www.limewire.com/LimeWireSoftLinux" i en terminal. Nu er filen downloadet, og er snart klar til brug.

Nu skal vi omdanne filen fra RPM til DEB, så vi kan pakke den ud. Det er så her, alien kommer ind i billedet. For at konvertere filen til DEB, skal du skrive "sudo alien LimeWireLinux.rpm" i en terminal, hvorefter der går noget tid. Når der står f.eks. bruger@ubuntu:~$ , er du klar til at gå videre.

Nu er det tid til at pakke programmet op. Dette gør du ved at skrive "sudo dpkg -i limewire-free_4.12.11-1_i386.deb". Nu bliver LimeWire installeret.

Nu burde LimeWire kunne findes i Programmer -> Internet (eller Bianca -> Internet), men det virker ikke endnu. Du skal nemlig have ændret nogle småting i systemet, og bare rolig, det tager ikke skade af det.

Det, du nu skal gøre, er at skifte Dash ud med Bash, så LimeWire kan køre. Dette gør du ved at skrive "sudo dpkg-reconfigure dash" og sige "No" (eller "Nej") til det efterfølgende spørgsmål.

Nu burde LimeWire være klar til at køre.
God fornøjelse!