Konkurence

  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client612/web794/web/modules/inline/inline.module on line 418.
  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /var/www/clients/client612/web794/web/modules/inline/inline.module on line 418.
linuxin

Hejsa kære bruger, dette er linuxin's første konkurrence, men nok ikke den sidste. Fremover vil vi, når vi har muligheder for det, udlove forskellige ting og sager i mere eller mindre fornuftige konkurrencer, dette er hvad den første går ud på:
Vi stak hovederne sammen og fandt på en idé, hvor du kære bruger, kan deltage i denne konkurrence ved at skrive en artikel, hvori du beskriver/guider læseren igennem installation/opsætning af din favorit distribution.
Du må meget gerne sammenligne med andre distributioner og holde dem op mod hinanden og fremhæve fordele og ulemper.
Du skal skrive på et forståeligt dansk, ved forståeligt menes ikke kun det sproglige, men også det pædagogiske i at artikelen er sigtet mod alle, så der er noget for begynderen såvel som den øvede.
Artiklen skal være på minimum 300 ord meget gerne mere, dette er med til at sikre at du kommer ind på flere punkter og er grundig.
De må meget gerne indeholde illustrationer i form af billeder og lignende ... evt. nogle få filer, f.eks. konfigurationsfiler, vi så ligger til download på her på linuxin.
ALLE kan deltage i konkurrencen, erfaring og alder har ingen betydning kun selve artiklen og dennes indhold, undtaget er det faste crew bag linuxin(dem som står i faq.), de må IKKE deltage.
Når du har skrevet din artikel skal evt. billeder sendes til den e-mailadresse det er på med tydelig tilkendegivelse af hvem de er fra og hvad de hører til (Link fjernet).

Teksten kan sendes vha. linket nederest på denne side, husk at skrive dit linuxin brugernavn i bunden af mailen. Hvis du ikke ønsker, at din e-mail og /eller andre oplysninger om dig skal offentliggøres så gør opmærksom på dette. De indsendte artikler vil så blive læst og det vil blive besluttet hvilke der skal sendes til afstemning, hvor den med flest stemmer nødvendigvis vinder med præmien. Linuxin forbeholder sig retten til at publicere hele eller dele af de indsendte artikler på et af linuxin bestemt tidspunkt.
I denne omgang vil præmien bestå af Red Hat 9 Personal, ( http://www.redhat.com/software/linux/personal/ ), indeholdende: 7 cd'er (tre installations + tre rpms cd'er og en documentation cd) klistermærker, manual, 30 dages support, alt sammen i en fin RØD æske.

Sponsoreret af Liga Lindist ApS, http://www.liga.dk/

rh_big

Med venlig hilsen linuxin.dk

Konkurrencen er slut.