16 fede linux spil

Games

Freedroidrpg (RPG):
Et RPG spil der forgår i fremtiden, hvor robotterne er blevet så intelligente at de er begyndt at gøre oprør imod deres skabere. Man spiller Tux, en pingvin, der skal redde verden fra robotterne. Spillets gameplay minder om de gode gamle dage med Diablo 1.

Spillet kan hentes på: http://freedroid.sourceforge.net/download.php

Themanaworld (MMORPG)

Et MMORPG i 2D med quests (der kommer flere med tiden), chat, humør ikoner, masser af items (våben, bukser, trøjer, armor, sko, briller, mad OSV.) og med musik. Et spil der aldrig bliver kedeligt, da spillet er under konstant udvikling.

Spillet kan hentes på: http://themanaworld.org/downloads.php

Flight of the Amazon Queen (adventure)

Et gennemtænkt adventure spil, der tilbyder spilleren opgaver der ikke er helt let at løse til tider. Spillet starter ved at man er styrtet i Amazon junglen sammen med besætningen, hvoriblandt den berømte film stjerne Faye Russel befinder sig. Det er ens opgave at redde besætningen fra jungel, og med tiden finder man ud af man også skal redde en hel stamme Amazon Kvinder fra en syg videnskabsman, hvis plan er at lave Amazon Kvinderne om til Dinosaur Krigere.

Spillet kan hentes på: http://www.scummvm.org/downloads.php

Beneath a Steel Sky (adventure)

Et adventure spil der forgår i fremtiden. Spillet starter med en intro video, der forklare baggrunds historien til det som er sket. Et fly styrter ned, og som baby bliver hoved personen adopteret af lokal befolkningen, som lever i "the gap", et meget barsk sted at leve. Lokal befolkningen lærer hoved personen at overleve i det barske samfund. Når hoved personen er blevet ældre kommer nogle storm-troopers og dræber hele lokal befolkningen og tager ham til fange i en helikopter. På vej over til storm-troopers destination styrter helikopteren og hovedpersonen flygter. Det er nu ens mål at finde ud af mere om dette nye sted man er havnet, man skal overleve og det er ikke altid lige let.

Spillet kan hentes på: http://www.scummvm.org/downloads.php

Neverball (puzzle game / action game)

Et spil der går ud på at "tippe" ens bane, og få en bold til at flytte sig. Ikke nok med at få bolden til at flytte sig, skal man så have den igennem en bane fyldt med forhindringer. Jo længere man når i spillet jo sværere bliver det.

Spillet kan hentes på: http://icculus.org/neverball/#download
Neverputt (multi-player miniature golf game)

Et golf spil i 3d der kan spilles som single player eller op til 4 spillere på en gang.

Spillet kan hentes på: http://icculus.org/neverball/#download
Battle for Wesnoth (Strategy game)

Et strategi spil der er tur baseret. Man kan spille spillet som single-player med campaigns, eller man kan spille det som multi-player. Hvis man vælger single-player, kan man vælge imellem en masse forskellige racer, så som elver, dværge, orker, trolde og mange flere.

Spillet kan hentes på: http://www.wesnoth.org/wiki/Download

Glest (Real time - Strategy game)

Et 3D strategi spil i sin bedste forstand. Spillets gameplay minder om Age of Empires, så hvis man kan lide den slags, er det helt klart et spil at der er værd at chekke ud.

Spillet kan hentes på: http://www.glest.org/en/downloads.html

Nexuiz (MMOFPS)

Er et genialt first person shooter spil. Spillet gameplay minder om quake, unreal turnament og lign. spil. Det er helt klart et spil at chekke ud hvis man er first person shooter fan.

Spillet kan hentes på: http://www.alientrap.org/nexuiz/index.php?module=d...

Open Arena (first person shooter)

Er en kopi af Quake 3, så hvis man er vild med Quake er dette et spil, der helt sikkert skal chekkes ud.

Spillet kan hentes på: http://openarena.ws/?files

Sauerbraten / Cube 2 (first person shooter)

Er et virkeligt smukt first person shooter spil. Spillet gameplay minder om så mange andre first person shooter spil, men hvis man er til lidt ekstra eyecandy, så skal man komme forbi her.

Spillet kan hentes på: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group...

Savage (real-time strategy / first-person action)

Er et genialt online strategi spil / first-person action spil. Når man starter inde i spillet, kan man vælge at være strategi-base master, (personen der bygger basen op) eller man kan vælge at være med i spillet som first-person action. Der er 2 hold, "The Legion of Man","The Beast Horde" og de har vær deres fordele, man kan selv bestemme ens ynglings hold.

Spillet kan hentes på: http://www.s2games.com/savage/downloads.php

Wolfenstein ET (MMOFPS)

Et online first person shooter spil, der i tidernes morgen var tiltænkt som en online del til "Wolfenstein Return to Castle". Desværre for udviklerne, lignede grafikken i Wolfenstein ET ikke den nuværende i Return to Castle, derfor blev det frigivet. Spillet har 2 hold, "Axis" og "Allied", man kan selv bestemme hvem man helst vil gå med. Inde i spillet har man muligheden for at stige i rang og derved få nogle in-game goder.

Spillet kan hentes på: http://linux.softpedia.com/get/GAMES-ENTERTAINMENT...

World of Padman (MMOFPS)

Er et sjovt online first person shooter spil. World of Padman var oprindeligt et mod til Quake 3 (Padmod), men blev efter frigivelsen af Quake 3 koden, til en stand alone client. Spillet går ud på at dræbe fjenden og derved at opnå at få den dødes point, som skal fragtes hen til en "spray-base" hvor man kan spray sig til et point på point tavlen.

Spillet kan hentes på: http://padworld.myexp.de/index.php?files

Wormux (Linux kopi af Worms)

Er en kopi af Worms, og hvis man er til dens slags er det helt klart et spil der skal prøves af.

Spillet kan hentes på: http://www.wormux.org/wiki/en/download.php

America's Army (MMOFPS)

Er et spil udviklet af den Amerikanske hær til at hverve folk med, og gøre resten af omverden mere interesseret i den amerikanske hær. I spillet kan man alt lige fra at lære at skyde med en pistol til at blive en læge. America's Army er helt klart et spil at chekke ud, hvis man har en drøm om at komme i hæren, eller hvis man bare elsker skyde spil.

Spillet kan hentes på: http://www.linuxhardware.org/article.pl?sid=05/10/...

// GonzoDark