http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Jeg ville til at sætte mig ordentlig ind i Linux, og har fået siden: http://www.linuxbog.dk/ men jeg kan overhovedet ikke komme ind på den, er der nogen som kender et alternativ ?
© 2025 Linuxin og de respektive skribenter
Oprettet og drevet af nørder siden 2004 !
Kommentarer38
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
http://web.archive.org/web/20080611150513/http://www.linuxbog.dk/
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Hvis du vil have noget up-to-date lekture, kommer du nok til at finde noget på fremmedsprog.
#3
Men derfor er den jo
Men derfor er den jo stadig god at bruge, hvis man vil forstå grund"principperne" i Linux :)
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
#4
Nej, det synes jeg
Nej, det synes jeg egentlig heller ikke den var. Det var den samme bog man blev henvist til da jeg var ny i linux for 5 år siden - og allerede dengang var den ikke fuldt opdateret.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Egentlig er det lidt ærgerligt at linuxbog ikke bliver opdateret. Den er også fra en tid hvor der ikke var nogen der kendte til Wiki'er, og alt support skete gennem mail lists.
Jeg tror der er mange der har haft lyst til at rette i den, hvis det var ligetil, og hvis man kunne være sikker på ikke at blive flamberet, hvis der kom nogen forbi der er uenige i hvad man lige har skrevet.
#9
Måske skulle nogen bare
Måske skulle nogen bare tage initiativ og lave en ny Linux-bog baseret på en Wiki. Men selvom den er Wiki-baseret, så er det hårdt arbejde - bare kig på hvordan det gik med www.debianguiden.dk , super potentiale, bare ikke nok folk til at holde gejsten oppe.
Om lug'ers rolle i dag
Jeg håber ikke nogen har noget imod at jeg drejer topic en smugle.
Det slog mig bare at så mange sider synes nede, selvom de bliver linket til fra sslugs forside. Jeg skal selvfølgelig nødig tale. Der er heller ikke nogen der gider opdatere vores lugs hjemmeside ( flug.dk ). Det næste arrangement er 4. Marts. Vi reklamere stadig for et fra november 2009.
Vi får ikke engang klager over at siden ikke er opdateret længere. Til gengæld er flug's facebook gruppe blevet en succes. Selvom der er nogen der ikke mener at facebook er kompatibelt bag ideologien bag FOSS.
Jeg kunne godt tænke mig en god diskussion om hvad det grundlæggende problem er. Er det bare vores mangel på erkendelse af at når nye smarte ting vokser op, så er der andre ting der skal lide en stille død. Dvs. problemet er at der slet ikke er brug for linuxbogen, fordi det hele er blevet så let. Eller er problemet bare at ethvert projekt skal starte forfra engang imellem med et bestemt interval, for at nye bidragydere ikke skal kæmpe med legacy? ( Dit debian eksempel taler ikke for at det er lettere at starte forfra, men det projekt kunne være en undtagelse. )
Om tilgængelighed til problemløsning..
..."fordi det hele er blevet så let" -Hvad er grunden til denne holdning?
Som bruger af Ubuntu og Suse gennem ca 1.5 år undrer jeg mig jævnligt over niveauet blandt dem der har helt styr på alt mellem himmel og jord hvad Linux etc angår..
For mig er en computer et hjælpemiddel.. -På linie med en vaskemaskine eller en bil. Ikke noget religiøst som kræver bestemte holdninger/indsigt.
Jeg har iblandt søgt info i div fora. Oftest mødes jeg med små arrogant holdning og anvisninger der er teknisk uforståelige.
Jeg ville gerne hjælpe med oversættelse men endte med div uforståelige godkendelseskrav i noget Launchpad sjov...
-Hvor mange timer tror du/i at en otto normal verbraucher har til at få sin computer til at køre problemfrit?
-Mit første nedbrud tog en måned at finde løsningen på. -Ingen driver til IBM T40 i Ubuntu. Jeg har endnu ikke set nogen reel forklaring på det problem udover at det var da bare ærgeligt.. Underforstået at det her er gratis og derfor ingen "krav" på stabilitet og funktion... Ret arrogant holdning og min Pc kom da heller ikke til at virke med den indsats.
Mao: Jeg synes der er en verdensfjern og iblandt sekterisk holdning i vores Linux miljø...
Vh,
Lars
#11
Jeg vil ihvertfald mene
Jeg vil ihvertfald mene at med Linuxbogens eksempel, så er det nemmere at starte fra scratch.
Jeg tror ikke at det er et udtryk for at tingene er blevet for nemt - måske er problemerne bare blevet for distributionsspecifikke så en fælles Linuxbog måske ikke er den rigtige løsning. Og dog. For hvis man lavede en wiki, hvor man samlede reviews, walkthroughs osv. for de enkelte distributioner - delt op efter distribution. Derudover nogen lidt mere Linux-generelle ting - som nok oftest vil være for "nørderne".
Det kunne være superfedt med en Linuxbog-wiki som samlede alt dansk viden om Linux, adskilt og ordnet på logisk vis. Lidt ligesom vi var begyndt med i Linuxin-godt-i-gang-projektet. Hvad blev der egentlig af vores distro-oversigt?
Dette kunne også være en god hjælp til begyndere.
Jeg skal gerne hjælpe i det omfang jeg kan - men har rigtig mange bolde i luften, som i måske kan se i min signatur. Men det kræver altså at nogen andre vil hoppe ind og støtte op om det og hjælpe.
Facebook er en smart løsning til brugergrupper, fordi det er nemt at smide opdateringer op med hvornår der sker nye events. Folk kan stille spørgsmål et fællessted, og de fleste folk tjekker alligevel FB.
Problemet er synlighed - når man har læst Linuxbog.dk, så lægger man den væk og tænker ikke rigtig på den mere. Dette må vi kunne komme udenom hvis vi laver den om til et samlet sted med distributionsgennemgange og guider på alle niveauer (niveau-opdelt?).
niveau-opdeling Ja-tak
Når en bruger lever efter noget der "bare virker"® så skal han helst ikke se alt for mange tekniske diskussioner om hvordan man hacker nogle værktøjer til noget igen burde have lyst til at de gør. Når man leder efter noget der "bare virker"® skal det være noget der virker på den fornuftige måde ikke du ikke bliver ked af i fremtiden. Og det skal også gerne virke sådan må flere platforme, og et stykke ud i fremtiden. I hvert fald når vi snakker om servere.
Jeg kunne godt lide gnuskole bogen, fordi den tog emner op og sagde sådan sætter du en Windows Domæne op ved hjælp af samba. Og så gennemgik den også hvordan brugerstyring bør foregå. Dette er selvfølgelig også en hedengangen projekt.
Faktisk mener jeg ikke at de svære guides skal oversættes til dansk. Det bliver de alligevel ikke lettere at forstå af.
#13
Ja niveau-opdeling er
Ja niveau-opdeling er godt :D
Jamen hvis man skriver guiderne fra bunden skal de jo heller ikke oversættes :D
Derudover vil det måske være en god idé med en form for kvalitetskontrol i form af gennemlæsning fra andre brugere inden en guide kan sættes ind i "bogen". Mange guides bærer præg af sjuskearbejde - og det skræmmer begyndere/brugere generelt væk.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Og selvfølgelig vil jeg deltage hvis det blev til noget.
Med Linuxin-godt-i-gang-projektet, mener du da den der "Ny til Linux?" link der er til højre i menu linjen på denne side. Det ser ud til at de har ladet sig inspirerer af wikier, men at de har kodet deres egen wiki. Det synes jeg ikke meget om. FOSS drejer sig IMHO mest af alt om kode genbrug. Så vi skal ikke selv skrive en wiki motor. Den skal vælges, downloades og integreres.
Det kan være at vi ses ved fedora-boden på OSD, hvis jeg kan finde tid. Der er alt for mange gode foredrag i år.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Der er i øvrigt (vage) planer om at oprette en wiki på opensource.dk som erstatning af linux.dk og lug.dk o.l., som forhåbentlig kunne blive et fælles projekt for GNU/Linux-brugere, *BSD'ere, openSolaris-folk (hvis det stadig findes), osv.
#11
Det er i sandhed et højest interessant fænomen. Så vidt jeg kan bedømme var det danske community langt mere aktivt/produktivt for små ti år siden end det er nu - jeg mener at mange af de ting der lider en stille død, ikke er blevet erstattet af noget nyt/andet.
Desværre var jeg ikke selv en del af communitiet i perioden 1998-2004 hvor de fleste ting blev bygget op (SSLUG havde en halv gang flere medlemmer end nu, linuxbog blev skrevet, linux.dk, lug.dk m.m. var aktivt). Ellers ville man måske bedre kunne forklare/forstå hvad der "er gået galt".
Men jeg har en del teorier om faktorer der kan have spillet ind (hvoraf du allerede har været inde på nogle).
* Der var generelt større entusiasme "i gamle dage" da GNU/Linux var nyt og revolutionerende
* Der var større behov for dokumentation og lokalt community fordi GNU/Linux var sværere at bruge og internettet var mindre udbredt og omfattende.
* Communitiet var mere homogent ("geeks and techies only")
* Det er sjovere at bygge nye ting op end at vedligeholde noget gammelt skrammel som andre har lavet.
* Større fragmentering/spredning af de gode kræfter ("nye" foreninger som opensovs.dk, ubuntu-dk, opensolaris, bsd-dk m.fl. Flere forskellige medier som mailinglister, irc, fora, facebook m.m.,
* Generelt større travlhed på samfundsmæssigt plan(?)
* Mere passiv forbrugerkultur og færre mennesker der aktivt gider deltage i noget(?)
* Det hele var baseret på en lille håndfuld karismatiske ildsjæle(?)
Jeg synes dog ikke at nogen af teorierne helt kan forklare at der er mindre aktivitet nu end for 7-10 år siden. Særligt ikke i betragtning at antallet af brugere og dermed rekrutteringsgrundlaget burde være en del større nu end dengang. Så udviklingen vedbliver at være et mysterie for mig.
#16Det er min opfattelse at
Det er min opfattelse at de færreste har en computer der kører problemfrit, og at de fleste bruger ganske meget tid (enten deres egen, men oftest andres tid) på at holde den kørende overhovedet.
Og her taler vi om styresystemer de kender godt og har brugt i mange år og som typisk er præinstalleret på maskinerne. Hvis man skifter til et nyt styresystem som ovenikøbet skal installeres fra bunden må der selvf. forventes en tilvænnings- og indkøringsperiode og et større tidsforbrug.
... men måske er det kun i min omgangskreds at folk konstant har computer-problemer - selvom de fleste ikke bruger GNU/Linux. Og hvis de selv skulle finde ud af tingene uden at få hjælp fra nogen med "særlig indsigt", tør jeg da slet ikke tænke på hvordan det ville gå.
Myten om at MS Windows eller andre styresystemer bare virker uden videre for Otto Normal Verbraucher kan jeg i hvert ikke genkende.
#18Jeg tror du har helt
Jeg tror du har helt ret. Det er i hvert fald også min opfattelse.
Selv har jeg dog brugt voldsomt meget mere tid på min PC efter jeg gik over til Linux for 3 måneder siden, men det er der 2 gode grunde til:
1.
Jeg har arbejdet professionelt med Windows siden 3.1 og kender det "som min egen lomme", så jeg har med tiden opbygget et system der virker for mig, med en stribe gode programmer som jeg kender godt.
Det er klart at jeg i et nyt system som Linux må bruge tid på at indstille systemet og finde de helt rigtige programmer igen. Det samme ville gøre sig gældende hvis jeg gik fra Linux til Windows.
2.
Det har været nyt og spændende, og jeg har ønsket at lære så meget som muligt. Derfor har jeg også brugt meget mere tid end jeg strengt taget har behøvet.
Til gengæld er der også nogle ting hvor jeg tænker "hvordan pokker ville jeg lige gøre det her i Windows"!
Jeg opsummere lige, så men hjerne ikke taber tråden.
#17 Tak for info omkring Jeres døende server. Og fin ide med wiki.opensource.dk
Og du har nok også ret i at der er tale om kultur problemer inden for vores felt. Som #16 også skriver er arrogance og uforståelighed nok et ret stort problem. Det er også derfor jeg synes vi skal splitte brugerne op i niveauer. Når jeg har et problem så regner jeg med at få en dyb, præcis og teknisk forklaring, men vi glemmer de folk der bare skal have deres maskine til at virke. Eller bare skal have sat en server op til at køre en standard server som en hver virksomhed bruger. Fx brugerstyring eller fildeling. De ønsker ikke at vide hvorfor det virker. De vil bare vide hvor de kan spørge hvis det pludselig ikke virker.
Jeg ved ikke helt hvor den arrogante holdning kommer fra, men jeg tror til dels den kommer af dovenskab. Man svarer hurtig, uden at teste om ens svar er korrekt, eller forståelig eller overhovedet løser det problem der er tale om. Og der ud over, så er problemet også at man ikke kender spørgeren, men tror at han er datalog.
Det er selvfølgelig også et problem når en bruger spørger et forkert sted. Hos kommercielle it virksomheder kommer en bruger ikke til at stille sig op midt i udviklingsafdelingen for at stille begynder spørgsmål til de travle udviklere. Og udviklerne i afdelingen kommer ikke til at tro at brugeren er en udvikler ligesom dem. Dette sker dog ofte i opensource projekter, fordi det hele er åbent og google derfor kan kaste brugeren ind midt i en udviklingsfora, der har regler om hvad spørgsmål skal indeholde, og hvor halvdelen er ansat hos Intel eller IBM.
Jeg kan ikke løse problemet, men jeg kan komme med et par forslag:
1 En wiki skal bare have så meget peer review som mulig. Og først når nok personer har brugt den, skal den flages som begynder venlig. På den måde præsentere vi ikke begyndere med dårlige og guides, som mangler den der vigtige detalje som begyndere ikke nødvendigvis fanger. ( fx at man ikke redigere en tekstfil med gedit eller vim når man er KDE bruger, da den ikke er installeret )
2 Der skal være mulighed til at stille spørgsmål direkte til et bestemt punkt i en guiden.
3 Vi skal linke til guides på tværs af forskellige wiki's og skrive ( eller tilrette ) guides så de virker på tværs af FOSS platforme. Fx kan en guide om hvordan man sætter en ftp op i debian godt være magen til hvordan man gør det i redhat, hvis en bruger altså afprøver guiden på redhat og ser at det virker. Dette bruger selvfølgelig at man skriver hvordan en fil findes og ikke bare hvor den er i en bestemt version af debian, da filen kan ligge anderledes på en redhat.
4 At sikrer at distributioner ikke er unødvendig forskellige. Dette kan fx gøres i LSB regi.
5 At vi starter ( eller tilslutter os hvis det findes i forvejen ) et fora, hvor det er lige præcist dette spørgsmål vi diskuttere. Ellers dør denne diskussion uden nogen gør noget.
6 At vi regner ud hvordan vi kan sikrer os at brugere der ønsker en quick guide eller et sted hvor der kan diskuteres begynder spørgsmål, rent faktisk finder en quick guide og ikke en nørd fora, når de søger med google.
Jeps, jeg fik inspiration ved at læse Jeres indlæg i denne tråd.
Back on topic :-)
Men det er stadig et udgangspunkt. Jeg synes vi skulle prøve om bogen kunne skifte licens fra ÅDL til en Creative Commons licens. Det har noget at gøre med min holdning om ikke at opfinde noget selv, hvis det allerede findes.
#16
Som en klog mand engang
Som en klog mand engang sagde "alt er relativt" - og Linux ER nemt i forhold til da jeg startede for 5 år siden - der kunne man ikke starte et Linux system uden at skulle rode med xorg.conf-filer osv osv. Idag er meget af det automatiseret.
joex2:
Et skridt kunne være at kopiere teksten fra Linuxbog.dk, til et wiki-system, så vi i det mindste havde et udgangspunkt. Så kunne nogen af os få det up to date, så det er tidssvarende, mens andre folk måske skriver begynderguider.
wiki.opensource.dk lyder som en god idé, så alt dansk hjælp til Linux/BSD/openSolaris osv. er samlet ét sted. Det gør det også meget mere overskueligt for brugeren.
Jeg vil meget gerne være med til at starte sådan et projekt op, hvis andre er friske.
cb400f:
Jeg tror at hovedgrunden til at der ikke ser ud til at være så meget hjælp idag, er fordi alle de små guides er spredt ud over det hele. Hvorimod man tidligere brugte mere tid på at samle tingene, fordi man var en lille "lukket" gruppe af techies.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Ligetil og ligefrem
Hvad er så min pointe? Jo, det er vigtigt (i bedste cb400f stil) at man laver guidesne m.fl. således at de mere eller mindre ikke skal opdateres, derved mindst muligt arbejde.
Tag Martins guide på http://www.opensuse-guide.org - den har stortset altid indeholdt de samme historiske informationer og kort-og-kontakt guides - selvom det seneste skridt ved 11.2 er meget stort.
Det, jeg tror en ny bruger ønsker når han/hun starter med at benytte et nyt system er sikkerheden om at de grundlæggende ting til "home-office user" er lige til. Dette har forskellige distributioner løst på forskellige måder lige fra at man skal tilføje "black mirrors" til at det hele er "out-of-the-box".
Det jeg vil hen til er at den, ellers gode idé og ideologiske, tanke om at skrive lange artikler og kæmpe guides skrammer mange væk, fremfor at føle dem trygge.
Som jeg ser det er der lidt to muligheder der er førende.
Forsøge at lave én database af informationer og guides for alle distributioner.
Fordelene vil være, at man som ny eller "hverdagsbruger" kun ville skulle kigge ét sted for at finde informationer om opdateringer og guides. Derud over vil der være en masse "basis informationer", som f.eks. hvad er GNU, Linux, FOSS, OSS osv osv.
Ulempen, vil være at jeg tror at selvom tanken er én side så vil man ikke kunne undgå at det vil blive noget underside kaos med forskellige tankegange og tilgange. Det vil hvertfald kræve en meget hård linje fra oven og derved også en del vedligeholdelse.
Forsøge at lave gode selvstændige distributions sider
Her vælger jeg at starte med ulemperne, som jeg ser vil være at der til nogle distributioner, som vil have gode og opdaterede sider (gerne de store distributioner). Hvorimod der til andre (mindre kendte) slet ikke vil være noget til dem.
Derud over vil der heller ikke være en fællesmåde at fremstille tingene på. Tag bare opensuse-guide.org og ubuntudanmark.dk (Skal absolut ikke forståes af en kritik af de to sider).
Fordelene, man vil kunne lade den nye slutbruger koncenterer sig om "de nemme" distributioner og de distributioner der måske er lige til fremfor de "no name distributioner", der har et ufatteligt lille grundlag og derved også mulighed for hjælp.
Med andre ord, kan man lade brugerne vælge, hvilke man ønsker at bruge tid på og lade de andre forsvinde ud i intetheden.
Personligt mener jeg at man bør lave en oversigt i en blanding af opensuse-guide.org og den distributionsoversigt, som cb400f, vedligeholdte engang her på linuxin. Helt ligetil og helt ligefrem :-)
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Linux miljøet i Danmark er jo begrænset pga. Danmark er et lille land og Linux selvfølgelig er lidt af en "subkultur" i software verdenen.
Så istedet for at poste sine guides på sin egen hjemmeside for den distro man nu selv bruger ville Linuxin efter min mening ramme et større publikum.
På Linuxin er der jo intet der er distro bestemt og har man et linux problem kan man da også ofte få hjælp fra folk der bruger en anden distro.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Economy - Most GNU/Linux-distributions can be downloaded gratis and the same goes for a huge amount of applications for it. Furthermore comparatively modest hardware requirements mean you won't need to upgrade your hardware often.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Vil også gerne bidrage til et sådan projekt, men det er nok begrænset hvad mine evner rækker til.
#28
Problemet er bare, som
Problemet er bare, som jeg nævner, at Linuxin.dk er Linux-orienteret - mens jeg ønsker at en sådan guide skal være Linux/BSD/openSolaris/osv. orienteret - jeg ønsker ikke at folk fra andre open source systemer bliver skræmt væk pga. Linux-orienteringen herinde.
Dermed ikke sagt, at det ikke er en god idé, at Linuxin.dk linker til en sådan guide.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Som jeg forestiller mig det, skal man starte med at vælge distribution, og så kommer guidesene derefter.
På den måde kan distroer som minder meget om hinanden "dele" guides. Eller forfatteren retter lidt i den, så den passer til den pågældende distro.
Men som der er blevet nævnt, så tror jeg også det er ekstremt vigtigt, at der er et godt team bag projektet, som kan lægge tid i dels først at skrive artiklerne, men også at vedligholde dem, og sikre så at de også virker, når der kommer en ny version af distributionen.
Jeg tror det ville være helt super, hvis wiki'en både indeholdte noget grundlæggende om hvordan et Linux system er opbygget. Og så også problemløsninger på helt almindelige problemer. Det kunne fx. være hvordan man får et mobilt bredbånd til at virke, opsætning af server(selvfølgelig forskellige slags afhængig af hvad det er for en type server).
Jeg tror det ville kunne skubbe den danske Linux og opensource udbredning frem af. Jeg ville helt sikkert være klar på at hjælpe til, hvis sådan et projekt bliver sat i gang. Så meget som mine evner nu rækker til.
#32
Ja, det kunne være ret
Ja, det kunne være ret smart, hvis man - når man kom ind på siden - valgte distribution og evt. niveau - og så guiderne bliver sorteret efter det. På den måde gør det hjælpen nemmere og mere overskuelig for brugeren. Og hurtigere at finde den rigtige løsning.
Det kan må man kunne klare via noget tagging (ligesom på en weblog).
Jeg vil - efter jeg har været med i denne debat og fået en masse fede ideer - gerne stå som tovholder og købe et domæne til formålet (har et i tankerne, men vil gerne holde det for mig selv indtil videre).
Først og fremmest vil jeg nok spørge om lov til at tage Linuxbog.dk og tage dens indhold og gøre det up to date og så bruge det som noget af wiki'ens første indhold - hvis ellers Linuxbog.dk er interesserede i det.
Nogen som kunne være interesserede i at hjælpe mig?
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Ellers vil jeg også gerne være med at læse teksterne igennem inden de kommer på siden og teste om de er brugervenlige nok.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Men skal da nok hjælpe med det jeg kan.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Findes der nogen wiki-systemer, som er gearet til udvidelsesmoduler? Har nemlig nogen ideer, som jeg ikke har set i nogen wiki-systemer indtil videre.
Jeg tænker på at lave diskussions-siden til hver artikel mere brugervenlig og forum-agtig. Vil gerne have lavet en "Forfattere"-side til hver artikel, så man kan se hvilken baggrund personen har for at skrive artiklen (kildekritik).
Der skal også laves en intro-side, som spørger efter hvilket system man bruger. Jeg forestiller mig at man skal være logget ind for at kunne skrive artikler (igen - kvalitetskontrol), og brugere af systemet kan også have profiler, hvor de kan vælge hvilke systemer de vil se guides for, så de ikke bliver overdynget med, for dem, ligegyldige artikler.
En idé kunne også være et månedligt nyhedsbrev, hvor de nyeste artikler bliver nævnt.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Men nu må vi ikke bare lade det gå i glemmekassen. Vi skal have gjort noget ved det.
Jeg har også primært arbejdet med Ubuntu og lidt Mint her på det sidste. Men det er jo også bygget på Ubuntu. Men jeg er altid klar til at skrive noget begynder guide til Ubuntu eller prøve noget helt nyt og forhåbentlig skrive noget brugbart. :)
Kristho send endelig en mail, så kan vi snakke videre om projektet.
Re: http://www.linuxbog.dk/ er den siden blevet nedlagt ?
Sender dig lige en mail.