Ny Opera med indbygget VPN

frogmaster
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Ny Opera med indbygget VPN

Indtil videre kun udviklerudgaven af Opera 38. Den nuværende stable er version 36
Har ikke prøvet den endnu, men det skal jeg nok få gjort:

https://www.opera.com/da/developer

Edit.
Developer udgaven ser ud til at virke super på Linux Mint 17.3 Rosa. Den har tre gratis VPN muligheder, en Tysk, en Canadisk, og en USA. der er massere af diverse yderligere sikkerudvidelser til rådighed.

En scanning fra GRC viser "Your Internet connection has no Reverse DNS"
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

En scanning viser 4 åbne porte til VPN serveren, 22, 78, 80 og 443 på IP 85.195.94.85 (Tysk VPN)

Muligvis den bedste browser jeg har oplevet.

Edit2:

Jeg er lige nu gjort opmærksom på dette link fra Reuters, hvor det oplyses at VPN delen SurfEasy Inc er købt af Kinesiske sikkerhedsfirmaer Qihoo 360 Technology Co Ltd and Beijing Kunlun Tech Co.

http://www.reuters.com/article/us-opera-software-m...


marlar
Antal: 2907
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Har ikke prøvet den

#0: Har ikke prøvet den endnu, men det skal jeg nok få gjort:

Jeg prøvede den i dag, den virker fint. Kunne dog godt bruge nogle flere VPN-endepunkter.

#0: Jeg er lige nu gjort opmærksom på dette link fra Reuters, hvor det oplyses at VPN delen SurfEasy Inc er købt af Kinesiske sikkerhedsfirmaer Qihoo 360 Technology Co Ltd and Beijing Kunlun Tech Co.

Nu har jeg læst artiklen to gange, men jeg synes ikke der står noget om at nævnte firma har købt VPN delen.

Som jeg læser artiklen, er firmaet i færd med at købe hele Opera (ikke bare VPN-delen), men handlen er ikke afsluttet endnu.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Som jeg læser artiklen,

#1: Som jeg læser artiklen, er firmaet i færd med at købe hele Opera (ikke bare VPN-delen), men handlen er ikke afsluttet endnu.

Det kan sagtens passe. Køber kineserne Opera, køber de vel også SurfEasy?

Så vidt jeg kan se ligger firmaet i Canada, ses bl.a. herfra, SurfEasy Inc - 488 Wellington St W 304,Toronto, ON M5V 1E9,Canada:

Google Maps SurfEasy


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Opera 38, med vpn, virker

Opera 38, med vpn, virker udmærket på Mint 17.3, men den går i ged på Zorin 9 LTS (Ubuntu 14.04).

#1: Jeg prøvede den i dag, den virker fint. Kunne dog godt bruge nogle flere VPN-endepunkter.

I dag er der tilføjet endnu et fra Holland. Ialt 4 nu.

Tester det af på Ubuntu 16.04 nu ...


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Tester det af på Ubuntu

#3: Tester det af på Ubuntu 16.04 nu ...

Virker det det så på Ubuntu 16.04?

Nej det gør den ikke. I det hele taget er der fejl i denne nyeste version af Linux Ubuntu.

Er du i tvivl om begrundelsen?

Så prøv at høre. Sådan er det altid når et nyt OS udgives. Ikke mindst når der er tale om om testing af nyt software, eksempelvis Opera 38.

Hvad er pointen?
Vent med at installere OS indtil fejl er rettet.

Hvad er dit problem?
Muligvis at du tror du har erfaring. Du er nyuddannet eller du er gammel i gårde, men alligevel "left behind somehow".

Opera 38 er en udvikler app. Ubuntu 16.04 LTS er ikke færdig udviklet.

Morale:
Lad være være med at installere Ubuntu 16.04, inklusiv Opera 38 developer, eller ethvert andet program, med mindre du vil deltage i udviklingen ...

Hvad er det du ikke forstår?


zycoda
Antal: 63
Tilmeldt:
22-05-2014
User is offline
Er LTS stabil?

#4: Virker det det så på Ubuntu 16.04?
Nej det gør den ikke. I det hele taget er der fejl i denne nyeste version af Linux Ubuntu. Er du i tvivl om begrundelsen?
Så prøv at høre. Sådan er det altid når et nyt OS udgives.

Synes du ikke denne LTS udgave er extra slem?


marlar
Antal: 2907
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Hvad er det du ikke

#4: Hvad er det du ikke forstår?

Hvem? Du citerer dig selv ! :)


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Synes du ikke denne LTS

#5: Synes du ikke denne LTS udgave er extra slem?

Det ved jeg ikke helt endnu. Det tror jeg ikke, for det var det samme med 14.04 LTS lige efter udgivelsen. Når fejlrettelserne er på plads, så tror jeg den bliver bedre end nogensinde før.

#6: Hvem? Du citerer dig selv ! :)

Sådan kan du vælge at opfatte det. Det er henvendt til dem der tror, de med denne helt nye LTS udgave, får et stabilt system. Det gør de ikke. Derfor bør de vente med install.

Nu har jeg testet lidt mere og fundet problemer med den nye version af Ubuntu Software. Den bruger ikke den tidligere Ubuntu Softwarecenter.


zycoda
Antal: 63
Tilmeldt:
22-05-2014
User is offline
Linux er rationelt samarbejde.

#7: Når fejlrettelserne er på plads, så tror jeg den bliver bedre end nogensinde før.

Jo, men er det ikke sådan, at de forskellige Linux-distroer på den lange bane bliver bedre og bedre, og nemmere at håndtere for brugerne?

Nu er Ubuntu 16.04 LTS jo ikke bare et almindeligt OS. Tidligere kørte Ubuntu med nye udgaver hvert halve år. Så indførte de en model, hvor der kun hvert andet forår skulle komme en stabil udgave. De tre mellemliggende halvårlige udgaver var så kun for folk med lyst/evne til experimenter.

Samtidig udvidede de repertoiret. Nu skulle de også lave tlf, tablet, TV, cloud, IoT og hvad ved jeg. Og den almindelige desktop udgave røg pænt ned på prioriteringslisten. Og dermed bliver det så sværere at regne en LTS for stabil fra start.

Canonical/Ubuntu har i lang tid forsøgt at lave særløsninger: GNOME skulle laves om til Unity, Upstart som init i stedet for systemd, Mir i stedet for Wayland.

Men det koster. Så nu er Ubuntu - nødtvunget? - ved at falde lidt mere tilbage til Debian og GNOME: "Ubuntu Software", ja det er jo GNOMEs Software. Calendar er også fra GNOME, som jo i øvrigt ligger neden under hele Unity, lige som Debian ligger neden under Ubuntu. At Google Drive nu også kan køre på Ubuntu, er også GNOMEs fortjeneste. - Jeg så hellere at Ubuntu bidrog mere til standardudgaverne af Linux.

- Altså hvis en angivelig stabil distro fra start er så problematisk, hvad er så pointen i hele Ubuntus releasemodel?- Jo, jo, jeg kører den skam gladeligt (jeg har plads til 8 distroer på min maskine). Men min favorit er nu GNOME på Debian testing/stretch:)

- Nå, nu er det meste af denne problemstilling allerede behandlet i denne tråd, eller andetsteds på dette site: http://www.linuxnyheder.dk/content/ubuntu-co-1604-...


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Jo, men er det ikke

#8: Jo, men er det ikke sådan, at de forskellige Linux-distroer på den lange bane bliver bedre og bedre, og nemmere at håndtere for brugerne?

Jo. Det ser heldigvis sådan ud. Ubuntu 16.04 er da heller ikke dårlig, den er bare ikke helt færdig.

Når jeg nu gør et nummer ud af pointere at det er en god ide at vente lidt med install, så bør det begrundes, eventuelt dokumenteres. Det får det muligvis til, i nogles ører, at lyde værre end det er. Man kan selvfølgelig mene at Canonical burde teste lidt mere før udgivelsen som stable.

Jeg vil sige det samme med alle andre nyudgivede OS uanset platform. Giv det tid. Jeg hører en del skælde ud hvis ikke alt er på plads. Om det er Windows 10, El Capitan, Android eller en Linux, hvad som helst, så er det en god ide at slå koldt vand i blodet før man pakker julegaver ud.

Jeg synes dit link til http://www.linuxnyheder.dk/content/ubuntu-co-1604-lts-er-på-banen, er en god ikke-teknisk letlæselig artikel, der berører en del aktuelle emner som f.eks. IoT etc.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Så lykkedes det at få

Så lykkedes det at få Opera 38 installeret på Ubuntu 16.04 efter seneste opdatering i dag af både Opera Developer og 16.04. Det går godt nok stærkt.

Firefox er også opdateret med nye funktioner. Det er squ fedt.


mich
mich's picture
Antal: 968
Tilmeldt:
13-10-2007
User is offline
Re: Ny Opera med indbygget VPN

#0: Ny Opera med indbygget VPN

I en fjern fortid brugte jeg Opera på Windows og var ret glad for den. Nu er jeg glad for Firefox, men måske skulle jeg prøve Opera igen. Det lyder til, at der er sket noget interessant i mellemtiden.

#8: Jo, men er det ikke sådan, at de forskellige Linux-distroer på den lange bane bliver bedre og bedre, og nemmere at håndtere for brugerne?
Absolut. Det bliver lettere og mere strømlinet for hver opdatering, og det er vel den naturlige udvikling og godt sådan.
Nu er jeg ikke distrohopper og kender stort set kun Mageia, men jeg vil blive meget forbavset, hvis udviklingen ikke forløber ret parallelt blandt stort set alle distroer.

./mich


zycoda
Antal: 63
Tilmeldt:
22-05-2014
User is offline
Test, stabil osv.

#9: Man kan selvfølgelig mene at Canonical burde teste lidt mere før udgivelsen som stable.
Jeg vil sige det samme med alle andre nyudgivede OS uanset platform. Giv det tid.

Jo, men nu har de forskellige distroer det jo med at anlægge forskellige niveauer for hvornår distroen anses for udgivelsesparat.

I "gamle dage" sagde man, det var en god idé at vente med at installere Red Hat til efter 1-2 måneder efter udgivelsen. Så var der en chance for at de værste fejl var rettet. Det holder ikke med vore dages Fedora. Der er kvalitetssikringen voldsomt opgraderet. Men Fedora bliver så også forsinket, hvis der er væsentlige problemer. - Det samme er tilfældet med Debians overgang fra testing til stable. Ja selv Mint, som bygger på Ubuntu, venter til den er nogenlunde "færdig". Ja færdig er der jo ingen der nogensinde bliver.

Og hvem er det egentlig som skal sørge for rettelser? Dem som er hovedleverandører er jo ikke den nyfigne fru Nielsen, Valbylanggade, men de i forvejen inkarnerede og kompetente fans. - Så på den led kunne man jo lige så godt sige: Så nu er den færdig: Dvs om 1-2 måneder, når I er kommet med alle jeres bugreports. Og vi ellers har ressourcerne til at lave alle rettelserne. Dvs Ubuntu 16.04 LTS kunne lige så godt hedde 16.06. Der var faktisk en 6.06, Ubuntus store gennembrud, hvor de lige skulle bruge et par måneder extra på at lave en "stabil" udgave.

Dertil kommer så det med LTS. Men jo længere du vil have en distro til at køre, jo mere kommer der det med bagudkompatibilitet (Uhu, er der nogen som kan huske Windows?)

- Altså en distro står i en valgsituation: plusser og minusser. Hvem er vores målgruppe?

Kan man så regne med at den enkelte distro/firma kører en konsistent linje? Er der en slags enhedskultur?

Ikke nødvendigvis. To eksempler:

Det skrækkelige først: For en del år siden havde jeg, og en masse andre fra alverdens lande, problemer med at køre mp3 på K3B på Ubuntu. En hollænder fandt ud af at der bare manglede "a space and a dot" i koden. Det gik der en frygtelig masse tid med. Svaret fra maintaineren var, at det ikke var "prioriteret af firmaet". - Så skiftede jeg til Debian som standard.

Den opbyggelige historie: En Ubuntubruger ville gerne dualboote med Mageia. Men der var knas i forbindelsen, fortalte han på Mageias forum. Den relevante Mageia-developper var vågen: Jeg prøver lige at fange min kollega hos Canonical på chatten efter frokost. Et par timer efter var Canonical/Ubuntu manden rykket ud med en længere forklaring og et forslag til løsning på problemet, som faktisk virkede:)

- Så altså færdig og stabil? - Jo hvis man er så heldig at leve i en osteklokke;)


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Jo, men nu har de

#12: Jo, men nu har de forskellige distroer det jo med at anlægge forskellige niveauer for hvornår distroen anses for udgivelsesparat.

Ja sådan er det. Ligesom Redhat førhen, så gælder det stadig, især før man ruller noget ud i et produktionsmiljø. Jeg har aldrig oplevet noget der var helt færdigt, men det handler vel også bare om at få fejl procenten ned på et acceptabelt niveau. Overordnet i hvert fald.

Alligevel så vil der blive ved med at dukke problemer op. Sikkerhed holder aldrig op. For at få et hurtigt overblik over hvor sikkert et OS og en browser er, så kan jeg finde på at besøge websites der i forvejen er defineret maliciøse. Det giver et rimeligt aktuelt overblik. De er nemme at finde med en hosts file, som du sikkert ved, f.eks, denne:

http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm

Præventivt bør især Windows brugere installere Hostsman.exe:
http://systemexplorer.net/file-database/file/hosts...

Der er også lidt om Linux og Mac's:

http://www.putorius.net/2012/01/block-unwanted-adv...
http://pointhope.de/tips&tricks/no_place_like_loca...

Dette her ved de fleste jo også her på sitet..


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
men måske skulle jeg

#11: men måske skulle jeg prøve Opera igen. Det lyder til, at der er sket noget interessant i mellemtiden.

Det tror jeg er en god ide. Med lidt "fingerspitzengefühle" kan den blocke adds der nægter folk adgang med adblockers, f.eks. Ekstrabladet.

Eb som eb synes folk skal læse avisen:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/15353512/eb-wi...

Eb's tvang:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/15353512/eb-wi...

Eb addblocked:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/15353512/eb-ad...

Nu ved jeg godt at nogen mener at det er umoralsk at blocke adds. Okay, så er jeg umoralsk ...


marlar
Antal: 2907
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Nu ved jeg godt at

#14: Nu ved jeg godt at nogen mener at det er umoralsk at blocke adds. Okay, så er jeg umoralsk ...

http://oqipo.dk/saadan-bruger-du-adblocker-paa-jyl...


xy
xy's picture
Antal: 868
Tilmeldt:
03-10-2007
User is offline
http://reek.github.io/anti-ad

http://reek.github.io/anti-adblock-killer/

Syntes denne så spændende og og en filterliste gav mig adgang ti Ekstrabladet og Jyllandsposten på Safari

Kunne ikke få adgang med Chrome


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
#15 og #16Tak for

#15 og #16

Tak for links.

#16: Kunne ikke få adgang med Chrome (Jyllandsposten)

Chrome, og Chromium, med adblockers har problemer på Ekstrabladet, men af en eller anden grund oplever jeg det ikke på Jyllandsposten. Heller ikke på Berlingerne, BT og Politiken. Samme med Firefox.

Det er ikke fordi der ikke er adblockers og antitrackere installeret. Jeg har ikke konfigureret adblockerne, for at slippe for disse sites ad-tvang (uBlock og Adguard). Kik op i højre hjørne på billedet herunder:

https://db.tt/azBlB0nT

Opera 37 Stable (uden VPN), adblocker fint Ekstrabladet, på trods af deres nyeste påfund:
https://db.tt/24QYiSa1


xy
xy's picture
Antal: 868
Tilmeldt:
03-10-2007
User is offline
Tror også at Ekstrabladet

Tror også at Ekstrabladet har stoppet deres spærring.

Kunne nu få adgang til EB med Chrome, med både ublock, Adguard og Adblock Plus installeret


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Tror også at

#18: Tror også at Ekstrabladet har stoppet deres spærring.

Ja. Allerede 5 eller 6 maj var der igen adgang med adblockers.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
VPN er ændret i Opera 39

VPN er ændret i Opera 39 developer, så man nu skal benytte "Nyt privat vindue" funktionen fra Operas hovedmenu, stadig med ubegrænset data forbrug.

For Windows brugere med Avira Free Antivirus installeret, får man nu tilbudt en glimrende gratis VPN (Phantom VPN) med default 500 MB pr måned, der fungere på hele operativ systemet uden hastighedsbegrænsning. Lader man sig registrere øges datamængden til 1 GB pr. måned.

Den har PT 13 end-points.

Den fungerer iøvrigt sammen med Opera 39's VPN, så krypteringen krypteres endnu engang.

Screenshot:
https://db.tt/rDQpELwe


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
VPN virker i

VPN virker i Opera:
39.0.2226.0

https://ftp.opera.com/pub/opera-developer/39.0.222...

VPN virker ikke i Opera:
39.0.2234.0


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Ifølge en artikel fra CW's

Ifølge en artikel fra CW's ganske fornuftige journalist NICOLAI DEVANTIER, så tyder det på at 90 procent af Opera-aktionærerne har stemt ja til et købstilbud fra den kinesiske investorgruppe Golden Brick Silk Road.

Jeg har ikke tjekket det videre, men er det korrekt, så kunne det være en "streg i regningen", vel især hvis det også indbefatter VPN SurfEasy.

http://www.computerworld.dk/art/237194/aktionaerer...


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
I seneste Opera Developer

I seneste Opera Developer 39.0.2248.0 virker VPN igen.
Man skal ikke længere benytte "Nyt privat vindue" for at bruge VPN, men kun hakke funktionen af i Indstillinger. Derfor virker VPN sammen med installerede plugins, og endnu et VPN end-point er tilføjet (Singapore), ialt 5.

Opera Developer ser nu ud til at være klar som stable.


xy
xy's picture
Antal: 868
Tilmeldt:
03-10-2007
User is offline
Måske jeg kan få hjælp

Måske jeg kan få hjælp her:

jeg instalerede den og fortalte om Opera med indbygget VPN i et andet forum.

Fik så spørgsmålet:

Does it have built in MITM?

Hvad betyder det ?


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
MITM er akronym for "Man In

MITM er akronym for "Man In The Middle".
En angrebsmetode brugt af ondskabsfulde hackere, der har placeret sig imellem to noder for at overvåge trafikken. MITM attacks er noget man ønsker at beskytte sig imod.

https://www.google.dk/search?q=Man+In+The+Middle&o...

Jeg ved ikke hvad spørgeren mener, men Opera har en indbygget adblocker og en "Protect me from malicious sites".

Et helt nyt eksempel på en stuxnet lignende malware, irongate, er et eksempel på MITM attack:
https://www.fireeye.com/blog/threat-research/2016/...


xy
xy's picture
Antal: 868
Tilmeldt:
03-10-2007
User is offline
Tak for det så kan jeg give

Tak for det så kan jeg give ham et svar

En anden skriver nu

It's not a VPN, it's a proxy.

Er det ikke forket. Det er jo mulighed for VPN i indstillinger ?


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
It's not a VPN, it's a

#26: It's not a VPN, it's a proxy.

En proxy kan være VPN. Opera's VPN fungerer i browseren, ikke på selve operativ systemet, men den er stadig både proxy og VPN. Spørgsmålet er om headeren krypteres således ISP heller ikke kan læse headeren. Det ved jeg ikke om denne VPN gør.

Du ønsker muligvis at læse om forskellen på proxy og VPN?
https://strongvpn.com/difference_between_proxy_and...

Disable WebRTC i Opera:
https://db.tt/stEdqyZN

Jeg kan imidlertid tjekke om der sker leak af IP adressen fra VPN og OS.
http://lifehacker.com/how-to-see-if-your-vpn-is-le...
https://diafygi.github.io/webrtc-ips/
http://whatismyipaddress.com

Command til at flushe DNS cache i Ubuntu, Mint med flere er:
sudo /etc/init.d/dns-clean

På Windows er det:
ipconfig /flushdns

På OS X El Capitan:
sudo dscacheutil -flushcache; sudo killall -HUP mDNSResponder; say DNS cache flushed

Der er mange sites der beskriver "how to check my vpn":
https://www.google.dk/search?client=opera&q=how+to...


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Jeg har lige fundet dette

Jeg har lige fundet dette fra Ghacks.net, hvor de hævder at have kikket Opera's SurfEasy VPN lidt efter i sømmende:

http://www.ghacks.net/2016/04/26/a-closer-look-at-...

Noget helt andet er at hvis man har en "rigtig" VPN installeret, så kan man kontrollere om den virker fra et site som http://myip.dk, http://ipecho.net, og mange andre, eller fra terminalen (hvis curl er installeret) med (bruger ipecho.net):

externalip=$(curl -s ipecho.net/plain;echo)
echo -e '\E[32m'"External IP : $tecreset "$externalip

Eller downloade dette script skrevet af http://www.tecmint.com/
https://db.tt/HGaOHVhR


xy
xy's picture
Antal: 868
Tilmeldt:
03-10-2007
User is offline
Tak for hjælpen. Jeg blev

Tak for hjælpen. Jeg blev meget klogere og kunne give begge spørgere et svar :-)

Ghacks skriver: Opera's VPN is not a real VPN but a HTTP proxy

Så nok mere proxy end VPN


marlar
Antal: 2907
Tilmeldt:
05-12-2009
User is offline
Så nok mere proxy end

#29: Så nok mere proxy end VPN

En VPN sker på OS-niveau, så derfor må Operas "VPN" pr. definition være en proxy. Men der er reelt ingen forskel i browseren - hvis proxyen er lavet godt nok, kan den anden ende ikke afgøre om du går igennem en proxy.

#25: MITM attacks er noget man ønsker at beskytte sig imod.

Det kan også være et nyttigt værktøj. Jeg bruger mitmproxy til a se hvilken kommunikation mine apps på telefonen har med omverdenen. Med dette værktøj og et falsk certifikat kan jeg så let som ingenting opsnappe kommunikation selv over SSL.

Som sagt er det nyttigt til fx at kigge på de API'er som mine apps bruger, men det er også skræmmende så let man kan omgå såkaldt "sikre forbindelser" som SSL.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
MITH, Det kan også

#30: MITM, Det kan også være et nyttigt værktøj.

Afgjort ja. Princippet er et vigtigt redskab også på helt andre områder. Eksempelvis demokratisk overvågning mellem politikere og deres lobbyister. Ikke for at starte en politisk snak, men blot for at erklære mig enig i at brugen af et redskab er afhængig af hånden der holder det.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Så er der igen ballade med

Så er der igen ballade med sidste udgave af Opera developers VPN (40.0.2273.0).

Man får denne besked:
http://myweb.tiscali.co.uk/dartssite/images/compjo...

Sidste fungerende version er: 40.0.2267.0
https://ftp.opera.com/pub/opera-developer/40.0.226...


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Opera har nu to versioner af

Opera har nu to versioner af beta udgaver, udover stable, man skal skelne imellem hvis den indbyggede VPN Proxy er interessant.

Opera beta 39.0.2256.37, uden vpn proxy
Opera Developer 40.0.2296.0, med vpn proxy

Den sidste, 40.0.2296.0 fungerer udmærket.

Vedrørende Developer versionerne, så er Opera's download links stadig (Linux, Win, Mac):
https://ftp.opera.com/pub/opera-developer/

Noget helt andet. Er man træt af eksempelvis Ekstrabladets anti-adware påfund, så deaktiver JavaScript i browseren. Det kan nemt håndteres med eksempelvis: Quick Javascript Switcher udvidelse el. tilsvarende til Firefox med flere.


frogmaster
frogmaster's picture
Antal: 3848
Tilmeldt:
20-05-2010
User is offline
Sidste opdatering af Opera

Sidste opdatering af Opera beta fra 39.0.2256.37 til 39.0.2256.42 har nu VPN.
#33 er derfor ikke længere korrekt.