Linuxin version 2

tux

Vi har i længere tid været i gang med udvikling af en ny base for Linuxin.
Dette site er baseret på Drupal som i år vandt en pris for Overall 2007 Open Source CMS.
Af andre sider som er baseret på Drupal kan kort nævnes dagbladet Information: http://drupal.org/information.dk og AOK.dk

Jeg håber at få tid til at få siden online her i julen, men vil intet garantere, da jeg også har kone og børn der gerne vil se mig i ferien.

I forbindelse med det nye site vil jeg gerne have lidt råd inden de fleste går på Jule ferie og besøgstallet for alvor daler, om hvad der er vigtig eller ikke vigtigt for Linuxin. Jeg tager diskussionen nu, for hvis emnet kom op i mellemdagene, var der meget få der ville opdage det.

Hvor vigtig er:
Screenshot delen? Jeg har ikke indtryk af at det bliver brugt, i hvert fald bruger jeg det aldrig selv, så jeg vil gerne høre hvad behovet er.

Ny til Linux. Er der nogen der bruger dette link? Forsiden har været nede i over 1/2 år, og den bliver ikke vedligeholdt.

Vidste du at. Er der nogen der kigger på den? (nederst højre side)

Job sektionen. (skulle være lukket for længe siden)

Hvis der er nogle der er Drupal folk, og som har forstand på Views, vil jeg meget gerne høre fra jer.
Udover dette vil jeg nok poste nogle spørgsmål omkring MySQL, for noget at konverteringen ser lidt skræmmende ud.

Der vil når sitet er oppe og køre, og 100% færdigt komme en logo konkurrence, så vi evt. kan få os et nyt logo.

Jeg vil gerne have jeres kommentarer til ovennævnte og til designet generelt. Siden kan ses her: http://www.linuxin.dk/linuxin2 men jeg er ikke klar over hvad der sker med overførelse af data hvis i registrerer jer, så vær forberedt på at alle konti på linuxin2 bliver slettet under konvertering af data.

Begrundelse for overgang til Drupal er at Linuxins koder ikke er så hensigtsmæssig. Bonejangles og andre har gjort et stort arbejde, men siden er meget tung og admin sektionen er lige til skrældespanden...